Кулінарна Академія шеф-кухарів України

Привіт, я, Ігор Брагін — шеф-кухар, засновник Кулінарної Академії і Асоціації шеф-кухарів України.

Моя мета і мрія — розвиток гастрономії в Україні. Головна наша цінність — це допомагати кухарям, дізнаватися і знаходити щось нове в кулінарії.

У 2007 році я створив організацію, яка об’єднала в одне ціле безліч шеф-кухарів, су-шефів, кухарів.

Через 13 років в Асоціацію шеф-кухар України увійшли понад 1000 кухарів з України та зарубіжжя, яким ми даємо можливість розвиватися разом з нами і створювати новинки в кулінарії.

У 2012 році я ризикнув і створив Кулінарну Академію, місце яке допомогло б усім бажаючим розвиватися і пізнавати щось нове в гастрономії.

Через 8 років наша Академія стала не просто школою для професіоналів, до нас може прийти кожен кухар і вибрати для себе будь-який напрямок у розвитку себе в сфері гастрономії.

Наші двері завжди відкриті, як і для початківців кухарів, так і для професіоналів своєї справи. І це тільки початок нашого шляху. Тому що все, що ми не робимо — це для Вас колеги і для розвитку гастрономії в Україні.
 

Місія

Кулінарна Академія шеф-кухарів України

Єдиний в Україні професійний навчальний заклад, що проводить підготовку кухарів у напрямку високої кухні в актуальних кулінарних тенденції.

Викладачі академії — професіонали, визнані на міжнародному рівні. Саме вони задають високу планку рівню навчання. Всі вони, практикуючі кухарі! Деякі шефи — це випускники Академії, які встигли проявити себе і стати кращими у своїй справі.

Наша головна місія — допомагати людям формувати смак і культуру харчування. Підвищення престижу професії шеф-кухарів, кухарів і кондитерів.

Після закінчення курсу та успішного складання випускних іспитів студенти отримують сертифікат Асоціації шеф-кухарів і їм присвоюються категорії: «А», «B», «C», «D».

Кухарям категорії «А» гарантовано працевлаштування в кращі ресторани України!

Основні цілі і завдання

ЯКІ СТАВИТЬ ПЕРЕД СОБОЮ КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ:

Підвищення кваліфікації кухарів, перехід на новий рівень роботи

Впровадження в професійну кулінарну діяльність елементів високої гастрономії

Створення та поширення нових ідей і трендів в професійних і аматорських співтовариствах

Підготовка до кулінарних фестивалів, конкурсів або формами

Демонстрація досягнень високої кухні в Україні, проведення майстер-класів та курсів навчання за участю міжнародно визнаних професіоналів

17498688_1039342299500696_3413222606657946946_n

Кухня Кулінарної Академії

Створювалася з упором на максимальну відповідність кухні ресторану

Обладнана і повністю укомплектована сучасною якісною технікою

Розділена на технологічні зони, як і в ресторанах — окремо гарячий цех, окремо холодний, окремо кондитерський і гарніри

Ідеально підходить для навчання від початку (з нуля) і до розуміння ресторанної роботи, завдяки можливості пройти всі процеси а також вивчити господарські аспекти роботи ресторану

Кухня відкритого типу — гості і екзаменатори (журі з компетентних шеф-кухарів і рестораторів) бачать процес приготування страв + тренінг по роботі в умови стресу для учасників

72342493_395950901101056_751822175350030336_n

Зал для теоретичних занять

Кулінарна Академія має в своєму розпорядженні просторий зал для проведення зустрічей і теоретичної частини курсу.

Зал обладнаний сучасним проекційним обладнанням для проведення презентацій і навчання

Комфортна меблі, система клімат-контролю забезпечать Вам все для ефективного і приємного навчання.

 

ВВЕРХ