Кулінарна Академія шеф-кухарів України
Привіт, я, Ігор Брагін — шеф-кухар, засновник Кулінарної Академії і Асоціації шеф-кухарів України.
Моя мета і мрія — розвиток гастрономії в Україні. Головна наша цінність — це допомагати кухарям, дізнаватися і знаходити щось нове в кулінарії.
У 2007 році я створив організацію, яка об’єднала в одне ціле безліч шеф-кухарів, су-шефів, кухарів.
Через 13 років в Асоціацію шеф-кухар України увійшли понад 1000 кухарів з України та зарубіжжя, яким ми даємо можливість розвиватися разом з нами і створювати новинки в кулінарії.
У 2012 році я ризикнув і створив Кулінарну Академію, місце яке допомогло б усім бажаючим розвиватися і пізнавати щось нове в гастрономії.
Через 8 років наша Академія стала не просто школою для професіоналів, до нас може прийти кожен кухар і вибрати для себе будь-який напрямок у розвитку себе в сфері гастрономії.
Наші двері завжди відкриті, як і для початківців кухарів, так і для професіоналів своєї справи. І це тільки початок нашого шляху. Тому що все, що ми не робимо — це для Вас колеги і для розвитку гастрономії в Україні.
Місія
Кулінарна Академія шеф-кухарів України
Єдиний в Україні професійний навчальний заклад, що проводить підготовку кухарів у напрямку високої кухні в актуальних кулінарних тенденції.
Викладачі академії — професіонали, визнані на міжнародному рівні. Саме вони задають високу планку рівню навчання. Всі вони, практикуючі кухарі! Деякі шефи — це випускники Академії, які встигли проявити себе і стати кращими у своїй справі.
Наша головна місія — допомагати людям формувати смак і культуру харчування. Підвищення престижу професії шеф-кухарів, кухарів і кондитерів.
Після закінчення курсу та успішного складання випускних іспитів студенти отримують сертифікат Асоціації шеф-кухарів і їм присвоюються категорії: «А», «B», «C», «D».
Кухарям категорії «А» гарантовано працевлаштування в кращі ресторани України!
Основні цілі і завдання
ЯКІ СТАВИТЬ ПЕРЕД СОБОЮ КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ:
Підвищення кваліфікації кухарів, перехід на новий рівень роботи
Впровадження в професійну кулінарну діяльність елементів високої гастрономії
Створення та поширення нових ідей і трендів в професійних і аматорських співтовариствах
Підготовка до кулінарних фестивалів, конкурсів або формами
Демонстрація досягнень високої кухні в Україні, проведення майстер-класів та курсів навчання за участю міжнародно визнаних професіоналів

Кухня Кулінарної Академії
Створювалася з упором на максимальну відповідність кухні ресторану
Обладнана і повністю укомплектована сучасною якісною технікою
Розділена на технологічні зони, як і в ресторанах — окремо гарячий цех, окремо холодний, окремо кондитерський і гарніри
Ідеально підходить для навчання від початку (з нуля) і до розуміння ресторанної роботи, завдяки можливості пройти всі процеси а також вивчити господарські аспекти роботи ресторану
Кухня відкритого типу — гості і екзаменатори (журі з компетентних шеф-кухарів і рестораторів) бачать процес приготування страв + тренінг по роботі в умови стресу для учасників

Зал для теоретичних занять
Кулінарна Академія має в своєму розпорядженні просторий зал для проведення зустрічей і теоретичної частини курсу.
Зал обладнаний сучасним проекційним обладнанням для проведення презентацій і навчання
Комфортна меблі, система клімат-контролю забезпечать Вам все для ефективного і приємного навчання.
