Loading Events

« Все мероприятия

Двотижневий курс навчання кухарів (31.05 -12.06.2021)

31.05.21 - 12.06.21

171093132_917025205781500_4798959381346808838_n

 2 тижні практики, досвіду та нових враженнь!!! КулінарнаАкадемія запрошує студентів на навчання. 

122510160_2617321675244968_7947720096650462889_n-600x399

Наші викладачі залюбки поділяться досвідом, покажуть нові технології, а також дадуть стимул  до пошуку себе, свого стилю, адже вони пракутикуючі кухарі, які постійно вдосконалюються, щоб бути кращими називатись кращими.

122713732_640480479963631_6518689226871390503_n

За два тижня інтенсивного навчання студенти опанують програму курсу , навчаться готувати страви меню, а потім, склавши іспит, покажуть результат від засвоєння нових знань.

122478808_2764117640506914_5070963799658756365_n-600x399

Меню навчального курсу

Холодні закуски

Пастрамі з качки, баклажан, солодкий перець і егінгі

Салати

Теплий салат з печінкою кролика, томленою сливою і картопляними крокетами

Салат з хрусткою качкою, смаженим Ромен, грибами під кунжутним соусом

Гарячі закуски

Спаржа на пару з м’ясом мідії під устричною еспумою і маслом з черемші циліндри з лука порей тушковані в деміглас Смажений рол з тунця з соусом місо і юдзу

Супи

Крем суп із зеленої спаржі, з філе лосося маринованим в клиновому сиропі

Страви з мяса

Щока з запеченим каштаном, кремом з топінамбура і трюфеля маслом Яловиче серце з грибами, лісовим горіхом і сосновим варенням

Страви з птиці

Курча кокюле в соусі харісса з салатом з червоного грейпфрута

Страви з риби, морепродуктів

Морський гребінець, брюсельская капуста з сальсою з перцю халапеньо і повітряним кремом Філе палтуса з чіпсами з молодого шпинату, дрессингом з топленого масла і пондзу

Десерти

Крем-чізкейк на основі білого шоколаду з естрагону і мигдальним сабле

Ніжний бісквіт з кокосовим кремом, хрусткими пелюстками мигдалю і полуничним фреш-сорбетом

Хлібна корзина

Тривалість:

2 тижні (80 годин), з пн — пт 10:00 до 18: 0

Кількість студентів у групі обмежена до 12 осіб.

Вартість навчання :

На одного студента: 19400 грн *

* • Для членів асоціації шеф-кухарів: 17500 грн.

* Для нерезидентів України (представників інших країн) вартість — 850 $,

Запис на курс по тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у випадку скасування за 7 робочих днів.

З повагою, адміністрація Кулінарної Академії!

 Партнери:

EFFO_LOGO-PROF-11-300x137

EFFO — ПРОФЕСІЙНЕ КУЛІНАРНЕ МАСЛО, розроблене спеціально для шеф-кухарів, які керують HoReCa, а також для виробництва інших продуктів харчування

Подробности

Начало:
31.05.2021
Конец:
12.06.2021
Event Categories:
,
ВВЕРХ