Loading Events

« Все мероприятия

  • Это событие уже прошло.

Майстер-клас 2 CHEFS: Surf&Turf (1.03.2021)

01.03.21

149011923_457018938760403_4825949589000839261_n

Кулінарна Академія запрошує на новий формат майстер-класів, тепер їх учасники отримають ще більше знань та практики.

Два шеф-кухаря: Микола Люлько та Олексій  Повторейко, продемонструють  свою майстерність у приготуванні  принципово різних на перший погляд продуктів, але у варіації  майстрів, вони набудуть смакової синергії. Адже тема майстер-класу: Surf&Turf — комбінація морепродуктів, м’яса і субпродуктів, без обмежень для креативу.

Кожен шеф має приготувати по дві страви, показавши вміння та  персональне бачення.

Про шеф-кухарів:

Микола Люлько — шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд- шеф мережі ресторанів «Чорноморка». Ведучий кулінарного каналу на You Tube.

Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря в свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Страви:

Закуска з зобної залози ягняти під устричної еспумою з овочевим тар таром і цукром

Лобстер з салом, чорною ікрою і соусом хандаші з беконом

Олексій Повторейко (Україна) -  Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія», викладач Кулінарної Академії.

За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача».

Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.

Суддя кулінарних конкурсів .

Спікер кулінарних конкурсів

Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Страви: 

Медальйон з хвостом лобстера, карамелезірованим коренеплодами, соусом голландез і чорною ікрою. 

Паштет з курячих потрухів і патагонського кальмара з топленим маслом в ожиновій оболонці і мікрогрін

Час: 

11:00-13:00 — Микола Люлько

13:00-15:00 — Олексій Повторейко

Вартість:  900,00 грн 
для випускників Кулінарної Академії -900,00 грн
для членів Асоціації шеф-кухарів України -700,00 грн

Запис за тел. : +38067 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у випадку скасування за 7 робочих днів.

Подробности

Дата:
01.03.2021
Event Categories:
,
ВВЕРХ