Кулінарна Академія запрошує на новий формат майстер-класів, тепер їх учасники отримають ще більше знань та практики.
Два шеф-кухаря: Микола Люлько та Олексій Повторейко, продемонструють свою майстерність у приготуванні принципово різних на перший погляд продуктів, але у варіації майстрів, вони набудуть смакової синергії. Адже тема майстер-класу: Surf&Turf — комбінація морепродуктів, м’яса і субпродуктів, без обмежень для креативу.
Кожен шеф має приготувати по дві страви, показавши вміння та персональне бачення.
Про шеф-кухарів:
Микола Люлько — шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд- шеф мережі ресторанів «Чорноморка». Ведучий кулінарного каналу на You Tube.
Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря в свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.
Страви:
Закуска з зобної залози ягняти під устричної еспумою з овочевим тар таром і цукром
Лобстер з салом, чорною ікрою і соусом хандаші з беконом
Олексій Повторейко (Україна) - Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія», викладач Кулінарної Академії.
За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача».
Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.
Суддя кулінарних конкурсів .
Спікер кулінарних конкурсів
Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.
Страви:
Медальйон з хвостом лобстера, карамелезірованим коренеплодами, соусом голландез і чорною ікрою.
Паштет з курячих потрухів і патагонського кальмара з топленим маслом в ожиновій оболонці і мікрогрін
Час:
11:00-13:00 — Микола Люлько
13:00-15:00 — Олексій Повторейко
Вартість: 900,00 грн
для випускників Кулінарної Академії -900,00 грн
для членів Асоціації шеф-кухарів України -700,00 грн
Запис за тел. : +38067 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.
* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у випадку скасування за 7 робочих днів.