Loading Events

« Все мероприятия

Майстер-клас «Декор страв» (09.03.2021)

09.03.21

151755577_1211786439215500_8382042803375847725_n (1)

Найперше, що бачить гість у ресторані — красу страви та ідею подачі кухаря. Кожен шефа має свій унікальний стиль, за яким його творчість впізнають — це почерк автора, його унікальність та індивідуальність.

Кулінарна Академія представляє майстер-клас «Декор страв».

На майстер-класі ви дізнаєтеся, як зробити подачу фішкою для шефа, познайомитеся з сучасними трендами і техніками у декорі

У програмі майстер-класу:

    • Приготування перлів
    • Приготування сфер
    • Приготування гелів
    • Дегідратація
    • Приготування чіпсів приготування вуалі
    • Приготування хрусткої молочної піни
    • Приготування оболонки
    • Піноутворення
    • Приготування спонж-кейк
    • Передача ароматів за допомогою сухого льоду
    • Приготування морозива
    • Приготування молекулярного снігу

Вартість: 800,00 грн, для членів Асоціації шеф-кухарів і випускників кулінарної Академії — 600,00 грн.
Запис по тел .: +38(067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе при скаcуванні за 7 робочих днів.

Партнери:

index

MIRS HoReCa — це надійний постачальник будь-яких товарів для готельного і ресторанного бізнесу.

ВВЕРХ