Loading Events

« Все мероприятия

Семінар «Правильні технологічні карти-корректний переоблік» (18.03.2021)

18.03.21

 155482899_918439985633569_2054299245820336431_n

Кулінарна Академія представляє семінар «Правильні технологічні карти — коректний переоблік».

Програма семінару:

 Реалії сьогоднішнього дня: тенденції, інновації, завдання

 Чому так важливо мати правильну технологічну карту

 Як спростити написання ТК, що для цього потрібно знати

 Ціноутворення — калькуляційна карта

 Собівартість та шляхи її зменшення

 Як правильні технологічні карти допомагають заробляти гроші в ресторані

 Оперативний контроль, точки контролю

 Переоблік за два дні, що для цього потрібно зробити

 Грамотні номенклатурні довідники (не забудьте про одиниці виміру)

 Процедура проведення інвентаризації

 Основні помилки в процесі проведення інвентаризації та шляхи їх усунення

Вартість: 900 грн

Час: 10: 00-18: 00

Для членів Асоціації шеф-кухарів України та випускників Кулінарної Академії — 700 грн

Запис за тел .: +38067 282 63 62, +38 (093) 758 23 27

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливий в разі скасування за 7 робочих днів.

Подробности

Дата:
18.03.2021
Категория мероприятия:
ВВЕРХ