Loading Events

« Все мероприятия

I Чемпіонат України з кулінарного мистецтва і сервісу. Умови участі (17-19.05.2018)

17.05.18 - 19.05.18

27906982_1907465669282078_1865362272_o

Чемпіонат України з  кулінарного мистецтва і сервісу.

17-19 травня 2018

Київ,  Freedom Event Hall 

17-19 травня  2018  року у Києві на  території  Freedom Event Hall  відбудеться  Чемпіонат України з  кулінарного мистецтва і сервісу.

Чемпіонат проводиться з метою популяризації творчих досягнень у ресторанній сфері, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців,  відкриття та підтримка нових талантів

Організаторами заходу  виступили  Асоціація кулінарів  України, Асоціація шеф-кухарів  України.

Чемпіонат  України з кулінарного мистецтва і сервісу  пройде за правилами Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS)

За звання кращих  на  Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва і сервісу  будуть змагатись команди та індивідуальні учасники зі всієї України.

Свої  навики та вміння кухарі  та кондитери  продемонструють у категоріях та номінаціях.

А от злагоджену командну роботу учасники покажуть  у  конкурсі «Чорний ящик»

До складу журі чемпіонату ввійдуть відомі  в кулінарній сфері українські та міжнародні судді.

Переможці змагань отримають дипломи , медалі та пам’ятні нагороди.

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ

У  І Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва та сервісу

  1. І Чемпіонат України з кулінарного мистецтва та сервісу проводиться за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS) за напрямами:
  • Арт-клас за номінаціями (домашнє виконання),
  • Практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної та командної форми участі
  1. Участь: Учасники повинні заповнити форму-анкету для кожного учасника і відправити її до «25» квітня 2018 р. в офіс Асоціації шеф-кухарів України.

Контактні дані: e-mail:admin@chef.kiev.ua

В анкеті ОБОВ’ЯЗКОВО вказати повне ім’я, прізвище, по-батькові всіх учасників та відповідальної особи, контактний номер телефону (форма анкети додається).

При неправильному заповненні анкети чи при недотриманні строків подавання заявок організатори залишають за собою право відмовити в участі.

Кількість місць для участі в номінаціях обмежена, тому у Ваших інтересах подати заявку якомога раніше.

  1. У Чемпіонаті беруть участь фахівці ресторанного бізнесу. Передбачено як індивідуальну, так і командну участь.

Учасники Чемпіонату  професіонали від 23 років,  юніори (до 23 років) та юні кулінари (до 18 років) та будуть оцінені та нагороджені окремо.

  1. Оплата за участь: Вартість участі 1 учасника в 1 номінації -1000,00 грн (для членів Асоціації шеф-кухарів України  — 800,00 грн.
  2. Всім членам необхідно сплатити щорічні членські внески до початку чемпіонату). Оплату необхідно здійснити до «25» квітня 2018 р.
  3. Оплата в номінації SPT 1 «Команди шеф-кухарів – Гран-Прі» здійснюється окремо за кожного учасника команди.

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ

СУДДІВСТВО

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ для професіоналів ( SP, SPT) Від 23 років

Назва номінації

Форма участі

Тривалість

SP 1

Оригінальна основна страва

індивідуальна

45 хв

SP 2

Сучасна кухня

індивідуальна

30 хв

SP 3

Страва з птиці

індивідуальна

45 хв

SP 4

Оригінальна страва з гідробіонтів

індивідуальна

30 хв

SP 5

Етнічна основна страва

індивідуальна

45 хв

SP 6

Ресторанні десерти

індивідуальна

30 хв

SP 7

Страва сучасної української кухні

індивідуальна

45 хв

SP 8

Страва традиційної японської кухні

індивідуальна

45 хв

SP 9

Золотий  Шеф-кухар року

індивідуальна

120 хв

SP 10

Золотий  Кондитер року

індивідуальна

90 хв

SPT 11

Команди шеф-кухарів -  Гран-Прі

командна

90 хв

 Правила участі у практичних змаганнях (професіонали)

Оформити заявку

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ юніорів (JPJPTS). Від 18 До 23 років

Назва номінації

Форма участі

Тривалість

JP 1

Оригінальна основна страва

індивідуальна

45 хв

JP 2

Сучасна кухня

індивідуальна

30 хв

JP 3

Страва з баранини

індивідуальна

30 хв

JP 4

Страва з птиці

індивідуальна

45 хв

JP 5

 Оригінальна страва з гідробіонтів нічна основна страва

індивідуальна

30 хв

JP  6

Гриби

індивідуальна

25 хв

JP 7

Паста

індивідуальна

25 хв

JP 8

Карвінг з овочів та фруктів

індивідуальна

120 хв

J9

Етнічна основна страва

індивідуальна

45 хв

J10

Ресторанні десерти

індивідуальна

30 хв

JP 11

Страва сучасної української кухні

індивідуальна

45 хв

JP 12

Золотий  Шеф-кухар року (юніор)

індивідуальна

120 хв

JP 13

Золотий  Кондитер року (юніор)

індивідуальна

90 хв

 Правила участі у практичних  змаганнях (юніори)

Оформити заявку

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ юних кулінарів (JPY)

До 18 років

Назва номінації

Форма участі

Тривалість

JPY2

Сучасна кухня

індивідуальна

30 хв

JPY 9

Етнічна основна страва

індивідуальна

45 хв

JPY 10

Ресторанні десерти

індивідуальна

30 хв

 Правила участі у практичних змаганнях юних кулінарів 

Оформити заявку

АРТ-КЛАС (клас D)

Конкурс виставкових зразків “Арт-класу” проводиться між індивідуальними учасниками з кондитерського мистецтва за такими номінаціями:

КОНДИТЕРСЬКЕ МИСТЕЦТВО (SNT)

Код

Номінації

Характеристика

SNT 1

Роботи з пастили

декоративна робота з пастили максимальним розміром 50 см х 50 см, включаючи підставку. Роботи з пастили повинні бути артистичної конструкції і виготовленні тільки з пастили

SNT 2

Вироби з жиру

максимальний розмір 50 см х 50 см. Дозволяється використання барвників. Не дозволяється використовувати зовнішні підпори

SNT 3

Роботи з шоколаду максимальний розмір 50 см х 50 см. Не дозволяється використання в роботі  глазурі та зовнішніх підпор

SNT 4

Марципани максимальний розмір 50 см х 50 см. Дозволяється використання для прикрашення харчових барвників, але вони не повинні домінувати

SNT 5

Весільний або святковий торт триярусний торт з максимальним розміром 50 см х 50 см

SNT 6

Мініатюри розмір мініатюр, включаючи основу, не повинен перевищувати 152 мм і має вміститися у форму об’ємом 156 мм

SNT 7

Роботи з цукру декоративна робота із цукру з використанням як мінімум 2-х прийомів із перерахованих: лиття, вдування, лиття за допомогою матриць

SNT 8

Квіти з цукру, букети 4 різних видів квітів по 3 штуки кожного. Квіти повинні бути представлені у спеціальному посуді. Дозволяється використання декоративних тичинок і прутиків

SNT 9

Вироби з тіста вироби повинні бути художньої конструкції; декоративна робота з тіста повинна мати максимальний розмір не більше 50 см х 50 см

SNT 10

Центральна прикраса для буфету розмір 50 см х 50 см. Використовуються будь-які інгредієнти: шоколад, пастила, цукор, марципан, жир, тісто

Правила  участі  та критерії оцінювання Арт-класу

Оформити заявку

КАТЕГОРІЯ S «СЕРВІС-КЛАС»

учасник (офіціант) індивідуальної форми участі виконує завдання :

Перший етап «Візитна картка»

Другий етап «Порціонування напоїв та вміння рухатися з підносом»

Третій етап «Складання серветок»

Четвертий етап «Тематичний святковий стіл»

Правила участі у  змаганнях КАТЕГОРІЇ  S «СЕРВІС-КЛАС»

Оформити заявку

 Детальна інформація: 

Початок:

17.05.2018

Закінчення:

19.05.2018

Організатор

 Ассоциація шеф-кухарів України

 Контакти:

+38 (067) 272 63 62, +38(093) 758 23 27

+38 (063) 872 74 36, +38(068) 342 86 01

Email:  info@chef.kiev.ua

Сайт:

www.chef.kiev.ua

Місце проведення:

FREEDOM Event Hall

Телефони:

067 239 8461

04037, вул. Кирилівська, 134, Київ

Сайт:

www.freedomhall.com.ua

 

Подробности

Начало:
17.05.2018
Конец:
19.05.2018
Event Categories:
, , ,

Организатор

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Телефоны:
+380 (67) 272 63 62, +380 (93) 758 23 27
Email:
Сайт:
www.chef.kiev.ua
ВВЕРХ