
Ближайшие мероприятия
Events List Navigation
Курс «Бухгалтер управлінського обліку в ресторані. Основні помилки та шляхи їх вирішення »(19-20.01.2021) (онлайн формат)
Курс «Бухгалтер управлінського обліку в ресторані. Основні помилки та шляхи їх вирішення »(19-20.01.2021) (онлайн формат) Швидке і доступне навчання управлінського обліку в ресторані. «Ніякої «води», тільки працюючі інструменти, 20 річний досвід Надії Поліщук. Зручний шанс навчитися коректного ведення обліку, як результат Успішний ресторан. Про спікера: Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea,…
Подробнее о мероприятии »Семінар «Правильні технологічні карти-корректний переоблік» (21.01.2021) (онлайн формат)
Кулінарна Академія представляє семінар «Правильні технологічні карти — коректний переоблік». Програма семінару: Реалії сьогоднішнього дня: тенденції, інновації, завдання Чому так важливо мати правильну технологічну карту Як спростити написання ТК, що для цього потрібно знати Ціноутворення — калькуляційна карта Собівартість та шляхи її зменшення Як правильні технологічні карти допомагають заробляти…
Подробнее о мероприятии »Майстер-клас «Коктейлі в десертах» від Анни Семенівської (7.02.2021)
Кулінарна Академія представляє майстер-клас «Коктейлі в десертах» від Анни Семенівської. Про кондитера: Анна Семенівська — викладач Кулінарної Академії, шеф-кондитер, стажувалася в Іспанії у Рікарда Мартінеса в ESPAISucre. Меню майстер-класу: Коктейлі в вигляді десертів Aperol spritz Kir royal Pina colada Б-5 «Чорний оксамит» на основі пива: Guinness, Strawberry daiquiri, Mojito Час: з 10: 00-21: 00 Вартість:…
Подробнее о мероприятии »Курс «Практика з шефами» (8.02-10.02.2021)
Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану. «Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні, 6 шеф — кухарів, 6 страв. Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання і дадуть цінні…
Подробнее о мероприятии »Курс «Гарна подача» (11.02-12.02.2021)
Кулінарна Академія представляє курс «Красива подача» Викладачі: Food foto Борис Яценко — засновник компанії, з досвідом управління маркетингом в національних компаніях таких як: на позиції директор по маркетингу в MD Fashion, мережі бутиків Аурум і букмекерської компанії FAVBET, а також, комерційний директор концерт-холу Freedom.З 2016 створена компанія з виробництва контенту BPRO, слоган Будь ПРО, bro.…
Подробнее о мероприятии »Майстер-клас «Декор страв» II рівень (16.02.2021)
Кулінарна Академія представляє майстер-клас «Декор страв» II рівень ». Ви дізнаєтеся, як зробити подачу фішкою для шефа, познайомитеся з сучасними трендами і техніками декору Програма майстер-класу: — Пармезанова хмара — Легка піна з масла — М’який шоколадний крем -Стабільна еспума — Чіпси за допомогою альбуміну — Робота з трансглютаміназою — Вялені сфери — Газірованні сфери…
Подробнее о мероприятии »Відкритий запис на 2-во тижневий курс кухарів! (22-06.03.2021)
В рамках курсу навчання кухарів учасники програми детально вивчать всі фундаментальні технології, необхідні для успішної кар’єри в ресторанному бізнесі. Програми Кулінарної Академії навчання розроблені таким чином, щоб випускники, які пройшли навчання, на практиці змогли реалізувати отримані знання. Ми вивчаємо ресторанний ринок і знаємо потреби ресторанів і їх гостей, тому в кожну програму курсу вносимо нові…
Подробнее о мероприятии »