Loading Events
Поиск событий

Event Views Navigation

Ближайшие мероприятия

Апрель 2021

Курс «Бухгалтер управлінського обліку в ресторані. Основні помилки та шляхи їх вирішення » (13-14.04.2021)

13.04.21 - 14.04.21

Швидке і доступне навчання управлінського обліку в ресторані. «Ніякої «води», тільки працюючі інструменти, 20 річний досвід Надії Поліщук. Зручний шанс навчитися коректного ведення обліку, як результат Успішний ресторан. Про спікера: Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea, фахівець з 20- річним досвідом роботи в кращих ресторанах столиці: Пивна Дума, Ранчо, Beef &…

Подробнее о мероприятии »

Майстер-клас «Десерти Весна — Літо 2021» (18.04.2021)

18.04.21

  Кулінарна Академія запрошує учасників на майстер-клас «Десерти Весна — Літо 2021»  Секрет весняно — літніх десертів:  естетика, стиль і  витонченість смаку. Ідея  заходу — поєднати всі вподобання гостей у солодких витворах, які запамятаються не тільки смаком , але й ефектною подачею. Програма майстер-классу:  -Меренговий рулет з кремом cheesecake, соковитою полуницею, під снігом з білого…

Подробнее о мероприятии »

У Хмельницькому відбудеться 4 Регіональний Гастрономічний Форум (20.04.2021)

20.04.21

У зв’язку з посиленням карантинних обмежень ми не можемо ризикувати Вашим здоров’ям. Тож змушені перенести проведення наших заходів — Регіональний гастрономічний форум відбудеться   20.04.2021. Будьте здорові ! Бережіть себе і своїх близьких! Асоціація шеф-кухарів проводить 4 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. На заході заплановані виступи іменитих кухарів та…

Подробнее о мероприятии »

Семінар «Правильні технологічні карти-корректний переоблік» (22.04.2021)

22.04.21

Кулінарна Академія представляє семінар «Правильні технологічні карти — коректний переоблік». Програма семінару:  Реалії сьогоднішнього дня: тенденції, інновації, завдання  Чому так важливо мати правильну технологічну карту  Як спростити написання ТК, що для цього потрібно знати  Ціноутворення — калькуляційна карта  Собівартість та шляхи її зменшення  Як правильні технологічні карти допомагають заробляти…

Подробнее о мероприятии »

Майстер-клас «Декор страв» II рівень (27.04.2021)

27.04.21

Кулінарна Академія представляє майстер-клас «Декор страв» II рівень ». Ви дізнаєтеся, як зробити подачу фішкою для шефа, познайомитеся з сучасними трендами і техніками декору Програма майстер-класу: — Легка піна з масла — М’який шоколадний крем -Стабільна еспума — Чіпси за допомогою альбуміну — Робота з трансглютаміназою — Вялені сфери — Газовані сфери — Оцтовий сніг…

Подробнее о мероприятии »
Май 2021

Курс «Практика з шефами» (10 -12.05.2021)

10.05.21 - 12.05.21

 Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану. «Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв. Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.…

Подробнее о мероприятии »

Майстер-клас «Соуси та Маринади» від Євгенія Грибеника (17.05.2021)

17.05.21

Кулінарна Академія представляє  майстер-клас від Євгенія Грибеника «Соуси та маринади» , на якому відомий шеф  познайомить з особливостями приготування  11 соусів та заправок. Соуси і маринади задають вектор смаку основній страві ,  роблять її багатогранною, цікавою та  гармонічною. В залежності від кухні вони виконують відведену  їм роль. Наприклад,  в європейській кухні  — це сполучна ланка, що об’єднує…

Подробнее о мероприятии »

Чемпіонат України з кулінарного мистецтва (25-26.05.2021)

25.05.21 - 26.05.21

Подія для  тих,  хто чекав, прагнув,  добре працював і готовий  показати своє майстерність, взявши участь у  Чемпіонаті  України з  кулінарного мистецтва, який відбудеться  25-26 травня. Організатор Чемпіонату України  з  кулінарного мистецтва – Асоціація шеф-кухарів України, захід проводиться з метою популяризації творчих досягнень кухарів, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення…

Подробнее о мероприятии »

Сесія шеф-кухарів: «Кухні народів світу» (25-26.05.2021)

25.05.21 - 26.05.21

У рамках Чемпіонату України з кулінарного мистецтва відбудеться ще один захід, який вже багато років поспіль об’єднує кухарів з усіх куточків країни –  сесія шеф- кухарів: «Кухні народів світу». Готувати кухню іншої країни цікаво і одночасно складно, адже гості ресторанів хочуть автентичності, оригінальності і розуміння смаку. І багато наших шефів працюють з різними кухнями, вивчають…

Подробнее о мероприятии »

Двотижневий курс навчання кухарів (31.05 -12.06.2021)

31.05.21 - 12.06.21

 2 тижні практики, досвіду та нових враженнь!!! КулінарнаАкадемія запрошує студентів на навчання.  Наші викладачі залюбки поділяться досвідом, покажуть нові технології, а також дадуть стимул  до пошуку себе, свого стилю, адже вони пракутикуючі кухарі, які постійно вдосконалюються, щоб бути кращими називатись кращими. За два тижня інтенсивного навчання студенти опанують програму курсу , навчаться готувати страви меню, а…

Подробнее о мероприятии »
ВВЕРХ