Loading Events
Поиск событий

Event Views Navigation

Ближайшие мероприятия

Март 2021

Майстер-клас 2 CHEFS: Surf&Turf (1.03.2021)

01.03.21

Кулінарна Академія запрошує на новий формат майстер-класів, тепер їх учасники отримають ще більше знань та практики. Два шеф-кухаря: Микола Люлько та Олексій  Повторейко, продемонструють  свою майстерність у приготуванні  принципово різних на перший погляд продуктів, але у варіації  майстрів, вони набудуть смакової синергії. Адже тема майстер-класу: Surf&Turf — комбінація морепродуктів, м’яса і субпродуктів, без обмежень для креативу.…

Подробнее о мероприятии »

Майстер-клас «Декор страв» (09.03.2021)

09.03.21

Найперше, що бачить гість у ресторані — красу страви та ідею подачі кухаря. Кожен шефа має свій унікальний стиль, за яким його творчість впізнають — це почерк автора, його унікальність та індивідуальність. Кулінарна Академія представляє майстер-клас «Декор страв». На майстер-класі ви дізнаєтеся, як зробити подачу фішкою для шефа, познайомитеся з сучасними трендами і техніками у…

Подробнее о мероприятии »

Курс «Практика з шефами» (15-17.03.2021)

15.03.21 - 17.03.21

Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану. «Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв. Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.…

Подробнее о мероприятии »

Семінар «Правильні технологічні карти-корректний переоблік» (18.03.2021)

18.03.21

  Кулінарна Академія представляє семінар «Правильні технологічні карти — коректний переоблік». Програма семінару:  Реалії сьогоднішнього дня: тенденції, інновації, завдання  Чому так важливо мати правильну технологічну карту  Як спростити написання ТК, що для цього потрібно знати  Ціноутворення — калькуляційна карта  Собівартість та шляхи її зменшення  Як правильні технологічні карти допомагають…

Подробнее о мероприятии »

У Хмельницькому відбудеться 4 Регіональний Гастрономічний Форум (22.03.2021)

22.03.21

Після тривалого затишшя кухарська спільнота знову збереться разом, але тепер вже у Хмельницькому. Асоціація шеф-кухарів проводить 4 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. На заході заплановані виступи іменитих кухарів та провідних фахівців . Спікери: Ігор Брагін, Надія Поліщук, Віта Дубчак. На учасників чекають пізнавальні майстер-класи від відомих кухарів:…

Подробнее о мероприятии »

Двотижневий курс навчання кухарів (29.03-10.04.2021)

29.03.21 - 10.04.21

Час встановлює  гастрономічні  приорітети, а весна  диктує нові  тренди, про які наші студенти дізнаються в Кулінарній Академії шеф-кухарів України.   Наші викладачі залюбки поділяться досвідом, покажуть нові технології, а також дадуть стимул  до пошуку себе, свого стилю, адже вони пракутикуючі кухарі, які постійно вдосконалюються, щоб бути кращими називатись кращими. За два тижня інтенсивного навчання студенти…

Подробнее о мероприятии »
Апрель 2021

Курс «Бухгалтер управлінського обліку в ресторані. Основні помилки та шляхи їх вирішення » (13-14.04.2021)

13.04.21 - 14.04.21

Швидке і доступне навчання управлінського обліку в ресторані. «Ніякої «води», тільки працюючі інструменти, 20 річний досвід Надії Поліщук. Зручний шанс навчитися коректного ведення обліку, як результат Успішний ресторан. Про спікера: Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea, фахівець з 20- річним досвідом роботи в кращих ресторанах столиці: Пивна Дума, Ранчо, Beef &…

Подробнее о мероприятии »

Майстер-клас «Десерти Весна — Літо 2021» (18.04.2021)

18.04.21

  Кулінарна Академія запрошує учасників на майстер-клас «Десерти Весна — Літо 2021»  Секрет весняно — літніх десертів:  естетика, стиль і  витонченість смаку. Ідея  заходу — поєднати всі вподобання гостей у солодких витворах, які запамятаються не тільки смаком , але й ефектною подачею. Програма майстер-классу:  -Меренговий рулет з кремом cheesecake, соковитою полуницею, під снігом з білого…

Подробнее о мероприятии »

Курс «Практика з шефами» (19 -21.04.2021)

19.04.21 - 21.04.21

   Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану. «Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв. Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні…

Подробнее о мероприятии »
Май 2021

Оголошуємо набір на курс «Практика з шефами» (24 -26.05.2021)

24.05.21 - 26.05.21

 Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану. «Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв. Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.…

Подробнее о мероприятии »
ВВЕРХ