Філе косулі з гратеном з топінамбура та соусом з супродуктів.

02 Ноябрь 2020 / В категории Новости, Репортажи, Рецепты

123136089_1083200788781328_556641938448222655_n

Філе косулі з гратеном з топінамбура та соусом з супродуктів. Рецепт від Максима Прихідько

250г- філе косулі
300г- топінамбур
2 г –мускатний горіх
100г-вершки для соусу
500г-супродук свиний ( легені, серце, печінка)
30г-цибуля ріпчаста
30г-морква
10г- селера стебло
10г- оцет виноградний
40г- вино червоне сухе
200г-бульйон курячий
20г- масло вершкове

123185719_361635875113880_2655269430494414455_n

Приготування :

Філе косулі посолити, поперчити та за допомогою сіна підкоптити, потім завакумувати і відправити в су-від на 55С* — 1,30год.

Топінамбур почистити від шкіри ( шкіру не викидати ), нарізати тонкими слайсами ( як на гратен) , після того змішати вершки з мускатним горіхом та заправити за смаком .

Готовий топінамбур викласти слоями, кожен слой поливати вершками . Після того готовий гратен накрити фольгою та випікати при 170С*-1год.

Соус з супродуктів : супродукти нарізати невеликим кубиком та обсмажити на олії , потім додати нарізану кубиком моркву та цибулю і знову добре просмажити.

Після того додати червоне вино та оцет,   випарити в двічі та додати бульйон . Готувати на повільному вогні, доки  залишиться 1/4  частина соусу .

Готовий соус процідити через дрібне сито, трішки нагріти, додати масло та заправити за смаком .

Шкірку з топінамбура посмажити у фритюрі,викласти на серветки, щоб забрати зайву олію та посолити .

Філе косулі вийняти з су-віду, обсмажити на вершковому маслі та дати відпочити, після того нарізати порційними шматочками і викласти на таріку .

Готовий гратен нарізати порційно, підігріти та викласти поруч коло філе, зверху на гратен викласти чіпси зі шкірки топінамбура . Філе косулі полити готовим соусом з супродуктів .

 

123117881_1256845891358440_4613535970320943260_n
Партнеры: 

0001
МETRO Cash & Carry стремится быть надежным партнером и лучшим поставщиком.

EFFO_LOGO-PROF-11-300x137

EEFFO – ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ КУЛИНАРНОЕ МАСЛО, разработанное специально для шеф-поваров, управляющих HoReCa, а также для производства других продуктов питания

index

MIRS HoReCa — это надежный поставщик любых товаров для гостиничного и ресторанного бизнеса.

 

Добавить комментарий

Вы должнывойти под своим аккаунтом чтобы оставить комментарий

ВВЕРХ