Номінація «Черный ящик»

19 Апрель 2019 / В категории Новости, События

57561185_573178656424459_6013760938107207680_n

У номінації візьмуть участь команди, для яких важливий драйв експромту, адже про набір продуктів з яких готуватимуть учасники конкурсні  страви, вони дізнаються лише на початку змагання 

Публічне приготування: упродовж 90 хв команда з двох кухарів має приготувати та представити три страви (приготовлену двічі — для презентації та для дегустації журі): холодну закуску, основну страву та десерт.Кожна команда отримує від організаторів набір продуктів, про який учасники дізнаються лише на початку змагання.

Упродовж 10 хв від початку змагання голова кожної команди має подати на розгляд журі меню своєї команди.

Журі буде оцінювати раціональність (доцільність) використання продуктів, які входять до складу меню, методи роботи, оригінальність, кулінарні вміння та знання кожної команди.

Важливо використати якомога більше компонентів із запропонованого набору.

Також надається додатковий набір продуктів: сіль, цукор, олія, оцет, борошно.

Страви, приготовлені публічно для презентації, повинні бути розміщені на демонстраційному столі розміром 0,5 м х 0,5 м.Команда має надати короткий опис меню.

Закуска презентується через 30 хв після початку, основна страва чере 60 хв, десерт через 85 хв.

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В НОМІНАЦІЇ КОМАНДИ: 1200 грн

Добавить комментарий

ВВЕРХ