У Києві відбудеться I Чемпіонат України з кулінарного мистецтва і сервісу

27906982_1907465669282078_1865362272_o

Чемпіонат України з  кулінарного мистецтва і сервісу.

17-19 травня 2018

Київ, Freedom Event Hall

17-19 травня  2018  року у Києві на  території  Freedom Event Hall відбудеться  Чемпіонат України з  кулінарного мистецтва і сервісу.

Чемпіонат проводиться з метою популяризації творчих досягнень у ресторанній сфері, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців,  відкриття та підтримка нових талантів

Організаторами заходу  виступили  Асоціація кулінарів  України, Асоціація шеф-кухарів  України.

Чемпіонат  України з кулінарного мистецтва і сервісу  пройде за правилами Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS)

За звання кращих  на  Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва і сервісу  будуть змагатись команди та індивідуальні учасники зі всієї України.

Свої  навики та вміння кухарі  та кондитери  продемонструють у категоріях та номінаціях.

А от злагоджену командну роботу учасники покажуть  у  конкурсі «Чорний ящик»

До складу журі чемпіонату ввійдуть відомі  в кулінарній сфері українські та міжнародні судді.

Переможці змагань отримають дипломи , медалі та пам’ятні нагороди.

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ

У  І Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва та сервісу

  1. І Чемпіонат України з кулінарного мистецтва та сервісу проводиться за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS) за напрямами:
  • Арт-клас за номінаціями (домашнє виконання),
  • Практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної та командної форми участі
  1. Участь: Учасники повинні заповнити форму-анкету для кожного учасника і відправити її до «25» квітня 2018 р. в офіс Асоціації шеф-кухарів України.

Контактні дані: e-mail:admin@chef.kiev.ua

В анкеті ОБОВ’ЯЗКОВО вказати повне ім’я, прізвище, по-батькові всіх учасників та відповідальної особи, контактний номер телефону (форма анкети додається).

При неправильному заповненні анкети чи при недотриманні строків подавання заявок організатори залишають за собою право відмовити в участі.

Кількість місць для участі в номінаціях обмежена, тому у Ваших інтересах подати заявку якомога раніше.

  1. У Чемпіонаті беруть участь фахівці ресторанного бізнесу. Передбачено як індивідуальну, так і командну участь.

Учасники Чемпіонату  професіонали від 23 років,  юніори (до 23 років) та юні кулінари (до 18 років) та будуть оцінені та нагороджені окремо.

  1. Оплата за участь: Вартість участі 1 учасника в 1 номінації -1000,00 грн (для членів Асоціації шеф-кухарів України  — 800,00 грн.
  2. Всім членам необхідно сплатити щорічні членські внески до початку чемпіонату). Оплату необхідно здійснити до «25» квітня 2018 р.
  3. Оплата в номінації SPT 1 «Команди шеф-кухарів – Гран-Прі» здійснюється окремо за кожного учасника команди.

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ

СУДДІВСТВО

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ для професіоналів ( SP, SPT) Від 23 років

Назва номінації

Форма участі

Тривалість

SP 1

Оригінальна основна страва

індивідуальна

45 хв

SP 2

Сучасна кухня

індивідуальна

30 хв

SP 3

Страва з птиці

індивідуальна

45 хв

SP 4

Оригінальна страва з гідробіонтів

індивідуальна

30 хв

SP 5

Етнічна основна страва

індивідуальна

45 хв

SP 6

Ресторанні десерти

індивідуальна

30 хв

SP 7

Страва сучасної української кухні

індивідуальна

45 хв

SP 8

Страва традиційної японської кухні

індивідуальна

45 хв

SP 9

Золотий Шеф-кухар року

індивідуальна

120 хв

SP 10

Золотий  Кондитер року

індивідуальна

90 хв

SPT 11

Команди шеф-кухарів -  Гран-Прі

командна

90 хв

 Правила участі у практичних змаганнях (професіонали)

Оформити заявку

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ юніорів (JP, JPT, S). Від 18 До 23 років

Назва номінації

Форма участі

Тривалість

JP 1

Оригінальна основна страва

індивідуальна

45 хв

JP 2

Сучасна кухня

індивідуальна

30 хв

JP 3

Страва з баранини

індивідуальна

30 хв

JP 4

Страва з птиці

індивідуальна

45 хв

JP 5

 Оригінальна страва з гідробіонтів нічна основна страва

індивідуальна

30 хв

JP  6

Гриби

індивідуальна

25 хв

JP 7

Паста

індивідуальна

25 хв

JP 8

Карвінг з овочів та фруктів

індивідуальна

120 хв

JP 9

Етнічна основна страва

індивідуальна

45 хв

JP 10

Ресторанні десерти

індивідуальна

30 хв

JP 11

Страва сучасної української кухні

індивідуальна

45 хв

JP 12

Золотий  Шеф-кухар року (юніор)

індивідуальна

120 хв

JP 13

Золотий  Кондитер року (юніор)

індивідуальна

90 хв

 Правила участі у практичних  змаганнях (юніори)

Оформити заявку

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ юних кулінарів (JPY)

До 18 років

Назва номінації

Форма участі

Тривалість

JPY2

Сучасна кухня

індивідуальна

30 хв

JPY 9

Етнічна основна страва

індивідуальна

45 хв

JPY 10

Ресторанні десерти

індивідуальна

30 хв

 Правила участі у практичних змаганнях юних кулінарів 

Оформити заявку

АРТ-КЛАС (клас D)

Конкурс виставкових зразків “Арт-класу” проводиться між індивідуальними учасниками з кондитерського мистецтва за такими номінаціями:

КОНДИТЕРСЬКЕ МИСТЕЦТВО (SNT)

Код

Номінації

Характеристика

SNT 1

Роботи з пастили

декоративна робота з пастили максимальним розміром 50 см х 50 см, включаючи підставку. Роботи з пастили повинні бути артистичної конструкції і виготовленні тільки з пастили

SNT 2

Вироби з жиру

максимальний розмір 50 см х 50 см. Дозволяється використання барвників. Не дозволяється використовувати зовнішні підпори

SNT 3

Роботи з шоколаду максимальний розмір 50 см х 50 см. Не дозволяється використання в роботі  глазурі та зовнішніх підпор

SNT 4

Марципани максимальний розмір 50 см х 50 см. Дозволяється використання для прикрашення харчових барвників, але вони не повинні домінувати

SNT 5

Весільний або святковий торт триярусний торт з максимальним розміром 50 см х 50 см

SNT 6

Мініатюри розмір мініатюр, включаючи основу, не повинен перевищувати 152 мм і має вміститися у форму об’ємом 156 мм

SNT 7

Роботи з цукру декоративна робота із цукру з використанням як мінімум 2-х прийомів із перерахованих: лиття, вдування, лиття за допомогою матриць

SNT 8

Квіти з цукру, букети 4 різних видів квітів по 3 штуки кожного. Квіти повинні бути представлені у спеціальному посуді. Дозволяється використання декоративних тичинок і прутиків

SNT 9

Вироби з тіста вироби повинні бути художньої конструкції; декоративна робота з тіста повинна мати максимальний розмір не більше 50 см х 50 см

SNT 10

Центральна прикраса для буфету розмір 50 см х 50 см. Використовуються будь-які інгредієнти: шоколад, пастила, цукор, марципан, жир, тісто

Правила  участі  та критерії оцінювання Арт-класу

Оформити заявку

КАТЕГОРІЯ S «СЕРВІС-КЛАС»

учасник (офіціант) індивідуальної форми участі виконує завдання :

Перший етап «Візитна картка»

Другий етап «Порціонування напоїв та вміння рухатися з підносом»

Третій етап «Складання серветок»

Четвертий етап «Тематичний святковий стіл»

Правила участі у  змаганнях КАТЕГОРІЇ  S «СЕРВІС-КЛАС»

Оформити заявку

 Детальна інформація: 

Початок:

17.05.2018

Закінчення:

19.05.2018

Організатор

 Ассоциація шеф-кухарів України

 Контакти:

+38 (067) 272 63 62, +38(093) 758 23 27

+38 (063) 872 74 36, +38(068) 342 86 01

Email:  info@chef.kiev.ua

Сайт:

www.chef.kiev.ua

Місце проведення:

FREEDOM Event Hall

Телефони:

067 239 8461

04037, вул. Кирилівська, 134, Київ

Сайт:

www.freedomhall.com.ua

 

Добавить комментарий

ВВЕРХ