Мета та завдання Асоціації

photo_431АСОЦІАЦІЯ МАЄ 10-ТИРІЧНУ ІСТОРІЮ

Асоціація заснована в 2016 році з метою підтримки і популяризації ресторанного бізнесу, а також для створення єдиних професійних норм для закладів громадського харчування столиці.

На сьогоднішній день, це найчисленніша професійна організація кулінарів. Асоціація шеф-кухарів України створена для того, щоб все її члени могли ділитися своїм досвідом і впливати на розвиток гастрономії, підвищуючи її рівень в нашій країні. Кожен член нашої організації має можливість вносити нові пропозиції щодо її розвитку, проходити навчання, брати участь у спільних заходах.

Основна мета асоціації шеф-кухарів України — підвищення престижу професії кухаря, який підкріплюється кваліфікацією кулінарів, їх знаннями та досвідом.

Робота Асоціації шеф-кухарів України спрямована на розвиток ресторанної сфери і популяризації професії шеф-кухарів і кондитерів.

Наша організація прагнути до того, щоб всі її члени були захищені в правовому аспекті, а так само мали гідну репутацію в кулінарних колах.
photo_459-600x364

Основні цілі і завдання, ЯКІ СТАВИТЬ ПЕРЕД СОБОЮ АСОЦІАЦІЯ ШЕФ-КУХАРІВ  УКРАЇНИ:

Популяризація професії шеф-кухаря і шеф-кондитера

Сприяння розвитку ресторанної індустрії Києва та України

Організація роботи з регіонами (консультації та проведення майстер-класів)

Участь в навчанні молодих фахівців: кухарів і кондитерів

Створення бібліотеки професійної літератури

Підбір команд для участі в професійних конкурсах і салонах

Об’єднання шефів для захисту своїх професійних інтересів

Сприяння в підборі кадрів для ресторанів

Вступити в наші ряди може будь-який фахівець, який любить і поважає свою професію і хоче, щоб рівень ресторанного бізнесу в нашій країні.

Якщо Вам цікава діяльність Асоціації і Ви пов’язані з ресторанним бізнесом, можете подати заявку на вступ до Асоціації.

 

 

ВВЕРХ