Ресторанний консалтинг
Комплекс послуг що надаються АСОЦІАЦІЄЮ ДЛЯ РЕСТОРАТОРІВ
Ми виконуємо повний комплекс з консалтингу ресторанних послуг від розробки концепції до запуску ресторану і його управління.
Розробка меню ресторану, кафе
Провідні шеф-кухарі асоціації складають меню для ресторану, кафе, кейтерингу відповідно до концепції закладу і Вашими побажаннями.
В ПОСЛУГУ З РОЗРОБКИ МЕНЮ ВХОДИТЬ:
Асортиментний перелік страв
Техніко-технологічні карти страв
Виїзд Шеф-кухаря до Вас для навчання технології приготування всіх страв по меню персоналу кухні Вашого закладу
Калькуляційні карти, необхідні для ведення обліку витрат закуповуваного сировини і продуктів діяльності закладу та формування ціни
Розробка алкогольного меню і визначення постачальників
Розробка меню десертів з подальшим навчанням персоналу (окрема послуга)
Підбір та навчання персоналу
Асоціація володіє хорошою базою для навчання кухарів, адміністраторів закладів та офіціантів. Регулярно проводяться кулінарні майстер-класи, заняття з економіки ресторану, безпеки харчування.
Комплексне оснащення підприємства харчування
Пропонуємо вам оснащення будь-яких підприємств харчування у вигляді підбору, поставки, монтажу та технічного обслуговування технологічного обладнання.
Складаємо специфікації столового та кухонного посуду, меблів, інвентарю для запуску нового об’єкта в роботу.
Ми працюємо з провідними постачальниками і виробниками зі світовим ім’ям.
Ви можете зв’язатися з нами, і наші співробітники допоможуть вам підібрати все необхідне для успішної роботи.
Підбір постачальника продуктів
Ми володіємо значним досвідом у пошуку якісних, рідкісних або екзотичних продуктів, а також зв’язками з виробниками і постачальників в усьому світі. Завжди можемо порекомендувати надійного постачальника в Україні і за кордоном.
Програма «Таємний покупець»
Аналіз роботи персоналу підприємства харчування за програмою «Таємний покупець», результати якого показують реальну поведінку і ставлення до своїх обов’язків обслуговуючого персоналу в відсутності власника закладу.
Опис операційних процедур діяльності підприємства харчування
Перелік процедур вам буде надано у вигляді комерційної пропозиції по вашому запиту.
III. Комплексное оснащение предприятия питания
- Предлагаем вам оснащение любых предприятий питания в виде подбора, поставки, монтажа и технического обслуживания технологического оборудования.
- Составляем спецификации столовой и кухонной посуды, мебели, инвентаря для запуска нового объекта в работу.
- Мы работаем с ведущими поставщиками и производителями с мировым именем.
- Вы можете связаться с нами, и наши сотрудники помогут вам подобрать все необходимое для успешной работы.
IV. Подбор поставщика продуктов
Мы обладаем значительным опытом в поиске качественных, редких или экзотических продуктов, а также связями с производителями и поставщиков во всем мире. Всегда можем порекомендовать надежного поставщика в Украине и за рубежом.
V. Программа «Тайный покупатель»
- Анализ работы персонала предприятия питания по программе «Тайный покупатель», результаты которого показывают реальное поведение и отношение к своим обязанностям обслуживающего персонала в отсутствии владельца заведения.
- Описание операционных процедур деятельности предприятия питания
- Перечень процедур вам будет предоставлен в виде коммерческого предложения по вашему запросу.
Email: [email protected]
Тел.: +38(067) 272 63 62, +38(093) 758 23 27
Мы поможем вам сделать Ваш ресторан самым успешным!
Новости
У Хмельницькому відбудеться 4 Регіональний Гастрономічний Форум (22.03.2021)
Запис Zoom -конференції CHEF NEWS : «Традиційна кухня» (21.01.2021)
Кулінарна Академія провела zoom –конференцію «Смак Азії» (запис)
Поздравления Игоря Брагина с новогодними праздниками!
74 выпуск студентов в Кулинарной Академии