Структура Асоціації
СТРУКТУРА АСОЦІАЦІЇ
Ігор Брагін
ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-ПОВАРОВ УКРАЇНИ
Єдиний володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі та Асоціації шеф-кухарів Казахстану.
Засновник Кулінарної Академії, — вищої школи професійної підготовки кухарів
Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
Засновник і організатор Регіонального Гастрономічного Форуму.
Суддя ресторанної премії СІЛЬ.
Керівник консалтингової компанії.
Один із засновників концептуального напряму сучасної Української кухні «Ukrainian fashion food» 2010 році.
Послужний список включає 20 річну практику і 25 успішно відкритих їм працюючих ресторанів.
Олексій Повторейко
ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-ПОВАРОВ УКРАЇНИ
БРЕНД-ШЕФ ТА СПІВВЛАСНИК РЕСТОРАНУ «НАЖИВО»
Один з небагатьох кухарів, які спеціалізуються на шотландської кухні. Шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отримані знання своє авторське бачення.
СТАЖУВАННЯ І НАВЧАННЯ:
Стажування в Англії на кухні ресторану
Підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Париж)
Підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)
З командою Шеф-експертів представляв Україну в королівському клубі Брюсселя (Бельгія)
Навчання на заводі convotherm (Німеччина)
Відвідування міжнародних заходів таких як: Ikra, chef only, gastreet
Новости
У Хмельницькому відбудеться 4 Регіональний Гастрономічний Форум (22.03.2021)
Запис Zoom -конференції CHEF NEWS : «Традиційна кухня» (21.01.2021)
Кулінарна Академія провела zoom –конференцію «Смак Азії» (запис)
Поздравления Игоря Брагина с новогодними праздниками!
74 выпуск студентов в Кулинарной Академии