Структура Асоціації

СТРУКТУРА АСОЦІАЦІЇ

Ігор Брагін

ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-ПОВАРОВ УКРАЇНИ

Єдиний володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі та Асоціації шеф-кухарів Казахстану.

Засновник Кулінарної Академії, — вищої школи професійної підготовки кухарів

Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.

Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.

Засновник і організатор Регіонального Гастрономічного Форуму.

Суддя ресторанної премії СІЛЬ.

Керівник консалтингової компанії.

Один із засновників концептуального напряму сучасної Української кухні «Ukrainian fashion food» 2010 році.

Послужний список включає 20 річну практику і 25 успішно відкритих їм працюючих ресторанів.

Олексій Повторейко

ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-ПОВАРОВ УКРАЇНИ

БРЕНД-ШЕФ ТА СПІВВЛАСНИК РЕСТОРАНУ «НАЖИВО»

Один з небагатьох кухарів, які спеціалізуються на шотландської кухні. Шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отримані знання своє авторське бачення.

СТАЖУВАННЯ І НАВЧАННЯ:

Стажування в Англії на кухні ресторану

Підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Париж)

Підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)

З командою Шеф-експертів представляв Україну в королівському клубі Брюсселя (Бельгія)

Навчання на заводі convotherm (Німеччина)

Відвідування міжнародних заходів таких як: Ikra, chef only, gastreet

ВВЕРХ