Навчання за кордоном
Навчання кулінарного мистецтва в країнах з багатими кулінарними традиціями
Навчання кулінарного мистецтва в країнах з багатими кулінарними традиціями — Франції, Італії, Іспанії та інших — це прекрасна можливість для вдосконалення професійних знань і навичок для будь-якого кухаря. Асоціація шеф-кухарів України готова надати допомогу в пошуку відповідних навчальних курсів за кордоном.
ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО НАС, ВИ МОЖЕТЕ РОЗРАХОВУВАТИ НА:
- Допомога в підборі оптимальних навчальних програм і стажувань
- Сприяння в організації виїзду на навчання
- Надання знижок на навчання членам Асоціації шеф-кухарів України.
Школа Le Cordon Bleu — це традиції французької кухні, висока якість навчання і перевірений спосіб почати успішну кар’єру в області кулінарії. У професійному світі ця школа заробила репутацію еталона з підготовки шеф-кухарів, кондитерів, рестораторів і винних фахівців міжнародного рівня.
За 120-ти річну історію кампуси Ле Кордон Блю були відкриті на 5-ти континентах в 23-х країнах світу: Франція, Англія, Австралія, США, Канада, Японія, Малайзія, Мексика. Скрізь діє єдина навчальна програма, що дозволяє студентам змінювати країну і місто після кожного семестру.
Навчання кулінарного мистецтва проходить виключно в режимі практики, а викладачі — досвідчені шеф-кухаря, удостоєні високих кулінарних нагород, включаючи зірки Мішлен. Програми Бакалаврату припускають практику, теоретичну підготовку і освоєння бізнес-складової ресторанної справи.
ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ LE CORDON BLEU
Міжнародний Диплом, який цінується рестораторами усього світу
Близько 20 000 студентів щорічно
Викладачі — шеф-кухарі легендарних ресторанів світу
Можливість пройти практику в мішленівських ресторанах
Велика кількість різноманітних програм з кулінарного мистецтва, кондитерської майстерності, випічці, винному та ресторанному менеджменту, включаючи інтенсивні курси
Випускники LCB — плеяда відомих кухарів: Джулія Чайлд, Наталі Дюпрі, Джеймс Пітерсон і ін
Програми стартують кілька разів на рік, гнучкий графік занять
Професіонали кулінарного мистецтва, початківці кухарі і любителі — кожен знайде програму для себе.
Ближайшие мероприятия
-
01.03.21 - Майстер-клас 2 CHEFS: Surf&Turf (1.03.2021)
-
09.03.21 - Майстер-клас «Декор страв» (09.03.2021)
-
15.03.21 - Курс «Практика з шефами» (15-17.03.2021)
-
18.03.21 - Семінар «Правильні технологічні карти-корректний переоблік» (18.03.2021)
-
22.03.21 - У Хмельницькому відбудеться 4 Регіональний Гастрономічний Форум (22.03.2021)