Навчання за кордоном

Навчання кулінарного мистецтва в країнах з багатими  кулінарними традиціями

Навчання кулінарного мистецтва в країнах з багатими кулінарними традиціями — Франції, Італії, Іспанії та інших — це прекрасна можливість для вдосконалення професійних знань і навичок для будь-якого кухаря. Асоціація шеф-кухарів України готова надати допомогу в пошуку відповідних навчальних курсів за кордоном.

 ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО НАС, ВИ МОЖЕТЕ РОЗРАХОВУВАТИ НА:

  • Допомога в підборі оптимальних навчальних програм і стажувань
  • Сприяння в організації виїзду на навчання
  • Надання знижок на навчання членам Асоціації шеф-кухарів України.

Школа Le Cordon Bleu — це традиції французької кухні, висока якість навчання і перевірений спосіб почати успішну кар’єру в області кулінарії. У професійному світі ця школа заробила репутацію еталона з підготовки шеф-кухарів, кондитерів, рестораторів і винних фахівців міжнародного рівня.

За 120-ти річну історію кампуси Ле Кордон Блю були відкриті на 5-ти континентах в 23-х країнах світу: Франція, Англія, Австралія, США, Канада, Японія, Малайзія, Мексика. Скрізь діє єдина навчальна програма, що дозволяє студентам змінювати країну і місто після кожного семестру.

Навчання кулінарного мистецтва проходить виключно в режимі практики, а викладачі — досвідчені шеф-кухаря, удостоєні високих кулінарних нагород, включаючи зірки Мішлен. Програми Бакалаврату припускають практику, теоретичну підготовку і освоєння бізнес-складової ресторанної справи.

 ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ LE CORDON BLEU

Міжнародний Диплом, який цінується рестораторами усього світу

Близько 20 000 студентів щорічно

Викладачі — шеф-кухарі легендарних ресторанів світу

Можливість пройти практику в мішленівських ресторанах

Велика кількість різноманітних програм з кулінарного мистецтва, кондитерської майстерності, випічці, винному та ресторанному менеджменту, включаючи інтенсивні курси

Випускники LCB — плеяда відомих кухарів: Джулія Чайлд, Наталі Дюпрі, Джеймс Пітерсон і ін

Програми стартують кілька разів на рік, гнучкий графік занять

Професіонали кулінарного мистецтва, початківці кухарі і любителі — кожен знайде програму для себе.

ВВЕРХ