ПРИЗИ ТА НАГОРОДИ

06 Февраль 2011 / В категории Без рубрики

ПРИЗИ ТА НАГОРОДИ

Кожна номінація з перерахованих вище буде оцінюватись професійним журі. До складу журі Чемпіонату ввійдуть відомі в кулінарній сфері Українські та міжнародні судді. Конкурсні зразки будуть оцінюватись за критеріями які рекомендовані Всесвітньою Асоціацією Кулінарних Союзів.

Рішення журі приймається конфіденційно і є остаточним. Результати роботи журі оголошуються публічно на урочистій церемонії нагородження. Переможці Чемпіонату нагороджуються медалями (золотими, срібними, бронзовими) та дипломами. Всі учасники нагороджуються також дипломом учасника, який можна отримати в Оргкомітеті протягом Чемпіонату.

Оцінювання:

Всі експонати будуть оцінені в день виступу. Результати оголошуються на нагородженні. Нагородження переможців Чемпіонату відбудеться 19 травня  о 20:00.

Всі конкурсанти повинні бути присутні на церемонії нагородження у кухарській формі. Особиста присутність на церемонії нагородження ОБОВ’ЯЗКОВА. Організатори не несуть відповідальність за збереження нагород не отриманих особисто.

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

ВВЕРХ