ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ ЮНИХ КУЛІНАРІВ (JPY)

06 Февраль 2010 / В категории Без рубрики

 Правила участі:

- Індивідуальна форма участі

-У заявці обов’язково вказати «практичні змагання юних кулінарів»

-Участь приймають учасники віком з 10 років до 17 років

-Кожен учасник може прийняти участь в одній або декількох номінаціях

-Учасники зобов’язанні виступати в професійному одязі(китель, ковпак, фартух, брюки, спеціалізоване взуття, одноразові рукавички)

-Час участі у номінації чітко обмежений. За перевищення встановленого терміну приготування з учасників знімаються штрафні бали.

-Учасники змагань мають привезти з собою всі необхідні інгредієнти, кухонний інвентар та інше кухонне обладнання(сковорідки, міксери,каструлі…) необхідні для приготування та посуд для презентації.

-Робочі місця учасників будуть оснащенні обладнанням: робочий стіл, ванна мийна, електрична плита, пароконвекційна піч. За необхідністю можна використовувати власну кухонну техніку.

-Всі учасники готують конкурсні зразки із власної продукції( інгредієнти не надаються організаторами).

Примітки для попередньої підготовки:

1. овочі / фрукти — попередньо очисщені, але не приготовані

2. паста і тісто –попердьо підготоване, але не приготоване

3. риба / м’ясо — порційно і маринуване, але не

термічно оброблене і не начинене. Курятина може бути без

кісток, але не нарізана. Рибу можна очистити, але не філерувати.

-Все устаткування та інгредієнти повинні бути приготовленні на робочому місці за 15 хвилин до початку змагання.

-Журі будуть приділяти особливу увагу гігієні та чистоті робочого місця.

-Протягом зазначеного часу учасник повинен приготувати та презентувати 2 порціїї кожної страви згідно номінації в індивідуальному поданні.

-Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибранне.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують.

-Для презентації всіх виробів надається демонстраційний стіл 0,5 м*0.5м.

-Особлива увага буде приділена оригінальності кольору і творчій презентації.

-Учасники практичних класів повинні зареєструвати свою присутність в організаторів не пізніше, ніж за годину до початку номінації.

-16 травня відбудеться зібрання учасників Чемпіонату. Присутність ОБОВ’ЯЗКОВА.

Графік зібрань буде викладено на сайті Асоціації шеф-кухарів України.

Реєстрація: учасники повинні заповнити заявку та відправити  до 1 травня  2018 року на електронну адресу
адреса: admin@chef.kiev.ua

Кожен учасники повинен сплатити комісію за участь у номінації на банківський рахунок  Асоціації шеф-кухарів України та надіслати  підтвердження про оплату електронною поштою
admin@chef.kiev.ua

Добавить комментарий

ВВЕРХ