EFFO – це професійна кулінарна олія, яка створена спеціально для шеф-кухарів, технологів HoReCa та виробників продуктів харчування. Олія EFFO вже стала вибором №1 для багатьох шеф-кухарів та бренд-шефів України.
Вагомі переваги цієї олії у використанні на професійній кухні говорять самі за себе:
1. Економна. Завдяки своєму жирнокислотному складу, олія EFFO має вищу стійкість під час смаження. Якщо шеф на своїй професійній кухні застосовує процес безперервного смаження, він майже вдвічі збільшить кількість циклів смаження продуктів.
2. Ефективна. Високоолеїнова олія EFFO – надстійка до окислення. Це втричі збільшує термін її використання, а також забезпечує довший період зберігання готового продукту.
3. Безпечна. Олія EFFO не бризкає, не піниться і не димить. Висока температура димоутворення (235° С) дає можливість шеф-кухарю безпечно працювати за необхідної температури для приготування продукту найкращим чином.
4. Корисна. Основу EFFO складає високоолеїнова соняшникова олія. Її головна цінність — високий вміст (не менше ніж 75 %) мононенасиченої олеїнової кислоти Омега-9, яка не містить трансжирів. Це ідеальна олія для приготування здорової їжі для гостей закладу.
5. Має нейтральний запах і смак. Використовуючи олію EFFO, шеф-кухар зможете надати стравам свої кулінарні акценти. Запах і смак цієї олії зовсім не відчувається в готових стравах і не витісняє природний смак продуктів.