Чемпионат Украины по кулинарному искусству (17-19.05.2018).

Чемпионат Украины по кулинарному искусству (17-19.05.2018).

Новости

Чемпіонат України з кулінарного мистецтва .

17-19 травня 2018

Київ, Freedom Event Hall

17-19 травня 2018 року у Києві на території Freedom Event Hall відбудеться Чемпіонат України з кулінарного мистецтва .

Чемпіонат проводиться з метою популяризації творчих досягнень у ресторанній сфері, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців, відкриття та підтримка нових талантів

За звання кращих на Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва будуть змагатись команди та індивідуальні учасники зі всієї України.

Свої навики та вміння кухарі та кондитери продемонструють у категоріях та номінаціях.

А от злагоджену командну роботу учасники покажуть у конкурсі «Чорний ящик»

До складу журі чемпіонату ввійдуть відомі в кулінарній сфері українські та міжнародні судді.

Переможці змагань отримають дипломи , медалі та пам’ятні нагороди.

Програма майстер — класів III Сесії Асоціації шеф-кухарів України

Графік номінацій Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.

Вартість відвідування Чемпіонату та майстер- класів:

1 день – 1000 грн, 3 дні – 2500 грн

Для випускників Кулінарної Академії вартість 1500 (за 3 дні)

Для діючих членів Асоціації шеф-кухарів України — вхід безкоштовний .

Обов’язкова попередня реєстрація

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ

ПРИЗИ ТА НАГОРОДИ

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ для професіоналів ( SP) Від 23 років

SP1 – ОСНОВНА СТРАВА З РИБИ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP2-ОСНОВНА СТРАВА З ПТИЦІ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP3–ОСНОВНА СТРАВА З М’ЯСА Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP4-СТРАВА СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP5-ОРИГІНАЛЬНА СТРАВА З ГІДРОБІОНТІВ Надається 30 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP6-ОРИГІНАЛЬНА ЕТНІЧНА ОСНОВНА СТРАВА Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP7-РЕСТОРАННІ ДЕСЕРТИ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP8-СТРАВА ТРАДИЦІЙНОЇ ЯПОНСЬКОЇ КУХНІ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію двух страв на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації).Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 700 грн.
SP9-ЗОЛОТОЙ ШЕФ-КУХАР 2018РОКУ Три ресторанні страви: холодну закуску, основну страву та десерт на 1 персону (приготовлену двічі — для презентації та для дегустації журі) із власних продуктів (публічне приготування на території змагань). Страви, приготовлені публічно для презентації, повинні бути розміщені на демонстраційному столі. Учасник має надати короткий опис меню.Для приготування надається 120 хв. Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 800 грн
SP10-КОМАНДНИ ШЕФКУХАРІВ Публічне приготування: упродовж 70 хв команда з трьох кухарів має приготувати та представити три страви (приготовлену двічі — для презентації та для дегустації журі): холодну закуску, основну страву та десерт. Учасники змагань мають привезти з собою всі необхідні інгредієнти, кухонний інвентар та інше кухонне обладнання(сковорідки, міксери,каструлі…) необхідні для приготування та посуд для презентації.Всі учасники готують конкурсні зразки із власної продукції( інгредієнти не надаються організаторами). Команда повинна дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування).Страви, приготовлені публічно для презентації, повинні бути розміщені на демонстраційному столі розміром 0,5 м х 0,5 м. Команда має надати короткий опис меню.Закуска презентується через 40 хв після початку, основна страва чере 55 хв, десерт через 65 хв.Учасники змагань мають привезти з собою всі необхідні інгредієнти, кухонний інвентар та інше кухонне обладнання(сковорідки, міксери,каструлі…) необхідні для приготування та посуд для презентації.Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В НОМІНАЦІЇ КОМАНДИ:1500 грн
SP11-КОМАНДНИ ШЕФКУХАРІВ ГРАН ПРІ Публічне приготування: упродовж 90 хв команда з трьох кухарів має приготувати та представити три страви (приготовлену двічі — для презентації та для дегустації журі): холодну закуску, основну страву та десерт. Кожна команда отримує від організаторів набір продуктів, про який учасники дізнаються лише на початку змагання.Упродовж 10 хв від початку змагання голова кожної команди має подати на розгляд журі меню своєї команди. Журі буде оцінювати раціональність (доцільність) використання продуктів, які входять до складу меню, методи роботи, оригінальність, кулінарні вміння та знання кожної команди. Важливо використати якомога більше компонентів із запропонованого набору.Також надається додатковий набір продуктів: сіль, цукор, олія, оцет, борошно. Страви, приготовлені публічно для презентації, повинні бути розміщені на демонстраційному столі розміром 0,5 м х 0,5 м. Команда має надати короткий опис меню.Закуска презентується через 30 хв після початку, основна страва чере 60 хв, десерт через 85 хв. ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В НОМІНАЦІЇ КОМАНДИ:1500 грн

Правила участі у практичних змаганнях (професіонали)

Оформити заявку

Приклад заповнення заявки

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ юніорів (JP). Від 18 До 23 років

НОМІНАЦІЯ ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В НОМІНАЦІЇ:
JP1–ОСНОВНА СТРАВА З РИБИ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 600 грн.
JP2-ОСНОВНА СТРАВА З ПТИЦІ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 600 грн.
JP3–ОСНОВНА СТРАВА З МЯСА Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують 600 грн.
JP4-СТРАВА СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 600 грн.
JP5-ОРИГІНАЛЬНА СТРАВА З ГІДРОБІОНТІВ Надається 30 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 600 грн.
JP6-ОРИГІНАЛЬНА ЕТНІЧНА ОСНОВНА СТРАВА Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 600 грн.
JP7-РЕСТОРАННІ ДЕСЕРТИ Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 600 грн.
JP8-ЗОЛОТОЙ ШЕФ-КУХАР ЮНІОР 2018 РОКУ Три ресторанні страви: холодну закуску, основну страву та десерт на 1 персону (приготовлену двічі — для презентації та для дегустації журі) із власних продуктів (публічне приготування на території змагань). Страви, приготовлені публічно для презентації, повинні бути розміщені на демонстраційному столі. Учасник має надати короткий опис меню.Для приготування надається 120 хв. Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 800 грн
JP9-КОМАНДНИ ЮНІОРІВ Публічне приготування: упродовж 70 хв команда з трьох кухарів має приготувати та представити три страви (приготовлену двічі — для презентації та для дегустації журі): холодну закуску, основну страву та десерт. Учасники змагань мають привезти з собою всі необхідні інгредієнти, кухонний інвентар та інше кухонне обладнання(сковорідки, міксери,каструлі…) необхідні для приготування та посуд для презентації.Всі учасники готують конкурсні зразки із власної продукції( інгредієнти не надаються організаторами). Команда повинна дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування).Страви, приготовлені публічно для презентації, повинні бути розміщені на демонстраційному столі розміром 0,5 м х 0,5 м. Команда має надати короткий опис меню.Закуска презентується через 40 хв після початку, основна страва чере 55 хв, десерт через 65 хв.Учасники змагань мають привезти з собою всі необхідні інгредієнти, кухонний інвентар та інше кухонне обладнання(сковорідки, міксери,каструлі…) необхідні для приготування та посуд для презентації.Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В НОМІНАЦІЇ КОМАНДИ: 1500 грн

Правила участі у практичних змаганнях (юніори)

Оформити заявку

Загальні правила для всіх учасників

ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ юних кулінарів (JPY) До 18 років

НОМІНАЦІЯ ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В НОМІНАЦІЇ:
JPY1-СТРАВА СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ Надається 30 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації).Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 500 грн
JPY2-ОРИГІНАЛЬНА ЕТНІЧНА ОСНОВНА СТРАВА Надається 45 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування).Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 500 грн
JPY3-РЕСТОРАННІ ДЕСЕРТИ Надається 30 хв на підготовку, приготування і презентацію однієї страви на 2 порції в індивідуальному подаванні( одна порція презентується для журі а інша на демонстраційний стіл для публічної презентації). Учасник повинен дати назву страві і короткий опис(інгредієнти та використанні технології приготування). Через 15 хв після закінчення конкурсного часу, робоче місце повинно бути прибране.У випадку, якщо учасник не прибирає робоче місце за визначений час, з нього знімаються бали або дискваліфікують. 500 грн

Правила участі у практичних змаганнях юних кулінарів

Оформити заявку

Приклад заповнення заявки

Детальна інформація:

Початок:

17.05.2018

Закінчення:

19.05.2018

Організатор

Ассоциація шеф-кухарів України

Контакти:

+38 (067) 272 63 62, +38(093) 758 23 27

+38 (063) 872 74 36, +38(068) 342 86 01

Email: academy.bragin@gmail.com, chef.kiev.ua@gmail.com

Сайт:

www.chef.kiev.ua

Місце проведення:

FREEDOM Event Hall

Телефони:

067 239 8461

04037, вул. Кирилівська, 134, Київ

Сайт:

www.freedomhall.com.ua

поділитися в соц мережі

назад до новин