Мероприятия

Заходи

Events

Veranstaltungen

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Майстер-клас «Соуси та Маринади» від Євгенія Грибеника

17.05.2021 - 18.05.2021

900 грн

Кулінарна Академія представляє майстер-клас від Євгенія Грибеника «Соуси та маринади», на якому відомий шеф познайомить з особливостями приготування 11 соусів та заправок.

Соуси і маринади задають вектор смаку основній страві , роблять її багатогранною, цікавою та гармонічною.

В залежності від кухні вони виконують відведену їм роль. Наприклад, в європейській кухні — це сполучна ланка, що об’єднує у єдиний смаковий букет різні продукти, а от в азійській кухні соуси — самодостатній компонент страви.

Євген Грибеник– шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років.

Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія.

Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.

У програмі майстер-класу приготування 11 соусів і заправок:

  • Салатні соуси і заправки -2
  • Рибні соуси-2
  • М’ясні соуси -2
  • Маринад для риби — 1
  • Маринад для м’яса -2
  • Десерті соуси -2

У программі:

Соусы для закусок и салатов:

  • Соус «Tiger Milk»
  • Соус «Облепиховый Понзу»
  • Соус Базилик&Цитрон

Соусы для рыбных блюд:

  • Соус Бер-блан с бузиной и шампанским
  • Соус эспума SMOKED FICH и хреном
  • Соус из лисичек с тархуном и Шерри
  • Соус-Крем луковый с лемонграссом и икрой щуки

Соусы для мясных блюд:

  • База: «Овощной Демиглас»
  • Соус «Бернез» и его применение. Редукция и принципы подачи.
  • Соус «Бородинского хлеба с егермейстером »
  • Соус «КВАС BBQ»

Десертные соуса:

  • Крем Англез (ванильный, апельсиновый, шафрановый) приготовленный в Sous vide
  • Летний ягодно-овощной соус к десертам и пирогам

Маринады:
Базовый маринад для мяса:

  • Производная от базового маринада для птицы.
  • Производная от базового маринада для красного мяса и дичи

Час: 10:00-16:00

Для членів Асоціації шеф-кухарів України та випускників Кулінарної Академії — 900,00 грн.

Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.

(UA) Подробиці

(UA) Початок:
17.05.2021
(UA) ЗАКІНЧЕННЯ:
18.05.2021
(UA) вартість:
900 грн
Событие рубрика:

(UA) Організатор

Асоціація Шеф-Кухарів України
Телефон:
+38 (067) 757 95 75 +38 (063) 757 95 75
(UA) ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Асоціація Шеф-кухарів України
Гарматна, 55
Київ, Украина
+ Карта Google

TEILEN