(UA) Провели майстер-клас для студентів навчального закладу на тему: «Риба та морепродукти за технологією Су Вид»

(UA) Провели майстер-клас для студентів навчального закладу на тему: «Риба та морепродукти за технологією Су Вид»

Nachrichten

Leider ist der Eintrag nur auf Ukrainisch verfügbar.

На базі навчально-практичного центра кулінарії та кейтерингу при Київськом вищем професійним училище швейного та перукарського мистецтва Асоціація шеф-кухарів України спільно з нашим партнером ТМ EFFO провели майстер-клас для студентів навчального закладу на тему: «Риба та морепродукти за технологією Су Вид»

На майстер-класі були розкриті таки теми:

  • які харчові продукти можна приготувати за допомогою Sous Vide;
  • основні етапи приготування Sous Vide технології з використанням високолеїнової олії;
  • рекомендації щодо температурного режиму та тривалості приготування для різних харчових продуктів;
  • основні переваги та недоліки низькотемпературної кулінарної обробки у вакуумі;
  • яким чином з використанням Sous Vide технології можна продовжити термін придатності напівфабрикатів;
  • чи є різниця між термостатом і со-видом при приготуванні риби, овочів, м’яса та багато іншого.

TEILEN

zu den Nachrichten