About Association

About the association

Our mission

THE ASSOCIATION HAS A 10-YEAR HISTORY

The Association was founded in 2016 to support and popularize the restaurant business, as well as to create unified professional standards for catering establishments in the capital.

Today, it is the largest professional organization of culinary specialists. The Association of Chefs of Ukraine was created so that all its members could share their experience and influence the development of gastronomy, raising its level in our country. Each member of our organization has the opportunity to make new proposals for its development, undergo training, and participate in common activities.

The main goal of the Association of Chefs of Ukraine is to make the profession of the cook more prestigious, supported by the qualifications of culinary specialists, their knowledge and experience.

The work of the Association of Chefs of Ukraine is aimed at developing the restaurant industry and popularizing the profession of chefs and confectioners.

Our organization strives to ensure that all its members are legally protected, as well as have a decent reputation in culinary circles.

external

Main goals and objectives

THE ASSOCIATION OF CHEF COOKS OF UKRAINE SETS:
  • Promoting the profession of chef and pastry chef
  • Promoting the development of the restaurant industry in Kyiv and Ukraine
  • Organizing work with the regions (consultations and master classes)
  • Participating in the training of young professionals (chefs and confectioners)
  • Creating a library of professional literature
  • Selecting teams for participation in professional competitions and salons
  • Creating an association of chefs to protect their professional interests
  • Assistance in recruitment for restaurants

Igor
Bragin

President of Ukrainian Chefs Association

Alexey
Povtoreyko

Vice-President of the Ukrainian Chefs Association

Association of Chefs of Ukraine

IS A MASS ORGANIZATION

Any specialist who loves and respects their profession and wants the level of the restaurant business in our country to improve can join our ranks.

If you are interested in the activities of the Association and you are somehow connected with the restaurant business, you can apply to join the Association.

The best choose the best!

The Association of Chefs of Ukraine was created so that all its members could share their experience and influence the development of gastronomy, raising its level in our country.

Reviews

about Ukrainian Chefs Association

Гузь Ольга

Спасибо за всё, что вы делаете. Вы идёте в ногу со временем. С вами интересно, познавательно. Вы открываете новые возможности. Я очень рада,что я с вами. Всех Благ Вам. Пусть открываются горизонты Мирового масштаба. Пусть первый призёр Мишленовской звёзды будет членом Ассоциации. Вы лучшие! Ассоциация Шеф-поваров Украины - даже звучит классно. И Шеврон Ассоциации каждому к лицу.

Гузь Ольга

Виталий Мельник

шеф-повар / «Пастернак»

Здесь я приобрёл новый опыт, новые знания, новые знакомства. Мне приятно, что я живу со всеми вами в этом замечательном, нашем кулинарном мире... Спасибо)

Виталий Мельник

Дмитрий Ткач

шеф-повар / «Кабаре»

Огромное спасибо за ваш труд

Дмитрий Ткач

Николай Химич

шеф-повар / «О панас»

От пом. повара до директора, сливаясь с коллективом Ассоциации, не теряют себя. Напротив, они достигают в кулинарии высшей ступени сознания и совершенствования. Спасибо коллективу Ассоциации за Ваш труд и знания

Николай Химич

Борис Гопкало

Огромное спасибо Ассоциации, в ней я нашел много интересных рецептов, а так же узнал много нового о кухне и о молекулярной кухни, также спасибо шеф-поварам которые участвуют в мастер класса и делиться своими знаниями. Спасибо Вам

Борис Гопкало

Александр Кухар

Бренд шеф / «Крейзи»

Велика повага за проводиму велику роботу з розвитку і популяризації кулінарного мистецтва!!!

Александр Кухар

Александр Пасека

шеф-повар

Вы самая сильная организация в плане развития Поваров! Лучшие!

Александр Пасека

Власов Александр

Шеф-повар / «7 пятниц»

Спасибо Ассоциации, ребята вы делаете огромную работу . Горжусь что ношу на кителе шеврон

Власов Александр

Дмитрий Жержерунов

Су-шеф

Большая честь шеврон носить ваш

Дмитрий Жержерунов

Александр Новосад

Шеф-повар / «Café De Vino»

Асоціація навчила бачити процеси, які проходять в ПГХ з іншої сторони. Зі сторони управлінця, менеджера. Дала впевненість. Підняла на вищий рівень. Дякуючи вам, маю змогу спілкуватися з професіоналами своєї справи. І найважливіше згуртувала в одну команду, команду кухарів однодумців, які вболівають за свою справу і роблять наше життя смачніше. Маю велику честь бути з вами. Разом ми сила. Дякую.

Александр Новосад

Ирина Вильчинская

Повар

Крутая школа!!! Вы перевернули полностью мое сознание, и я начала совсем по другому мыслить , в плане подачи, сочетания вкусов, особая благодарность технологу Надежде за полученные знания. Спасибо Вам за новые знакомства и поддержку)))) Так держать

Ирина Вильчинская

Юрий Духенко

Шеф-повар / «Вилла Вита»

Благодаря вам,мы узнаем много новой полезной информации, современные техники и подача блюд.Крутые чемпионаты и новые знакомства! Вы лучшая Ассоциация Шеф-поваров Украины!

Юрий Духенко

Мария Якимович

Бренд-шеф / «Park-Hotel Fomich»

Щиро дякую Асоціації та Кулінарній академії за, наданий в потрібний момент , новий досвід та знання! Саме там я отримала поштовх до більших звершень та віру в свої сили! Завдяки організації конгресів , майстер-класів та різних заходів, отримала можливість здобувати нові знання та досвід, яким діляться відомі шефи! Спілкування з колегами з усієї країни ! Дякую, що ви у нас є!!!

Мария Якимович

Роман Костюк

Повар

Дякую вам! Завдяки Асоціації маю можливість спілкуватись з досвідченішими кухарями, ділитись своїм досвідом та вивчати досвід інших)

Роман Костюк

Виталий Галаев

Благодаря Ассоциации, начал больше Себя развивать и посещение мастер-классов и общению , иду только Вперёд!

Виталий Галаев

Игорь Дикун

Шеф-повар / «Венеция»

С Вами Я приобрёл новых друзей, интересных кулинарных хитов. Плюс много, много полезных советов и предложений от Ассоциации. Рад быть с Вами.

Игорь Дикун

Богдан Кравченко

Шеф-повар / «Robata BIER»

Дякую що допомагаєте рухатися вперед, пізнівати нове та підтримку.

Богдан Кравченко

Александр Медведь

Маючи досвід майже 25 років,освітню базу кухаря та технолога гром.харч.асоціація відкрила для мене нові погляди на кулінарію, техніки, локальний продукт. Дала можливість розвиватися ,отрмувати більшу зп та круті знайомства. Дякую за те що ви є!

Александр Медведь

Ульянов Илья

Благодаря вам есть возможность знакомится с новыми людьми и обмениваться опытом, соответсвенно развиваться!

Ульянов Илья

Игорь Попель

Шеф-повар и владелец / Ресторана «Ту Стань»

Завдяки вам, для мене відкрився Світ сучасної кулінарії. Без Асоціації я не був тим, ким зараз є. Дякую

Игорь Попель