Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
6 Регіональний Гастрономічний Форум у Полтаві (09.11.2021)
09.11.2021 - 10.11.2021
1100грн
Асоціація шеф-кухарів проводить 6 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Цього разу Форум відбудеться у Полтаві.
На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах, а провідні спеціалісти ресторної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів .
Спікери:

Вячеслав Попков
Бренд-шеф ресторану та готелю «River Side», Чернігів.
- Міжнародна нагорода як найкращий ресторан при готелі “International Hospitality Awards 2020”
- Фіналіст ресторанної премії “СІЛЬ”.
- Почесний член Асоціації шеф-кухарів України та викладач Кулінарної Академії.
- Входить у Топ 100 кращих шеф-кухарів України за версією “Ukrainian Culinary Face”
- Спікер “Ukrainian Gastro Show”
- Шеф-співавтор рецептів книги “Україна. Їжа та історія”
Страви:
- Бебі самоси з печінкою та яблуками
- Куряче філе в цибулевій глазурі з чилі та кокосом

Олексiй Повторейко
Віце-президент Асоціації Шеф-кухарів України.
Бренд шеф та співвласник ресторанів «Стейк-хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія»
Викладач кулінарної академії.
За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як:
- ресторан Café de Paris,
- фьюжн-ресторан Ma petite,
- італійський ресторан Bellagio
- і заміський клуб «Дача».
Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.
- Суддя кулінарних конкурсів.
- Спікер кулінарних конкурсів.
Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.
Страви :
- Kyiv Pie – невеликий пиріг, округлої форми на листовому тісті з різними начинками. Нова національна страва, створена для популяризації української гастрономії по всьому світу.
- Салат з філе су-від «Куратор» на крем-сирі з фенхелем, ягодами, селерою та редискою.

Денис Левицкий
Шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Relax Park Verholy»
Страви:
- Лосось з чорізо, черрі та базиліком
- Свинячий балик у золі з цибулі порей з панчетте з полентою

Тетяна Роблес
Marketing,
PR&Events Manager In Boho restaurant,
General Manager In MainCream Media,
Fairy&Food lover In real life
Тема: Маркетинговий та PR аналіз діяльності об’єкту, прояв помилок та шляхи їх вирішення, планування подальших стратегій. Акції та фішки в ресторанному маркетенгу.
- чому так важлива реклама?
- як правильно продвинути свій заклад ?
- чому так важливо мати контент план ?
- що може стати основню фішкою вашого закладу?

Євген Комаров
Юрист,
Business Developer ЮК «Global Law»,
Глава юридичного комітету Української Ресторанної Асоціації
Тема виступу: юридичні новини для ресторанного бізнесу.
- за що можуть виписати штраф?
- основні документи, які потрібні для ведення закладу?
- які спецслужби можуть вас перевіряти?
- навіщо реєструвати торгову марку?

Євген Пластун
Операційний консультант мережі ресторанів First Line Group.
Тренер по сервісу і комунікації.
У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах
Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.
- Здорова комунікація між департаментами:
- ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
- як почути один одного
- конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення

Олександр Григорчук
Юрист,
Партнер ЮК «GLOBAL LAW»,
Член наглядової ради Української ресторанної асоціаці
Тема виступу: юридичні новини для ресторанного бізнесу.
- за що можуть виписати штраф?
- основні документи, які потрібні для ведення закладу?
- які спецслужби можуть вас перевіряти?
- навіщо реєструвати торгову марку?
Программа
«6 Регіонального гастрономічного форуму в Полтаві»
Реєстрацiя, кава-брейк
Офiцiйне вiдкриття

Майстер-клас вiд Дениса Левицького
Шеф-кухар ресторанного комплексу « Верхоли», Полтава.
Виступ партнера
Компанія Мастер Мартіні

Семiнар вiд Тетяни Роблес
Marketing, PR&Events Manager In Boho restaurant, General Manager In MainCream Media, Fairy&Food lover In real life
Обiд

Майстер-клас вiд Вячеслава Попкова
Бренд-шеф ресторану та готелю “Riverside”, Чернігів.

Семiнар вiд Євгена Пластуна
Операційного консультанта мережі ресторанів FIRST LINE GROUP.
Кава-брейк

Майстер-клас вiд Олексiя Повторейко
Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України,бренд-шеф та співвласник ресторанів « Стейк- хаус НАЖИВО», «НАЖИВО Азія», «НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії»
Семiнар вiд Євгена Комарова/Олекснадр Григорчук
Business developer і юриста в Юридичній компанії “Global Law”.
Вручення сертифiкатiв
Правила форуму:
Відвідувачам забороняється:
- Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;
- Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;
- Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;
- Вхід на територію проведення заходу з тваринами;
- Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;
- Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;
- Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вiдповiдальнiсть:
- Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:
- При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;
- При невиконанні цих правил і вимог представників організатора
- При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю.
- У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.
- Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу
- При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вартість:
- для однієї людини з ресторану — 1100 гривень
- для двох — 1950 гривень
- для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )
Запис по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27