Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Бухгалтер управлінського обліку у ресторані. Основні помилки та шляхи їх вирішення.
14.03.2022 - 16.03.2022
3400 грн
Швидке та доступне навчання Управлінського обліку в ресторані.
Жодної «води», тільки інструменти, що працюють, 20 річний досвід Надії Поліщук. Зручний шанс навчитися коректному веденню обліку, як результат Успішний ресторан.

Надія Поліщук
ТЕХНОЛОГ: ТЕХНОЛОГ РЕСТОРАННОЇ КОНСАЛТИНГОВОЇ КОМПАНІЇ GOOD IDEA, ФАХІВНИК З 20-РІЧНИМ ДОСВІДОМ РОБОТИ У КРАЩИХ РЕСТОРАНАХ СТОЛИЦІ : ПИВНА ДУМА, РАНЧО, BEEF&WINE, WHISKY CORNER
- Хто такий технолог у сучасному ресторані, навіщо він потрібен
- Необхідність придбання програм складського обліку (порівняльна характеристика, плюси та мінуси)
- Створення «зручних» номенклатурних довідників – запорука якісного обліку у ресторані
- Постановка обліку, як швидко це зробити
- Створення меню ресторану та оновлення меню в процесі роботи
- Якісне проведення опрацювання страв, основні помилки
- Точка відліку (оперативний контроль) щоденний, місячний
- Практичні рекомендації щодо звітності. Звіти з прикладу роботи однієї з програм складського обліку. Ми не можемо собі дозволити працювати «наосліп»
Основною метою курсу є здобуття теоретичних знань та здобуття практичних навичок при роботі з базами матеріально-технічного обліку в ресторанному бізнесі. Рекомендовано для бухгалтерів, які працюють з первинною документацією, бухгалтерів управлінського обліку та просто для людей, які бажають придбати перспективну, потрібну професію в системі ресторанного бізнесу
Перший день
теоретичний курс
- Чому важливий бухгалтер для управлінського обліку у ресторані
- Функціонал
- З чого потрібно починати роботу в новій базі при відкритті ресторану та рекомендації, як спростити роботу з вже існуючою базою
- Номенклатурні довідники, основні помилки під час їх створення
- Технологічні карти – основні засади створення технологічних карт та особливості введення ТК у базу
- Особливості роботи з первинною документацією
- Інвентаризації – як скасувати інвентаризацію, яка підриває мозок і перетворити процес інвентаризації на спокійний пошук помилок та шляхів їх усунення
- Звітність: основні звіти та точки контролю
Другий день
практичне заняття
- Розбір найпоширеніших питань та усунення помилок у базі користувача.
- Розбір та аналіз інвентаризації, фінансова відповідальність персоналу за «плюси» та «мінуси» під час проведення інвентаризації
- Звітність, як використовувати отримані дані для проведення грамотної цінової політики, формування меню та отримання прибутку в ресторані
Для більш поглибленого засвоєння отриманих знань рекомендовано мати із собою ноутбук із можливістю доступу до бази, якщо такої можливості немає – мати із собою звіти:
- структура номенклатурного довідника
- техкарти, правильність написання яких у вас викликає сумніви
- переоблік
- аналіз продажу (за період)
- оборотно-сальдова відомість (за той самий період).
Вартість:
- На одного студента: 3 400 грн*
- * Для членів Асоціації шеф-кухарів та випускників Кулінарної Академії: 3000 грн.
2 дні (14 годин), з 10:00 до 18:00
Кількість студентів у групі обмежена до 8 осіб.
* Резерв місця: оплата у розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.
Запис за тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27