Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Конференцiя «CHEF NEWS» в Instagram: «Сезон BBQ »

27 апреля

Друзі чекаємо вас на конференції «CHEF NEWS» в Instagram

Тема конференції: «Сезон BBQ »

Початок: 18:00

Спікери:

Олексій Повторейко — віце-президент Асоціації шеф-кухарів України,викладач Кулінарної Академії,щеф-кухар з 16-річним досвідом. Спеціалізується на витримці , дозріванні, ферментації м’яса.

Власник і бренд-шеф 4 ресторанів «НАЖИВО Restaurant Group» в тому числі ресторану який отримав премію СІЛЬ 2020 року, як кращий м’ясний ресторан.Суддя премії СІЛЬ в 2021 році.

Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів. Суддя та спікер кулінарних конкурсів.

Олексій Юсупов — бренд-шеф Агрохолдинг МХП. Ведучий Україна 24, радіо Аристократи. Встиг попрацювати шефом в закладах Holy Burger, «Собака з’їла голуба», «Хазарская азбука», «Алхімік», «Винотека Прага» та Mercato Italiano. За свою кар’єру поставив близько півтора десятка ресторанних проектів.

Олексій Шеменков– працює в ресторанній сфері вже 16 років, 8 з них на посаді шеф-кухаря. Шеф-кухар м’ясного, міжнародного ресторану BEEF meat & wine. Основний продукт ресторану — м’ясо. готує його на 4-метровому відкритому грилі Parrilla і в дров’яної печі.

Для стейків використовує мармурове м’ясо органічної ферми Creekstone Farms (Kansas, USA). Стажувався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія). Після — в Італійському кулінарному інституті (Калабрія, Італія) у президента італійської Асоціації шеф-кухарів Джона Ночіта.

Олександр Якутов -шеф-кухар «Пекельної кухні» на Новому Каналі, бренд-шеф і співвласник ресторану «Публіцист», а також володар двох «пальмових гілок» в номінації «Європейська концепція ресторану»

Випускник і представник італійської кулінарної школи I.F.S.E (Italian Food Style Education) в Україні, випускник школи Ragout.

Для перегляду переходьте за посиланням : https://instagram.com/bragin.culinary.academy?igshid=ce96d3r39pab

Подробности

Дата:
27 апреля
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети