Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Конференцiя «CHEF NEWS» в Instagram: «Сезон BBQ »
27.04.2021 - 28.04.2021

Друзі чекаємо вас на конференції «CHEF NEWS» в Instagram
Тема конференції: «Сезон BBQ »
Початок: 18:00
Спікери:
Олексій Повторейко — віце-президент Асоціації шеф-кухарів України,викладач Кулінарної Академії,щеф-кухар з 16-річним досвідом. Спеціалізується на витримці , дозріванні, ферментації м’яса.
Власник і бренд-шеф 4 ресторанів «НАЖИВО Restaurant Group» в тому числі ресторану який отримав премію СІЛЬ 2020 року, як кращий м’ясний ресторан.Суддя премії СІЛЬ в 2021 році.
Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів. Суддя та спікер кулінарних конкурсів.
Олексій Юсупов — бренд-шеф Агрохолдинг МХП. Ведучий Україна 24, радіо Аристократи. Встиг попрацювати шефом в закладах Holy Burger, «Собака з’їла голуба», «Хазарская азбука», «Алхімік», «Винотека Прага» та Mercato Italiano. За свою кар’єру поставив близько півтора десятка ресторанних проектів.
Олексій Шеменков– працює в ресторанній сфері вже 16 років, 8 з них на посаді шеф-кухаря. Шеф-кухар м’ясного, міжнародного ресторану BEEF meat & wine. Основний продукт ресторану — м’ясо. готує його на 4-метровому відкритому грилі Parrilla і в дров’яної печі.
Для стейків використовує мармурове м’ясо органічної ферми Creekstone Farms (Kansas, USA). Стажувався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія). Після — в Італійському кулінарному інституті (Калабрія, Італія) у президента італійської Асоціації шеф-кухарів Джона Ночіта.
Олександр Якутов -шеф-кухар «Пекельної кухні» на Новому Каналі, бренд-шеф і співвласник ресторану «Публіцист», а також володар двох «пальмових гілок» в номінації «Європейська концепція ресторану»
Випускник і представник італійської кулінарної школи I.F.S.E (Italian Food Style Education) в Україні, випускник школи Ragout.
Для перегляду переходьте за посиланням : https://instagram.com/bragin.culinary.academy?igshid=ce96d3r39pab