Мероприятия

Заходи

Events

Veranstaltungen

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Кулінарна Академія запрошує на двотижневий курс навчання кухарів

28 Лютого - 13 Березня

19400 грн

Кожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі.

Увага! Курси Кулінарної Академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.

Курс складається на 80% з практичної роботи на професійній кухні Академії, 20% – важлива теоретична складова.

За курс наші студенти відпрацьовують більш як 10 різноманітних технік приготування такі як:

  • Бланшування
  • Емульгування
  • Гратінування
  • Поширування
  • Абілірування
  • Фламбування
  • Дегідратація
  • Сферифікація
  • Піноутворення
  • Приготування страв способ Sous vide

Студенти приготують 13 страв авторського меню, що включають у себе: холодні та гарячі закуски, основні страви з м’яса та риби, салати, супи, хлібні корзини та десерти.

Наш курс – 80 годин практичної роботи з кращими спеціалістами країни!

Після проходження навчання, студенти складають екзамен, у результаті якого кухарям надаються відповідні категорії.

Студентам присвоюються категорії:

  • Кухар категорії « А »- при здачі іспитів на« відмінно »
  • Кухар категорії « В »- при здачі іспитів« добре »
  • Кухар категорії « С »- при здачі іспитів« задовільно »
  • Кухар категорії « D »- при здачі іспитів «погано»

Кухарям категорії «А» гарантоване працевлаштування в кращі ресторани України

Курс включає наступні розділи:

  • Чек-лісти
  • Методи аналізу меню
  • Інвентаризація
  • Організація управління
  • Організація робочих місць та технологічних процесів
  • Закупівля, зберігання продуктів та напівфабрикатів
  • Розробка меню та технологічних карт
  • Обробка продуктів та приготування страв
  • Естетична подача страв
  • Кулінарна хімія
  • Базові композиційні форми, достатня кількість та порядок. Значення елементів та органів чуття при подачі
  • Іноваційні техніки на простих продуктах

Меню учебного курса:

Холодні закуски
  • Хумус з едамамі, пряна цвітна капуста та різнотрав’я
  • Кіноа, маринована редис і крем із кабачка
Салати
  • Салат з баклажанів з сирним мусом, помідорами та кешью
  • Зелений салат з хрустким коропом-
Гарячі закуски
  • Брокколі-гриль з горіховою еспумою, мигдальними пластинами, попкорн із кіноа
Супи
  • Бісок з креветкою, кокосове молоко та трави
Страви з птиці
  • Курча в зеленому каррі, броколі та рис жасмин
Страва з риби
  • Сом обсмажений і глазурований у соусі місо пасти, рибного бульйону, унаги, суміші перців і маринованим фенхелем
Страви з мяса
  • Обожене м’ясо косулі з мусом із кукурудзи
  • Медальйони з запеченою картоплею гливи та соусом порто

Тривалість:

  • 2 тижні (80 годин), з пн – пт 10:00 до 18:00
  • Кількість студентів у групі обмежена до 12 осіб.

Вартість навчання:

  • На одного студента: 19 400 грн
  • *Для членів асоціації шеф-кухарів: 17500 грн.
  • *для нерезидентів України (представників інших країн) вартість – 850 $,

Запис за тел.: +38(067)282 63 62, +38(093)758 23 27

* Резерв місця: оплата у розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.

З повагою адміністрація Кулінарної Академії!

Подробиці

Початок:
28 Лютого
ЗАКІНЧЕННЯ:
13 Березня
вартість:
19400 грн
Событие рубрика:

Організатор

Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Асоціація Шеф-кухарів України
Гарматна, 55
Київ, Украина
+ Карта Google

поділитися в соц мережі