Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Кулінарна Академія запрошує на двотижневий курс навчання кухарів
28.02.2022 - 13.03.2022
19400 грн
Кожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі.
Увага! Курси Кулінарної Академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.
Курс складається на 80% з практичної роботи на професійній кухні Академії, 20% – важлива теоретична складова.
За курс наші студенти відпрацьовують більш як 10 різноманітних технік приготування такі як:
- Бланшування
- Емульгування
- Гратінування
- Поширування
- Абілірування
- Фламбування
- Дегідратація
- Сферифікація
- Піноутворення
- Приготування страв способ Sous vide
Студенти приготують 13 страв авторського меню, що включають у себе: холодні та гарячі закуски, основні страви з м’яса та риби, салати, супи, хлібні корзини та десерти.
Наш курс – 80 годин практичної роботи з кращими спеціалістами країни!
Після проходження навчання, студенти складають екзамен, у результаті якого кухарям надаються відповідні категорії.
Студентам присвоюються категорії:
- Кухар категорії « А »- при здачі іспитів на« відмінно »
- Кухар категорії « В »- при здачі іспитів« добре »
- Кухар категорії « С »- при здачі іспитів« задовільно »
- Кухар категорії « D »- при здачі іспитів «погано»
Кухарям категорії «А» гарантоване працевлаштування в кращі ресторани України
Курс включає наступні розділи:
- Чек-лісти
- Методи аналізу меню
- Інвентаризація
- Організація управління
- Організація робочих місць та технологічних процесів
- Закупівля, зберігання продуктів та напівфабрикатів
- Розробка меню та технологічних карт
- Обробка продуктів та приготування страв
- Естетична подача страв
- Кулінарна хімія
- Базові композиційні форми, достатня кількість та порядок. Значення елементів та органів чуття при подачі
- Іноваційні техніки на простих продуктах
Меню учебного курса:
Холодні закуски
- Хумус з едамамі, пряна цвітна капуста та різнотрав’я
- Кіноа, маринована редис і крем із кабачка
Салати
- Салат з баклажанів з сирним мусом, помідорами та кешью
- Зелений салат з хрустким коропом-
Гарячі закуски
- Брокколі-гриль з горіховою еспумою, мигдальними пластинами, попкорн із кіноа
Супи
- Бісок з креветкою, кокосове молоко та трави
Страви з птиці
- Курча в зеленому каррі, броколі та рис жасмин
Страва з риби
- Сом обсмажений і глазурований у соусі місо пасти, рибного бульйону, унаги, суміші перців і маринованим фенхелем
Страви з мяса
- Обожене м’ясо косулі з мусом із кукурудзи
- Медальйони з запеченою картоплею гливи та соусом порто
Тривалість:
- 2 тижні (80 годин), з пн – пт 10:00 до 18:00
- Кількість студентів у групі обмежена до 12 осіб.
Вартість навчання:
- На одного студента: 19 400 грн
- *Для членів асоціації шеф-кухарів: 17500 грн.
- *для нерезидентів України (представників інших країн) вартість – 850 $,
Запис за тел.: +38(067)282 63 62, +38(093)758 23 27
* Резерв місця: оплата у розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.
З повагою адміністрація Кулінарної Академії!