Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Курс «Бухгалтер управлінського обліку в ресторані. Основні помилки та шляхи їх вирішення»
13.04.2021 - 15.04.2021
3400 грн
Швидке і доступне навчання управлінського обліку в ресторані. «Ніякої «води», тільки працюючі інструменти, 20 річний досвід Надії Поліщук. Зручний шанс навчитися коректного ведення обліку, як результат Успішний ресторан.
Про спікера:
Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea, фахівець з 20- річним досвідом роботи в кращих ресторанах столиці: Пивна Дума, Ранчо, Beef & Wine, Whisky Corner.
Хто такий технолог в сучасному ресторані, навіщо він потрібен
Необхідність придбання програм складського обліку (порівняльна характеристика, плюси і мінуси)
Створення «зручних» номенклатурних довідників — запорука якісного обліку в ресторані
Постановка обліку, як можна швидко це зробити
Створення меню ресторану і оновлення меню в процесі роботи
Якісне проведення опрацювання страв, основні помилки
Точка відліку (оперативний контроль) щоденний, місячний
Практичні рекомендації по звітності. Звіти на прикладі роботи однієї з програм складського обліку. Ми не можемо собі дозволити працювати «наосліп»
Основною метою курсу є отримання теоретичних знань і отримання практичних навичок при роботі з базами матеріально-технічного обліку в ресторанному бізнесі. Рекомендовано для бухгалтерів, що працюють з первинною документацією, бухгалтерів управлінського обліку і просто для людей, охочих придбати перспективну, затребувану професію в системі ресторанного бізнесу
Перший день — теоретичний курс
1. Чому важливий бухгалтер для управлінського обліку в ресторані
2. Функціонал
3. З чого потрібно починати роботу в новій базі при відкритті ресторану і рекомендації як спростити роботу з вже існуючою базою
4. Номенклатурні довідники, основні помилки при їх створенні
5. Технологічні карти — основні принципи створення технологічних карт і особливості введення ТК в базу
6. Особливості роботи з первинною документацією
7. Інвентаризації — як скасувати інвентаризацію, яка підриває мозок і перетворити процес інвентаризації в спокійний пошук помилок і шляхів їх усунення
8. Звітність: основні звіти та точки контролю
В кінці першого дня учасники семінару отримають завдання для самостійної роботи, так само пройде попередній запис для індивідуальної консультації по вашій базі, на кожного учасника виділяється 1,5 години.
Другий день — практичне заняття
1. Розбір найбільш поширених запитань і усунення помилок в базі користувача.
2. Розбір та аналіз інвентаризації, фінансова відповідальність персоналу за «плюси» і «мінуси» при проведенні інвентаризації
3. Звітність, як використовувати отримані дані для проведення грамотної цінової політики, формування продаваного меню і отримання прибутку в ресторані
Для якісної роботи у віддаленому доступі прохання встановити в комп’ютері, де знаходиться програма складського обліку, програму AnyDesk
Тривалість: 2 дні (14 годин), з 10:00 до 18:00
Вартість навчання: для одного студента: 3400,00 грн
• Для членів асоціації шеф-кухарів і випускників Кулінарної Академії: 3000,00 грн.
Додаткова інформація та запис за тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27