Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Курс «Гарна подача»

11 февраля - 12 февраля

3500 грн

Кулінарна Академія представляє курс «Красива подача»

Борис Яценко

Food foto

Борис Яценко — засновник компанії, з досвідом управління маркетингом в національних компаніях таких як: на позиції директор по маркетингу в MD Fashion, мережі бутиків Аурум і букмекерської компанії FAVBET, а також, комерційний директор концерт-холу Freedom.З 2016 створена компанія з виробництва контенту BPRO, слоган Будь ПРО, bro. Знято відео і фото для більш ніж 70 ресторанів.

Обслуговував з маркетингу та контенту ресторани Маячок, Чумацький Шлях, Публіцист, ЗУМА, Меркато Італьяно, Гурамма Італія та багато інших. Продовжує активно працювати з кулінарної академією Ігоря Брагіна, МЕТРО, ТМ норв, Нафтогаз Україна, ТМ Джемени, Контакт, виставка Фореч, Фонтегро і інші.

Світлана Грам

Індивідуальна програма FOODSKETCH від Світлани Грам, створена в 2019 році.

Професійний художник-педагог з 10-річним досвідом роботи викладацької діяльності і більше 20 років художньої.

Нею так само розроблена індивідуальна програма «скетчінга для флористів», яка більше 4 років з успіхом проводиться в різних флористичних школах.

Микита Розумний

шеф-кухар, викладач Кулінарної Академії, член Асоціації шеф-кухарів України.

Програма:

Приготовление 5 авторских блюд от AIK VEYSHTORT.

11.02.2021

З 10:00 до 14:00

«Подача як мистецтво»

  • Цветоделеніе
  • Теплий холодні, основні кольори
  • Психологія кольору для їжі
  • Психологія кольору для тарілок
  • Композиція кольорових плям (гармонія, дисгармонія, контраст, зближення кольору, їстівні кольору)
  • Лепка
  • Ескізи

З 14:00 до 18:00

«Food фото»

  • Ресторан психологія: як колір впливає на апетит
  • Світло в фуд-фотографії
  • Композиція в фуд-фотографії
  • Навіщо потрібно фотографувати блюдо? (для чого)
  • Як має виглядати технічне завдання для кухаря від замовника (наприклад відділ маркетингу)
  • Основні принципи і особливості подачі (викладки продуктів) для зйомки.

Робота з фотографом.

  • Разбор страв

12.02.2021

«Правила красивой подачи»

5 причин чому не можна пройти повз «Правил красивою подачі»
  • Ви дізнаєтеся як правильно розташовувати складові страви на тарілці
  • Що таке відповідність і чому це може поліпшити якість життя
  • Навчитеся діяти не навмання, а за правилами які можна застосовувати в усьому
  • Свод правил які допоможуть Вам подавати красиво
  • Дізнаєтеся як це використовувати
  • Приготування 2 декорів

Теорія золотого перетину — це звід правил і співмірність, за допомогою цієї теорії створюють абсолютно різні і прекрасні речі, наприклад: музика, архітектура, живопис.

Ви задумалися чому деякі шефи подають красиво, а деякі подають смачну, але не красиву їжу? Виявляється, все геніальне просто.

Правило 3/4 і Золотого перетину (Співвідношення двох нерівних величин які виражаються як 1,618 і 1,38) Яке буде взагалі здивування коли Ви поміряєте відповідність інгредієнтів в красивій подачі по відношенню один до одного і цілого страви по відношенню до тарілки, вона ідеально впишеться в пропорції Божественної пропорції.

Стоимость:

  • 3500,00 грн
  • Для випускників Кулінарної Академії — 3200,00 грн
  • * Резерв места: оплата в размере 50% , остаток суммы оплачивается в день мероприятия, возврат предоплаты возможен в случае отмены за 7 рабочих дней.

Час: з 10: 00-18: 00

Курс надихне на створення нових страв і задасть правильний напрямок для креативної роботи!

Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Подробности

Начало:
11 февраля
ОКОНЧАНИЕ:
12 февраля
стоимость:
3500 грн
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети