Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Курс «Гарна подача»
11.02.2021 - 13.02.2021
3500 грн
Кулінарна Академія представляє курс «Красива подача»
Борис Яценко
Food foto
Борис Яценко — засновник компанії, з досвідом управління маркетингом в національних компаніях таких як: на позиції директор по маркетингу в MD Fashion, мережі бутиків Аурум і букмекерської компанії FAVBET, а також, комерційний директор концерт-холу Freedom.З 2016 створена компанія з виробництва контенту BPRO, слоган Будь ПРО, bro. Знято відео і фото для більш ніж 70 ресторанів.
Обслуговував з маркетингу та контенту ресторани Маячок, Чумацький Шлях, Публіцист, ЗУМА, Меркато Італьяно, Гурамма Італія та багато інших. Продовжує активно працювати з кулінарної академією Ігоря Брагіна, МЕТРО, ТМ норв, Нафтогаз Україна, ТМ Джемени, Контакт, виставка Фореч, Фонтегро і інші.
Світлана Грам
Індивідуальна програма FOODSKETCH від Світлани Грам, створена в 2019 році.
Професійний художник-педагог з 10-річним досвідом роботи викладацької діяльності і більше 20 років художньої.
Нею так само розроблена індивідуальна програма «скетчінга для флористів», яка більше 4 років з успіхом проводиться в різних флористичних школах.
Микита Розумний
шеф-кухар, викладач Кулінарної Академії, член Асоціації шеф-кухарів України.
Програма:
Приготовление 5 авторских блюд от AIK VEYSHTORT.
11.02.2021
З 10:00 до 14:00
«Подача як мистецтво»
- Цветоделеніе
- Теплий холодні, основні кольори
- Психологія кольору для їжі
- Психологія кольору для тарілок
- Композиція кольорових плям (гармонія, дисгармонія, контраст, зближення кольору, їстівні кольору)
- Лепка
- Ескізи
З 14:00 до 18:00
«Food фото»
- Ресторан психологія: як колір впливає на апетит
- Світло в фуд-фотографії
- Композиція в фуд-фотографії
- Навіщо потрібно фотографувати блюдо? (для чого)
- Як має виглядати технічне завдання для кухаря від замовника (наприклад відділ маркетингу)
- Основні принципи і особливості подачі (викладки продуктів) для зйомки.
Робота з фотографом.
- Разбор страв
12.02.2021
«Правила красивой подачи»
5 причин чому не можна пройти повз «Правил красивою подачі»
- Ви дізнаєтеся як правильно розташовувати складові страви на тарілці
- Що таке відповідність і чому це може поліпшити якість життя
- Навчитеся діяти не навмання, а за правилами які можна застосовувати в усьому
- Свод правил які допоможуть Вам подавати красиво
- Дізнаєтеся як це використовувати
- Приготування 2 декорів
Теорія золотого перетину — це звід правил і співмірність, за допомогою цієї теорії створюють абсолютно різні і прекрасні речі, наприклад: музика, архітектура, живопис.
Ви задумалися чому деякі шефи подають красиво, а деякі подають смачну, але не красиву їжу? Виявляється, все геніальне просто.
Правило 3/4 і Золотого перетину (Співвідношення двох нерівних величин які виражаються як 1,618 і 1,38) Яке буде взагалі здивування коли Ви поміряєте відповідність інгредієнтів в красивій подачі по відношенню один до одного і цілого страви по відношенню до тарілки, вона ідеально впишеться в пропорції Божественної пропорції.
Стоимость:
- 3500,00 грн
- Для випускників Кулінарної Академії — 3200,00 грн
- * Резерв места: оплата в размере 50% , остаток суммы оплачивается в день мероприятия, возврат предоплаты возможен в случае отмены за 7 рабочих дней.
Час: з 10: 00-18: 00
Курс надихне на створення нових страв і задасть правильний напрямок для креативної роботи!
Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27