Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Курс «Практика з шефами»
08.02.2021 - 11.02.2021
9500 грн
Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану.
«Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв.
Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.
На учасників чекає вечеря у 1-2 ресторанах з дегустацією 4-5 авторських страв.

Вячеслав Попков
бренд-шеф ресторанного комплексу «River Side», Чернігів.
- Викладач Кулінарної Академії,
- почесний член Асоціації шеф-кухарів України,
- Маршал Чернігівського регіону від Асоціації шеф-кухарів України.
Учасник проекту
- «Дні Української Кухні»,
- «Ukrainian Culinary Faces» (топ 100 кращих шеф-кухарів України)
- експерт ресторанної премії «Сіль».
Навчання:
- Кулінарна школа «Ferrandi», Париж.
- «Basque Culinary Center», Іспанія

Віталій Гуралевич
співвласник і бренд-шеф ресторану «Хата», організатор кулінарного Кубка Західної України Досвід роботи більше 11 років.
Кулінарний експерт на телеканалі СТБ, суддя кулінарних конкурсів, Член Асоціації шеф-кухарів України. Член журі Національної ресторанної премії Сіль 2020. Займається Ресторанним консалтингом. Навчався в Basque Culinary Center (Баскська Кулінарний Центр, Іспанія) і кулінарній школі Ferrandi, в Парижі. З 2020 року Віталій став співвласником і бренд-шефом ресторану сучасної української кухні «Хата» в м.Чернівці.
Шеф досліджує українську кухню і локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні, якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020. У 2020 році видає книгу про дикоросіви і їх користь застосування в українській кухні.

Александр Якутов
співвласник і шеф-кухар ресторану «Публіцист».

Иштван Андрела
шеф-кухар ресторану PM hall, викладач Кулінарної Академії, почесний член Асоціації шеф-кухарів України.
Проходив стажування в ресторанe Olivijn 1 * Michelin під керівництвом Menno Post (Харлем, Нідерланди), навчання в Іспанії, Польщі, Нідерландах. Німеччині.
Проводив гастровечері для королівського клубу в Бельгії і в посольстві України в Швейцарії

Aik Veyshtort
шеф-кухар ресторану Seasons ( Єревані), бренд шеф ресторанів Matagi і Villamore (Дубаї), екс- шеф — кухар ресторану Selection (Москвf), екс- бренд шеф «Ginza Project» (Санкт-Петербург).
Aik Veyshtort отримав багатий досвід мишленовских шеф-кухарів (в основному іспанців): навчався і працював у Адріана Кетгласа в AQ-Kitchen, потім стажувався в Мадриді в La Cabra -1 зірка Michelin під керівництвом Хав’єра Аранда, після продовжив відточувати свою майстерність у ресторані Coque під руководствоім Маріо Сандоваля — 2 зірки Michelin, також проходив навчання в кращій Кулінарної школі Каталонії Hoffman — 1 зірка Michelin і стажувався в найпрестижнішому ресторані Барселони Hoffman, потім в ресторані Mano Rota в Барселоні, в Копенгагені в одному з ’50 Best ‘ресторанів — AOC — 2 зірки Michelin. Але невгамовний творець, в пошуку досконалості, не перестає розвиватися та шукати себе.

Николай Люлько
шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд- шеф мережі ресторанів «Чорноморка».
Ведучий кулінарного каналу на You Tube.
Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря в свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.
Темы курса:
- Креативные тренды
- Философия блюда
- Философия/новые сочетания вкусов, неординарное прочтение знакомых продуктов.
- Новые вкусы и текстуры.
- Фуд-фото / основы композиции и их применение при сервировке блюда
Розклад практики:
8.02.2021
Іштван Андрела
Лосось з ананасовим сорбетом солоним крамблом і компресійний огірком
Aik Veyshtort
Сідло ягняти з морозивом з солоду і віскі
9.02.2021
Віталій Гуралевич
Tournedos Rossini
В’ячеслав Попков
Сом у вершковому бульйоні з шоколадом, сирними равіолі та печеною цибулею порей
10.02.2021
Олександр Якутов
Баранячий бік конфі з фісташкою, гранатовий демігляз і пастернак
Микола Люлько
Стейк з гарбуза в мигдальній крихті з білими грибами і ялівець з еспумою з козячого сиру з пудрою буряка і розмариновим маслом
Стоимость:
- Стоимость: 9500 грн
- Для членов Ассоциации шеф-поваров и выпускников Кулинарной Академии с посещением в рестораны 9000,00 грн , без посещения ресторанов 8000,00 грн
Обучение: с 10:00-18:00
Курс вдохновит на создание новых блюд и задаст правильное направление для креативной работы!
* Резерв места: оплата в размере 50% , остаток суммы оплачивается в день мероприятия, возврат предоплаты возможен в случае отмены за 7 рабочих дней
Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27
Партнеры

МETRO Cash & Carry прагне бути надійним партнером і найкращим постачальником.

EEFFO – ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ КУЛИНАРНОЕ МАСЛО, разработанное специально для шеф-поваров, управляющих HoReCa, а также для производства других продуктов питания