Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Курс «Практика з шефами»

8 февраля - 10 февраля

9500 грн

Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану.

«Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв.

Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.

На учасників чекає вечеря у 1-2 ресторанах з дегустацією 4-5 авторських страв.

Вячеслав Попков

бренд-шеф ресторанного комплексу «River Side», Чернігів.
  • Викладач Кулінарної Академії,
  • почесний член Асоціації шеф-кухарів України,
  • Маршал Чернігівського регіону від Асоціації шеф-кухарів України.

Учасник проекту

  • «Дні Української Кухні»,
  • «Ukrainian Culinary Faces» (топ 100 кращих шеф-кухарів України)
  • експерт ресторанної премії «Сіль».

Навчання:

  • Кулінарна школа «Ferrandi», Париж.
  • «Basque Culinary Center», Іспанія

Віталій Гуралевич

співвласник і бренд-шеф ресторану «Хата», організатор кулінарного Кубка Західної України Досвід роботи більше 11 років.

Кулінарний експерт на телеканалі СТБ, суддя кулінарних конкурсів, Член Асоціації шеф-кухарів України. Член журі Національної ресторанної премії Сіль 2020. Займається Ресторанним консалтингом. Навчався в Basque Culinary Center (Баскська Кулінарний Центр, Іспанія) і кулінарній школі Ferrandi, в Парижі. З 2020 року Віталій став співвласником і бренд-шефом ресторану сучасної української кухні «Хата» в м.Чернівці.

Шеф досліджує українську кухню і локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні, якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020. У 2020 році видає книгу про дикоросіви і їх користь застосування в українській кухні.

Александр Якутов

співвласник і шеф-кухар ресторану «Публіцист».

Иштван Андрела

шеф-кухар ресторану PM hall, викладач Кулінарної Академії, почесний член Асоціації шеф-кухарів України.

Проходив стажування в ресторанe Olivijn 1 * Michelin під керівництвом Menno Post (Харлем, Нідерланди),  навчання в Іспанії, Польщі, Нідерландах. Німеччині.

Проводив гастровечері  для королівського клубу в Бельгії і в посольстві України в Швейцарії

Aik Veyshtort

шеф-кухар ресторану Seasons ( Єревані), бренд шеф ресторанів Matagi і Villamore (Дубаї), екс- шеф — кухар ресторану Selection (Москвf), екс- бренд шеф «Ginza Project» (Санкт-Петербург).

Aik Veyshtort отримав багатий  досвід  мишленовских шеф-кухарів  (в основному іспанців): навчався і працював у Адріана Кетгласа в AQ-Kitchen, потім стажувався в Мадриді в La Cabra -1 зірка Michelin під керівництвом Хав’єра Аранда, після продовжив відточувати свою майстерність у  ресторані Coque під руководствоім Маріо Сандоваля — 2 зірки Michelin, також проходив навчання в кращій Кулінарної школі Каталонії Hoffman — 1 зірка Michelin і стажувався в найпрестижнішому ресторані Барселони Hoffman, потім в ресторані  Mano Rota  в Барселоні, в Копенгагені в одному з ’50 Best ‘ресторанів — AOC — 2 зірки Michelin. Але невгамовний творець, в пошуку досконалості, не перестає розвиватися та шукати себе.

Николай Люлько

шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд- шеф мережі ресторанів «Чорноморка».

Ведучий кулінарного каналу на You Tube.

Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря в свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Темы курса:

  • Креативные тренды
  • Философия блюда
  • Философия/новые сочетания вкусов, неординарное прочтение знакомых продуктов.
  • Новые вкусы и текстуры.
  • Фуд-фото / основы композиции и их применение при сервировке блюда

Розклад практики:

8.02.2021

От10:00До13:45

Іштван Андрела

Лосось з ананасовим сорбетом солоним крамблом і компресійний огірком

От14:00До18:00

Aik Veyshtort

Сідло ягняти з морозивом з солоду і віскі

9.02.2021

От10:00До13:45

Віталій Гуралевич

Tournedos Rossini

От14:00До18:00

В’ячеслав Попков

Сом у вершковому бульйоні з шоколадом, сирними равіолі та печеною цибулею порей

10.02.2021

От10:00До13:45

Олександр Якутов

Баранячий бік конфі з фісташкою, гранатовий демігляз і пастернак

От14:00До18:00

Микола Люлько

Стейк з гарбуза в мигдальній крихті з білими грибами і ялівець з еспумою з козячого сиру з пудрою  буряка і розмариновим маслом

Стоимость:
  • Стоимость: 9500 грн
  • Для членов Ассоциации шеф-поваров и выпускников Кулинарной Академии с посещением в рестораны 9000,00 грн , без посещения ресторанов 8000,00 грн

Обучение: с 10:00-18:00

Курс вдохновит на создание новых блюд и задаст правильное направление для креативной работы!

* Резерв места: оплата в размере 50% , остаток суммы оплачивается в день мероприятия, возврат предоплаты возможен в случае отмены за 7 рабочих дней

Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Партнеры

МETRO Cash & Carry прагне бути надійним партнером і найкращим постачальником.

EEFFO – ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ КУЛИНАРНОЕ МАСЛО, разработанное специально для шеф-поваров, управляющих HoReCa, а также для производства других продуктов питания

Подробности

Начало:
8 февраля
ОКОНЧАНИЕ:
10 февраля
стоимость:
9500 грн
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети