Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Майстер-клас 2 CHEFS: Surf&Turf

1 марта | 11:00 - 15:00

900 грн

Кулінарна Академія запрошує на новий формат майстер-класів, тепер їх учасники отримають ще більше знань та практики.

Два шеф-кухаря: Микола Люлько та Олексій  Повторейко, продемонструють  свою майстерність у приготуванні  принципово різних на перший погляд продуктів, але у варіації  майстрів, вони набудуть смакової синергії. Адже тема майстер-класу: Surf&Turf — комбінація морепродуктів, м’яса і субпродуктів, без обмежень для креативу.

Кожен шеф має приготувати по дві страви, показавши вміння та  персональне бачення.

График практики:

От11:00До13:00

Микола Люлько

  • Закуска з зобної залози ягняти під устричної еспумою з овочевим тар таром і цукром
  • Лобстер з салом, чорною ікрою і соусом хандаші з беконом

От13:00До15:00

Олексій Повторейко

  • Медальйон з хвостом лобстера, карамелезірованим коренеплодами, соусом голландез і чорною ікрою.
  • Паштет з курячих потрухів і патагонського кальмара з топленим маслом в ожиновій оболонці і мікрогрін

О шефах

Алексей Повторейко

Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія», викладач Кулінарної Академії.
  • За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача».
  • Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.
  • Суддя кулінарних конкурсів .
  • Спікер кулінарних конкурсів
  • Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Микола Люлько

шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд- шеф мережі ресторанів «Чорноморка». Ведучий кулінарного каналу на You Tube.
  • Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря в свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.
Стоимость:
  • 900,00 грн
  • для випускників Кулінарної Академії -900,00 грн
  • для членів Асоціації шеф-кухарів України -700,00 грн

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у випадку скасування за 7 робочих днів.

Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Подробности

Дата:
1 марта
Время:
11:00 - 15:00
стоимость:
900 грн
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети