Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

Майстер-клас: Азія/Україна. New!

15 ноября

1200грн
Кулінарна Академія запрошує на новий формат майстер-класів, тепер їх учасники отримають ще більше знань та практики. Два шеф-кухаря: Дмитро Кривошап та Віталій Гуралевич продемонструють свою майстерність у приготуванні принципово різних на перший погляд продуктів, але у варіації майстрів, вони набудуть смакової синергії. Адже тема майстер-класу: Азія/Україна
Віталій Гуралевич — організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ.
Суддя кулінарних конкурсів. Член Асоціації шеф-кухарів України. Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020. Займається ресторанним консалтингом.
Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі.
Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.
В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.
Дмитро Кривошап– шеф кухар ресторану Ikigai в готелі Premier Palace. На кухні працює більше 10 років й однією з визначних подій була подорож до Японії.
У 2019 році проходив стажування у ресторані Inua ** Мішлен що у Токіо.
Очолив ресторан Томас Фебрель, до цього 10 років працював у команді Рене Редзепі. У ресторані Noma Томас керував лабораторією, де розробляють нові страви.
Inua об’єднав у собі скандинавські принципи, японську культуру та локальні продукти. Дуже полюбляє французьку кухню, в якій працював раніше.
Захоплюється роботами таких шефів як Josh Niland, Anodi Luis Aduriz, Grant Achatz,Anne-Sophie Pic, Bjorn Frantzen,Mauro Colagreco, Denial Humm, Dave Chang
Меню курсу:
– Японський бавовняний чізкейк
– Тунець татакі з копресованим кавуновим редисом та пивним понзу
– Хлібчики з паприкованою бринзою та шовдарьом
– Квасоля з грибами та запеченою шинкою
Вартість: 1200,00 грн
для членів Асоціації шеф-кухарів та випускників Кулінарної Академії -1000,00 грн
* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у випадку скасування за 7 робочих днів.
Запис по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Подробности

Дата:
15 ноября
стоимость:
1200грн
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

поделись в соц сети