Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Майстер-клас «Соуси та Маринади» від Євгенія Грибеника
17.05.2021 - 18.05.2021
900 грн
Кулінарна Академія представляє майстер-клас від Євгенія Грибеника «Соуси та маринади», на якому відомий шеф познайомить з особливостями приготування 11 соусів та заправок.
Соуси і маринади задають вектор смаку основній страві , роблять її багатогранною, цікавою та гармонічною.
В залежності від кухні вони виконують відведену їм роль. Наприклад, в європейській кухні — це сполучна ланка, що об’єднує у єдиний смаковий букет різні продукти, а от в азійській кухні соуси — самодостатній компонент страви.
Євген Грибеник– шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років.
Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія.
Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.
У програмі майстер-класу приготування 11 соусів і заправок:
- Салатні соуси і заправки -2
- Рибні соуси-2
- М’ясні соуси -2
- Маринад для риби — 1
- Маринад для м’яса -2
- Десерті соуси -2
У программі:
Соусы для закусок и салатов:
- Соус «Tiger Milk»
- Соус «Облепиховый Понзу»
- Соус Базилик&Цитрон
Соусы для рыбных блюд:
- Соус Бер-блан с бузиной и шампанским
- Соус эспума SMOKED FICH и хреном
- Соус из лисичек с тархуном и Шерри
- Соус-Крем луковый с лемонграссом и икрой щуки
Соусы для мясных блюд:
- База: «Овощной Демиглас»
- Соус «Бернез» и его применение. Редукция и принципы подачи.
- Соус «Бородинского хлеба с егермейстером »
- Соус «КВАС BBQ»
Десертные соуса:
- Крем Англез (ванильный, апельсиновый, шафрановый) приготовленный в Sous vide
- Летний ягодно-овощной соус к десертам и пирогам
Маринады:
Базовый маринад для мяса:
- Производная от базового маринада для птицы.
- Производная от базового маринада для красного мяса и дичи
Час: 10:00-16:00
Для членів Асоціації шеф-кухарів України та випускників Кулінарної Академії — 900,00 грн.
Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27
* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.