Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Майстер-клас «Соуси та Маринади» від Євгенія Грибеника

17 мая

900 грн

Кулінарна Академія представляє  майстер-клас від Євгенія Грибеника «Соуси та маринади», на якому відомий шеф  познайомить з особливостями приготування  11 соусів та заправок.

Соуси і маринади задають вектор смаку основній страві ,  роблять її багатогранною, цікавою та  гармонічною.

В залежності від кухні вони виконують відведену  їм роль. Наприклад,  в європейській кухні  — це сполучна ланка, що об’єднує у єдиний смаковий букет різні продукти, а от в  азійській кухні   соуси —  самодостатній компонент страви.

 Євген Грибеник– шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років.

Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія.

Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.

У програмі  майстер-класу  приготування 11 соусів і заправок:

  • Салатні соуси і заправки -2
  • Рибні соуси-2
  • М’ясні соуси -2
  • Маринад для риби — 1
  • Маринад для м’яса -2
  • Десерті соуси  -2

У программі:

Соусы для закусок и салатов:

  • Соус «Tiger Milk»
  • Соус «Облепиховый Понзу»
  • Соус Базилик&Цитрон

Соусы для рыбных блюд:

  • Соус Бер-блан с бузиной и шампанским
  • Соус эспума SMOKED FICH и хреном
  • Соус из лисичек с тархуном и Шерри
  • Соус-Крем луковый с лемонграссом и икрой щуки

Соусы для мясных блюд:

  • База: «Овощной Демиглас»
  • Соус «Бернез» и его применение. Редукция и принципы подачи.
  • Соус «Бородинского хлеба с егермейстером »
  • Соус «КВАС BBQ»

Десертные соуса:

  • Крем Англез (ванильный, апельсиновый, шафрановый) приготовленный в Sous vide
  • Летний ягодно-овощной соус к десертам и пирогам

Маринады:
Базовый маринад для мяса:

  • Производная от базового маринада для птицы.
  • Производная от базового маринада для красного мяса и дичи

Час: 10:00-16:00

Для членів Асоціації шеф-кухарів України та випускників Кулінарної Академії — 900,00 грн.

Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.

Подробности

Дата:
17 мая
стоимость:
900 грн
Событие рубрика:

Организатор

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Телефон:
+38067 282 63 62, +380 (93) 758 23 27, +380(73)170 54 67
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети