Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Майстер-клас: Весілля, пастіяж та кенді бар від Ігоря Заріцького (30 вересня — 1 жовтня 2015)

30.09.2015 - 01.10.2015

2000 грн – 2200 грн

Практичний майстер — клас, у якому всі охочі матимуть змогу самостійно приготувати бісквіти, різні муси та кюлі, а також навчитися сворювати композиційний модерновий кенді бар у весільному стилі.

5 різних тортів в стилі весільні антроме від харизматичного кондитера Ігоря Заріцкого:

– полуничний фрізьєр з фісташковим дакуазом та базиліком
– мигдально-ванільний муслін з манго та праліне кешью
– крем еквадор з малиновим кюлі та джандуєю.
– абрикосовий мус з пряним бісквітом та ожиною
– Наполеон бурбон.

По темі: Мастер-класс Игоря Зарицкого. Как это было (фото)

А також макарон банан з ганашем манго маракуя, пастіла кокосова в карамелізованому шоколаді, шоколадна цукерка «Ананасове суфле».

Створення скульптури з пастіяжу та карамелі.

По теме: Chefs-shop.com.ua — открыт интернет- магазин для поваров!!!!
Кожний виріб буде створено у весільному стилі і установлено на підставках з пастіяжу та карамелі.

Цікаво буде як професіоналам, так і любителям.

Вартість участі у майтер-класі: 2200 грн.
Вартість участі для членів асоціації – 2000 грн.

+38(093) 758 23 27
+38(067)272 63 62

Подробности

Начало:
30.09.2015
ОКОНЧАНИЕ:
01.10.2015
стоимость:
2000 грн – 2200 грн
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети