Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Сесія шеф-кухарів: «Кухні народів світу»
25.05.2021 - 27.05.2021
2000 грн
У рамках Чемпіонату України з кулінарного мистецтва відбудеться ще один захід, який вже багато років поспіль об’єднує кухарів з усіх куточків країни – сесія шеф- кухарів: «Кухні народів світу».
Готувати кухню іншої країни цікаво і одночасно складно, адже гості ресторанів хочуть автентичності, оригінальності і розуміння смаку.
І багато наших шефів працюють з різними кухнями, вивчають основу, особливості, відвідують країни, навчаються і проходять стажування в кращих місцевих ресторанах. Вони можуть передати характер кухні та адаптувати під українського гостя , не втративши родзинок і особливостей.
Тож, на своїх майстер-класах кухарі продемонструють майстерність, знання класики та творчі пошуки, поділившись досвідом з колегами.
Спікери
- Віталій Гуралевич
- Юрій Колеснев
- Айк Вейшторт
- Максим Кононикін
- Олександр Сізов
- Дмитро Кривошап
- Олексій Міллер
- Ілля Васильєв
- Ніна Полякова
- Олексій Повторейко
- Сергій Юрчишин
Програма сесії шеф -кухарів
День 1 | |
Реєстрація, кава-брейк | 9:00-10:00 |
Урочисте відкриття | 10:00-10:30 |
Майстер-клас від Віталія Гуралевича | 10:35-11:15 |
Майстер-клас від Іллі Васильєва | 11:35-11:15 |
Майстер-клас від Олексія Міллера | 12:35-13:15 |
Обід | 13:30-14:20 |
Майстер-клас від Сергія Юрчишина | 14:35-15:15 |
Кава-брейк | 15:40-16:00 |
Майстер-клас від Дмитра Кривошап | 16:00-17:30 |
День 2 | |
Реєстрація,кава-брейк | 9:00-10:00 |
Відкриття другого дня | 10:00-10:30 |
Майстер-клас від Юрія Колеснева | 10:35-11:15 |
Майстер-клас від Олександра Сізова | 11:35-12:15 |
Семінар від Ніни Полякової | 12:35-13:15 |
Обід | 13:30-14:20 |
Майстер-клас від Максима Кононикіна | 14:35-15:15 |
Кава-брейк | 15:35-15:50 |
Мастер-клас від Аіка Вейшторта | 15:50-16:30 |
Майстер-клас від Олексія Повторейко | 16:50-17:30 |
Нагородження партнерів та суддів | 19:00-19:25 |
Нагородження учасників | 19:25-19:45 |
Урочисте закриття | 20:00 |
Про спікерів:

італій Гуралевич — бренд-шеф та співвласник ресторації «Хата», місто Чернівці.
Організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ. Суддя кулінарних конкурсів.
Член Асоціації шеф-кухарів України.
Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020.
Займається ресторанним консалтингом.
Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі. Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти.
Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.
В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні.
Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.

Айк Вейшторт – шеф-кухар ресторану KAMA, Готель Fairmont 5 *.
Шеф багатий досвідом мишленовских шеф-кухарів . Стажувався в Мадриді в La Cabra -1 зірка Michelin під керівництвом Хав’єра Аранда, після продовжив відточувати свою майстерність в ресторані Coque під керівництвом Маріо Сандоваля — 2 зірки Michelin
Проходив навчання в кращій Кулінарноій школі Каталонії Hoffman — 1 зірка Michelin Стажувався в найпрестижнішому ресторані Барселони Hoffman, потім в ресторані ‘Mano Rota’ в Барселоні, в Копенгагені в одному з ’50 Best ‘ресторанів — AOC — 2 зірки Michelin.

Юрій Колеснев — шеф-кухар і власник ресторана La Salute , викладач Кулинрної Академії.

Максим Кононикін — бренд-шеф напрямки Kitchen consulting в RESTOBAR group.
Бренд-шеф і співвласник TWINS bar (Дніпро) .Бренд-шеф ресторан Tarih (Алма-Ата) .Бренд-шеф і співвласник Delivery-Hub (Київ / Харків / Дніпро / Одеса).
Екс-шеф проектів SOHO roof bar, VARBURGER bar, MOSCHINO cafe. Один з небагатьох шеф-кухарів, який відводить величезну роль в напрямку foodpairing в концепції меню ресторану.
Великий досвід отримав в пан-азіатської кухні, в цьому напрямку працював протягом 9 років, паралельно приділив змішання стилів французької, італійської та австрійської кухні.
7 років художньої школи та стажування у Еріха Бауера (2 зірки Мішлен Австрія) — після чого сформував власний погляд на естетичне сприйняття кухні і авторський почерк у подачах страв в цілому.
Захоплюється роботами і творчістю Девіда Скабіна, Массімо Боттура і Девіда Чанга.

Олександр Сізов, ресторан ChinaMa . У 2020 році ресторан отримав премію «Сіль» в категорії «Кращий Азіатський ресторан України»
Починав працювати у 2015-2016 у ресторані «Любимый Дядя» у Володимира Ташаева і Іванюти. Азіатською кухнею почав займатися декілька років потому, меню ChinaMa створював спільно з пітерським бренд- шефом Ларисою Кордік.

Дмитро Кривошап– шеф кухар ресторану Ikigai в готелі Premier Palace. На кухні працює більше 10 років й однією з визначних подій була подорож до Японії.
У 2019 році проходив стажування у ресторані Inua ** Мішлен що у Токіо. Очолив ресторан Томас Фебрель, який до цього 10 років працював у команді Рене Редзепі.
У ресторані Noma Томас керував лабораторією, де розробляють нові страви. Inua об’єднав у собі скандинавські принципи,японську культуру та локальні продукти.
Дуже полюбляє французьку кухню, в якій працював раніше. Захоплюється роботами таких шефів як Josh Niland, Anodi Luis Aduriz, Grant Achatz,Anne-Sophie Pic, Bjorn Frantzen,Mauro Colagreco, Denial Humm, Dave Chang

Олексій Міллер — шеф-кухар, бренд-шеф «МЕТRО Кеш енд Кері Україна»
Олексій має 22-річну практику в готельно-ресторанній сфері, а також досвід роботи на позиціях шеф-кухаря та бренд-шефа в багатьох успішних проєктах: ресторанах «Eshak» та «Holy Burger», мережі пекарень «Хлібний», кейтерингу «Figaro Catering», готелі «Radisson Blu Resort Bukovel».
Також Міллер стажувався в закордонних ресторанах, що мають зірки Мішлен. Зараз Олексій застосовує свій досвід і знання міжнародної кухні у HoReCa-сегменті.
Він розробляє та проводить майстер-класи для професійної спільноти, аби підвищувати рівень української гастро-сфери. У своїй роботі Олексій Міллер використовує інноваційні підходи до створення страв високої кухні та постійно вдосконалює мистецтво приготування їжі.

Ніна Полякова– сo-owner «Food. Сhef. Creative — корисна агенція для своих людей, LOCAL FOOD EXPERT, ресторанний оглядач, шеф-редактор Асоціації шеф-кухарів України.
Перший в Україні журналіст, нагороджений орденом за розвиток кулінарного мистецтва. Одна із засновників концептуального напряму сучасної Української кухні «Ukrainian fashion food» 2009 році
Автор численних аналітичних і оглядових матеріалів, ведуча, інтерв’юер, сценарист.

Ілля Васильєв – шеф-кухар ресторану «Редкая птица ». Був учнем відомого і популярного шефа Джакомо Ломбарді, з яким починав свою кар’єру в ресторані Pepperoni в якості стажера. Пройшовши безліч стажувань закордоном, Іллю Васильєва стали запрошувати вести власні проекти такі, як: «Оливковий пляж» (GINZA PROJECT) і GOOD STORY на Шрі-Ланці, а також керувати і координувати DOOR 19, що належить об’єднанню «Артквартал» і 15 BAR + KITCHEN. Стажування і робота в різних ресторанах сфомували такі якості, як: впевненість, витривалість, швидкість, старанність, відповідальність і, звичайно, повага до продуктів та своєї команди.

Олексій Повторейко-віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус НАЖИВО», « НАЖИВО Азія», « НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії.
За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача».
Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів. Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.
Спеціацізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Сергій Юрчишин — бренд-шеф Bulldozer Group Ukraine: Queen Kiev, Queen county, Queen Odessa, мережа ресторанів Eshak, Риба пила, Fish fetish
Фіксована ціна : 20.05-26.05.2021 -2000,00 грн на 2 дні. 1 день -1500,00 грн.
Спеціальні пропозиції по вартості:
Встигни придбати за кращою ціною тільки до 20.05.2021 — 1000,00 грн за 2 дні