Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Сесія шеф-кухарів: «Кухні народів світу»

25 мая - 26 мая

2000 грн

У рамках Чемпіонату України з кулінарного мистецтва відбудеться ще один захід, який вже багато років поспіль об’єднує кухарів з усіх куточків країни –  сесія шеф- кухарів: «Кухні народів світу».

Готувати кухню іншої країни цікаво і одночасно складно, адже гості ресторанів хочуть автентичності, оригінальності і розуміння смаку.

І багато наших шефів працюють з різними кухнями, вивчають основу, особливості, відвідують країни, навчаються і проходять стажування в кращих місцевих ресторанах. Вони можуть передати характер кухні та  адаптувати під українського гостя , не втративши родзинок і особливостей.

Тож, на своїх майстер-класах кухарі  продемонструють  майстерність, знання класики та творчі пошуки, поділившись досвідом з колегами.

Спікери

  • Віталій Гуралевич
  • Юрій Колеснев
  • Айк Вейшторт
  • Максим Кононикін
  • Олександр Сізов
  • Дмитро Кривошап
  • Олексій Міллер
  • Ілля Васильєв
  • Ніна Полякова
  • Олексій Повторейко
  • Сергій Юрчишин

Програма сесії шеф -кухарів

День 1

Реєстрація, кава-брейк

9:00-10:00

Урочисте відкриття

10:00-10:30

Майстер-клас від Віталія Гуралевича

10:35-11:15

Майстер-клас від Іллі Васильєва

11:35-11:15

Майстер-клас від Олексія Міллера

12:35-13:15

Обід

13:30-14:20

Майстер-клас від Сергія Юрчишина

14:35-15:15

Кава-брейк

15:40-16:00

Майстер-клас від Дмитра Кривошап

16:00-17:30

День 2

Реєстрація,кава-брейк

9:00-10:00

Відкриття другого дня

10:00-10:30

Майстер-клас від Юрія Колеснева

10:35-11:15

Майстер-клас від Олександра Сізова

11:35-12:15

Семінар від Ніни Полякової

12:35-13:15

Обід

13:30-14:20

Майстер-клас від Максима Кононикіна

14:35-15:15

Кава-брейк

15:35-15:50

Мастер-клас від Аіка Вейшторта

15:50-16:30

Майстер-клас від Олексія Повторейко

16:50-17:30

Нагородження партнерів  та суддів

19:00-19:25

Нагородження учасників

19:25-19:45

Урочисте закриття

20:00

Про спікерів:

італій Гуралевич — бренд-шеф та співвласник ресторації «Хата», місто Чернівці.

Організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ. Суддя кулінарних конкурсів.

Член Асоціації шеф-кухарів України.

Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020.

Займається ресторанним консалтингом.

Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі. Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти.

Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.

В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні.

Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.

Айк Вейшторт – шеф-кухар ресторану KAMA, Готель Fairmont 5 *.

Шеф багатий досвідом мишленовских шеф-кухарів . Стажувався в Мадриді в La Cabra -1 зірка Michelin під керівництвом Хав’єра Аранда, після продовжив відточувати свою майстерність в ресторані Coque під керівництвом Маріо Сандоваля — 2 зірки Michelin

Проходив навчання в кращій Кулінарноій школі Каталонії Hoffman — 1 зірка Michelin Стажувався в найпрестижнішому ресторані Барселони Hoffman, потім в ресторані ‘Mano Rota’ в Барселоні, в Копенгагені в одному з ’50 Best ‘ресторанів — AOC — 2 зірки Michelin.

Юрій Колеснев — шеф-кухар і власник ресторана La Salute , викладач Кулинрної Академії.

Максим Кононикін — бренд-шеф напрямки Kitchen consulting в RESTOBAR group.

Бренд-шеф і співвласник TWINS bar (Дніпро) .Бренд-шеф ресторан Tarih (Алма-Ата) .Бренд-шеф і співвласник Delivery-Hub (Київ / Харків / Дніпро / Одеса).

Екс-шеф проектів SOHO roof bar, VARBURGER bar, MOSCHINO cafe. Один з небагатьох шеф-кухарів, який відводить величезну роль в напрямку foodpairing в концепції меню ресторану.

Великий досвід отримав в пан-азіатської кухні, в цьому напрямку працював протягом 9 років, паралельно приділив змішання стилів французької, італійської та австрійської кухні.

7 років художньої школи та стажування у Еріха Бауера (2 зірки Мішлен Австрія) — після чого сформував власний погляд на естетичне сприйняття кухні і авторський почерк у подачах страв в цілому.

Захоплюється роботами і творчістю Девіда Скабіна, Массімо Боттура і Девіда Чанга.

Олександр Сізов, ресторан ChinaMa . У 2020 році ресторан отримав премію «Сіль» в категорії «Кращий Азіатський ресторан України»

Починав працювати у 2015-2016 у ресторані «Любимый Дядя» у Володимира Ташаева і Іванюти. Азіатською кухнею почав  займатися декілька років потому, меню ChinaMa створював спільно з пітерським бренд- шефом Ларисою Кордік.

Дмитро Кривошап– шеф кухар ресторану Ikigai в готелі Premier Palace. На кухні працює більше 10 років й однією з визначних подій була подорож до Японії.

У 2019 році проходив стажування у ресторані Inua ** Мішлен що у Токіо. Очолив ресторан Томас Фебрель, який до цього 10 років працював у команді Рене Редзепі.

У ресторані Noma Томас керував лабораторією, де розробляють нові страви. Inua об’єднав у собі скандинавські принципи,японську культуру та локальні продукти.

Дуже полюбляє французьку кухню, в якій працював раніше.  Захоплюється  роботами таких шефів як Josh Niland, Anodi Luis Aduriz, Grant Achatz,Anne-Sophie Pic, Bjorn Frantzen,Mauro Colagreco, Denial Humm, Dave Chang

Олексій Міллер — шеф-кухар, бренд-шеф «МЕТRО Кеш енд Кері Україна»

Олексій має 22-річну практику в готельно-ресторанній сфері, а також досвід роботи на позиціях шеф-кухаря та бренд-шефа в багатьох успішних проєктах: ресторанах «Eshak» та «Holy Burger», мережі пекарень «Хлібний», кейтерингу «Figaro Catering», готелі «Radisson Blu Resort Bukovel».

Також Міллер стажувався в закордонних ресторанах, що мають зірки Мішлен. Зараз Олексій застосовує свій досвід і знання міжнародної кухні у HoReCa-сегменті.

Він розробляє та проводить майстер-класи для професійної спільноти, аби підвищувати рівень української гастро-сфери. У своїй роботі Олексій Міллер використовує інноваційні підходи до створення страв високої кухні та постійно вдосконалює мистецтво приготування їжі.

Ніна Полякова– сo-owner «Food. Сhef. Creative — корисна агенція для своих людей, LOCAL FOOD EXPERT, ресторанний оглядач, шеф-редактор Асоціації шеф-кухарів України.

Перший в Україні журналіст, нагороджений орденом за розвиток кулінарного мистецтва. Одна із засновників концептуального напряму сучасної Української кухні «Ukrainian fashion food» 2009 році

Автор численних аналітичних і оглядових матеріалів, ведуча, інтерв’юер, сценарист.

Ілля Васильєв – шеф-кухар ресторану «Редкая птица ».  Був учнем відомого і популярного шефа Джакомо Ломбарді, з яким починав свою кар’єру в ресторані Pepperoni в якості стажера. Пройшовши безліч стажувань закордоном, Іллю Васильєва стали запрошувати вести власні проекти такі, як: «Оливковий пляж» (GINZA PROJECT) і GOOD STORY на Шрі-Ланці, а також керувати і координувати DOOR 19, що належить об’єднанню «Артквартал» і 15 BAR + KITCHEN. Стажування і робота в різних ресторанах сфомували такі якості, як: впевненість, витривалість, швидкість, старанність, відповідальність і, звичайно, повага до продуктів та  своєї команди.

Олексій Повторейко-віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус НАЖИВО», « НАЖИВО Азія», « НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії.

За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача».

Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів. Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.

Спеціацізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Сергій Юрчишин — бренд-шеф Bulldozer Group Ukraine: Queen Kiev, Queen county, Queen Odessa, мережа ресторанів Eshak, Риба пила, Fish fetish

Фіксована ціна : 20.05-26.05.2021 -2000,00 грн на 2 дні. 1 день -1500,00 грн.

Спеціальні пропозиції по вартості: 

Встигни придбати за кращою ціною тільки до 20.05.2021 — 1000,00 грн за 2 дні 

Реєстрація за тел.: +38 (067) 282 63 62, +38 (073) 170 54 67

 

Подробности

Начало:
25 мая
ОКОНЧАНИЕ:
26 мая
стоимость:
2000 грн
Событие рубрика:

Организатор

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Телефон:
+38067 282 63 62, +380 (93) 758 23 27, +380(73)170 54 67
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com

Место проведения

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Гарматная, 55
Киев, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети