Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Сет-меню 6 рук «Зимове меню» (безкоштовно)
13.12.2021 - 14.12.2021

Асоціація шеф-кухарів України проводить безкоштовний майстер-клас для членів Асоціації — сет-меню 6 рук «Зимове меню».
Формат майстер-класу надасть можливість учасникам в один день побачити одразу 3 майстер-класи, які проведуть 3 шеф-кухарі.
Майстер-клас сет-меню 6 рук «Зимове меню» на якому буде приготовано 6 страв — це чудова можливість поспілкуватися, обмінятися ідеями, досвідом та знаннями.
Про шефів:

Юрій Лось
- Навчався на айтішника, але зрозумів, що хоче стати кухарем. Пішов на кухню, в свою стихію, в 19 років. Зараз працює в ресторані «Барсук» шеф-кухарем.
- Обожнює експерименти, багато подорожує для пошуку нових цікавих смаків і продуктів.
- Закінчив Кулінарну Академію Ігоря Брагіна.
- Працював з шефом Клеменсом Шрамлем і це тільки початок його гастрономічних звершень.
Страви:
- Гарбузовий каррі з лососем
- Ролл з ростбіфом та печеною селерою

Максим Прихідько
- Переможець Bocuse d’Or Ukraine 2021 ,Член Асоціації шеф – кухарів України , Західної шеф групи та Клубу галицької кухні .
- Засновник та шеф-кухар Experimental restaurant , бренд – шеф ресторану «Вілла Грей» та бренд – шеф гастрономічного простору pro100hub .
- Наразі займається вивченням української національної гастрономії.
Страви:
- Карасики в сметані з житнім багетом та каперсами з чорнобривців
- Паста з коренеплодів
- Хлібний торт з карамелізованою хурмою та соусом сабайон

Віталій Галаєв
- Працює шеф-кухарем 7 років.
- Навчався у Баскському Кулінарному Центрі.
- Срібний призер Кубка України з Кулінарії.
Страви:
- Биті щоки в портвейні з маринованою хурмою в глазурі з калини
- Равіолі з начинкою з кавового гарбуза в кремі з райськими яблучками та ялиновою олією
Вартість:
- 500 грн
- для членів Асоціації шеф-кухарів України – безкоштовно
Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27