Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

У Хмельницькому вiдбудеться 4 Регiональний Гастрономiчний Форум

1 июня

У зв’язку з посиленням карантинних обмежень ми не можемо ризикувати Вашим здоров’ям.
Тож змушені перенести проведення наших заходів — Регіональний гастрономічний форум відбудеться   20.04.2021.
Будьте здорові ! Бережіть себе і своїх близьких!

Асоціація шеф-кухарів проводить 4 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери.

На заході заплановані виступи іменитих кухарів та провідних фахівців .

Спікери: Ігор Брагін, Надія Поліщук, Віта Дубчак.

На учасників чекають пізнавальні майстер-класи від відомих кухарів: Євгена Грибеника, Віталія Гуралевича, Леоніда Малюги, нові знайомства та цікаве спілкування.

Інформація про спікерів 4 РегіональногоГастрономічного Форуму:

Ігор Брагін-президент Асоціації Шеф-кухарів України. Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.

Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів. Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного іскусству.

Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF. Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.

Послужний список включає 20 річну практику і більше 25 успішно відкритих їм працюючих ресторанів.

Віта Дубчак– тренер і бізнес-консультант (підвищення прибутковості компанії, маркетинг послуг, управлінський консалтинг) Експерт в області систематизації бізнесу; Засновник Студії бізнес-консалтингу; Засновник Школи ресторанного менеджменту і сервісу «ForRestShool».

Семінар від Віти Дубчак на тему:

« АВС аналіз » — шляхи збільшення прибутку в ресторані.

Віталій Гуралевич – бренд-шеф та співвласник ресторації «Хата», місто Чернівці.

Організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ.

Суддя кулінарних конкурсів. Член Асоціації шеф-кухарів України. Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020.

Займається ресторанним консалтингом. Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі. Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.

В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.

Євген Грибеник– шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років. Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія. Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.

Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea, фахівець з 20- річним досвідом роботи в кращих ресторанах столиці: Пивна Дума, Ранчо, Beef & Wine, Whisky Corner.

– Семінар від Надії Поліщук: «Управлінський облік у ресторані. Досвід, очікуванння помилки».

Леонід Малюга -шеф-кухар готельно-ресторан комплексу Smart City (м.Хмельницький). Досвід роботи 18 років. Працював начальником шеф-кухарем  в  кращих ресторанах Херсона та Львова, також у ресторані -української кухні м.Інтань (КНДР)

Навчання:

  • Баський Кулінарний Центр (BCC) Іспанія м.Сан-Себастьян (Курс Авангардна кухня)
  • Кулінарна Академія Асоціації Шеф-кухарів України

Впродовж останніх двох років експериментує з можливостями продуктів рослинного походження.

Професійна філософія: їжа- це один із проявів любові, тому вона повинна бути красивою і корисною.

Тема майстер-класу: «Зелена» кухня, як здоровий тренд в ресторані

Програма заходу: 

 10:00 — 10:45  Реєстрація, кава-брейк

10:45 — 11:00 Офіційне відкриття

11:00 — 11:45  Майстер-клас від Леоніда Малюга — шеф-кухаря готельно-рестораного комплексу Smart City

11:45  — 12:00  Виступ представник компанії партнера

12:00 — 12: 50 Семінар від Ігоря Брагіна — президента Асоціації шеф-кухарів України

12: 50 — 13: 35  Майстер-клас від Євгена Грибеника- шеф-кухаря ресторану «FABIUS», Київ. Переможець «Майстер шеф професіонали 2020″.

13:35 — 13:50  Виступ представника компанії партнера

13:50 — 14:50  Обід

14:50 — 15:50  Семінар від Віти Дубчак -тренера і бізнес-консультанта (підвищення прибутковості компанії, маркетинг послуг, управлінський консалтинг).

15:50 – 16:00 Виступ представника компанії партнера

16:00 — 16:45 Майстер-клас від Віталія Гуралевича- бренд-шефа та співвласника ресторації «Хата», Чернівці.

16:45 — 17:05  Кава-брейк

17:05 – 18:00 Семінар від Надії Поліщук-технолога ресторанної консалтингової компанії Good Idea.

18:00 — 18:30 Вручення сертифікатів

Правила форуму: 

Відвідувачам забороняється:

-Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;

-Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;

-Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;

-Вхід на територію проведення заходу з тваринами;

-Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;

-Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;

-Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:

Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:

-При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;

-При невиконанні цих правил і вимог представників організатора

-При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю. У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.

-Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу

– При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;

Запис за тел. : +38067 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.

Вартість: для однієї людини з ресторану — 1100 гривень

Для двох — 1950 гривень для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )

Для участі у форумі заповність форму реєстрації: 

Місце проведення: Smart city,  вул.  Хотовицького, 2/1, Хмельницький

Партнеры

Подробности

Дата:
1 июня
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Smart city
Хотовицького, 2/1
Хмельницький,
+ Карта Google

поделись в соц сети