Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
У Хмельницькому вiдбудеться 4 Регiональний Гастрономiчний Форум
01.06.2021 - 02.06.2021

У зв’язку з посиленням карантинних обмежень ми не можемо ризикувати Вашим здоров’ям.
Тож змушені перенести проведення наших заходів — Регіональний гастрономічний форум відбудеться 20.04.2021.
Будьте здорові ! Бережіть себе і своїх близьких!
Асоціація шеф-кухарів проводить 4 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери.
На заході заплановані виступи іменитих кухарів та провідних фахівців .

Спікери: Ігор Брагін, Надія Поліщук, Віта Дубчак.
На учасників чекають пізнавальні майстер-класи від відомих кухарів: Євгена Грибеника, Віталія Гуралевича, Леоніда Малюги, нові знайомства та цікаве спілкування.

Інформація про спікерів 4 РегіональногоГастрономічного Форуму:
Ігор Брагін-президент Асоціації Шеф-кухарів України. Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.
Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів. Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного іскусству.
Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF. Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
Послужний список включає 20 річну практику і більше 25 успішно відкритих їм працюючих ресторанів.
Віта Дубчак– тренер і бізнес-консультант (підвищення прибутковості компанії, маркетинг послуг, управлінський консалтинг) Експерт в області систематизації бізнесу; Засновник Студії бізнес-консалтингу; Засновник Школи ресторанного менеджменту і сервісу «ForRestShool».
Семінар від Віти Дубчак на тему:
« АВС аналіз » — шляхи збільшення прибутку в ресторані.
Віталій Гуралевич – бренд-шеф та співвласник ресторації «Хата», місто Чернівці.
Організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ.
Суддя кулінарних конкурсів. Член Асоціації шеф-кухарів України. Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020.
Займається ресторанним консалтингом. Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі. Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.
В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.
Євген Грибеник– шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років. Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія. Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.
Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea, фахівець з 20- річним досвідом роботи в кращих ресторанах столиці: Пивна Дума, Ранчо, Beef & Wine, Whisky Corner.
– Семінар від Надії Поліщук: «Управлінський облік у ресторані. Досвід, очікуванння помилки».
Леонід Малюга -шеф-кухар готельно-ресторан комплексу Smart City (м.Хмельницький). Досвід роботи 18 років. Працював начальником шеф-кухарем в кращих ресторанах Херсона та Львова, також у ресторані -української кухні м.Інтань (КНДР)
Навчання:
- Баський Кулінарний Центр (BCC) Іспанія м.Сан-Себастьян (Курс Авангардна кухня)
- Кулінарна Академія Асоціації Шеф-кухарів України
Впродовж останніх двох років експериментує з можливостями продуктів рослинного походження.
Професійна філософія: їжа- це один із проявів любові, тому вона повинна бути красивою і корисною.
Тема майстер-класу: «Зелена» кухня, як здоровий тренд в ресторані

Програма заходу:
10:00 — 10:45 Реєстрація, кава-брейк
10:45 — 11:00 Офіційне відкриття
11:00 — 11:45 Майстер-клас від Леоніда Малюга — шеф-кухаря готельно-рестораного комплексу Smart City
11:45 — 12:00 Виступ представник компанії партнера
12:00 — 12: 50 Семінар від Ігоря Брагіна — президента Асоціації шеф-кухарів України
12: 50 — 13: 35 Майстер-клас від Євгена Грибеника- шеф-кухаря ресторану «FABIUS», Київ. Переможець «Майстер шеф професіонали 2020″.
13:35 — 13:50 Виступ представника компанії партнера
13:50 — 14:50 Обід
14:50 — 15:50 Семінар від Віти Дубчак -тренера і бізнес-консультанта (підвищення прибутковості компанії, маркетинг послуг, управлінський консалтинг).
15:50 – 16:00 Виступ представника компанії партнера
16:00 — 16:45 Майстер-клас від Віталія Гуралевича- бренд-шефа та співвласника ресторації «Хата», Чернівці.
16:45 — 17:05 Кава-брейк
17:05 – 18:00 Семінар від Надії Поліщук-технолога ресторанної консалтингової компанії Good Idea.
18:00 — 18:30 Вручення сертифікатів
Правила форуму:
Відвідувачам забороняється:
-Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;
-Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;
-Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;
-Вхід на територію проведення заходу з тваринами;
-Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;
-Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;
-Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:
Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:
-При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;
-При невиконанні цих правил і вимог представників організатора
-При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю. У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.
-Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу
– При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Запис за тел. : +38067 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.
Вартість: для однієї людини з ресторану — 1100 гривень
Для двох — 1950 гривень для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )
Для участі у форумі заповність форму реєстрації:
Партнеры




