Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
7 Регіональний Гастрономічний Форум м. Дніпро
22.02.2022 - 23.02.2022
1100 грн
Acоціація шеф-кухарів проводить VII Регіональний Гастрономічний Форум, який цього разу відбудеться у м.Дніпро.
На заході 3 провідних спеціалісти у сфері ресторанного бізнесу та 3 видатні шеф-кухарі, поділяться своїми знаннями та досвідом, розкриють та покажуть свої секрети.
Учасники форуму матимуть змогу відвідати місце, в котрому буде зібрана корисна інформація гастрономічного світу, котра допоможе з натхненням та багажем нових знань розпочати 2022 рік.
Спікери:

Iгор Брагiн
ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
- Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
- Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.
- Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.
- Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
- Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
- Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
- Послужний список включає 20- річну практику і більше 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.

Євген Пластун
ОПЕРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ FIRST LINE GROUP
- Тренер по сервісу і комунікації.
- У ресторанному бізнесі 11 років з яких 8 років на керуючих посадах.

Інна Андріїшина
Власниця ресторанної консалтингової компанії Good Idea! Prof HoReCa StartUp&Consulting
- Керуючий партнер мережі грузинських ресторанів Puri Chveni.
- Власниця апарт-готелю Friends4Friends Batumi Beach та власница агенції індивідуальних подорожей по Грузії Friends4Friends Georgia Individual Tours.

Анатолій Добровольський
ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНІВ FOREST та RESIDENCE В М.ЧЕРКАСИ
- Кулінарний блогер @dobrovolskiy_hchef
- Фіналіст ресторанної премії СІЛЬ.
Правила форуму:
Відвідувачам забороняється:
- Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;
- Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;
- Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;
- Вхід на територію проведення заходу з тваринами;
- Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;
- Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;
- Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вiдповiдальнiсть:
- Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:
- При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;
- При невиконанні цих правил і вимог представників організатора
- При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю. У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.
- Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу
- При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вартість:
- для однієї людини з ресторану — 1100 гривень
- для двох — 1950 гривень
- для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )
Запис по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27