Мероприятия

Заходи

Events

Veranstaltungen

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

7 Регіональний Гастрономічний Форум м. Дніпро

22 Лютого - 23 Лютого

1100 грн

Acоціація шеф-кухарів проводить VII Регіональний Гастрономічний Форум, який цього разу відбудеться у м.Дніпро.

На заході 3 провідних спеціалісти у сфері ресторанного бізнесу та 3 видатні шеф-кухарі, поділяться своїми знаннями та досвідом, розкриють та покажуть свої секрети.

Учасники форуму матимуть змогу відвідати місце, в котрому буде зібрана корисна інформація гастрономічного світу, котра допоможе з натхненням та багажем нових знань розпочати 2022 рік.

Спікери:

Iгор Брагiн

ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
  • Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
  • Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.
  • Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.
  • Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
  • Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
  • Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
  • Послужний список включає 20- річну практику і більше 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.

Євген Пластун

ОПЕРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ FIRST LINE GROUP
  • Тренер по сервісу і комунікації.
  • У ресторанному бізнесі 11 років з яких 8 років на керуючих посадах.

Інна Андріїшина

Власниця ресторанної консалтингової компанії Good Idea! Prof HoReCa StartUp&Consulting
  • Керуючий партнер мережі грузинських ресторанів Puri Chveni.
  • Власниця апарт-готелю Friends4Friends Batumi Beach та власница агенції індивідуальних подорожей по Грузії Friends4Friends Georgia Individual Tours.

Анатолій Добровольський

ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНІВ FOREST та RESIDENCE В М.ЧЕРКАСИ
  • Кулінарний блогер @dobrovolskiy_hchef
  • Фіналіст ресторанної премії СІЛЬ.

Правила форуму:

Відвідувачам забороняється:
  • Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;
  • Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;
  • Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;
  • Вхід на територію проведення заходу з тваринами;
  • Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;
  • Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;
  • Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вiдповiдальнiсть:
  • Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:
  • При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;
  • При невиконанні цих правил і вимог представників організатора
  • При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю. У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.
  • Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу
  • При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вартість:
  • для однієї людини з ресторану — 1100 гривень
  • для двох — 1950 гривень
  • для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )

Запис по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Подробиці

Початок:
22 Лютого
ЗАКІНЧЕННЯ:
23 Лютого
вартість:
1100 грн
Событие рубрика:

Організатор

Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

поділитися в соц мережі