Мероприятия

Заходи

Events

Veranstaltungen

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Курс «Практика з шефами»

17 Січня - 20 Січня

9500 грн

Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану.

«Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв.

Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.

На учасників чекає вечеря у 1-2 ресторанах з дегустацією 4-5 авторських страв

Викладачі курсу:

Микола Люлько

ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ ПРЕМІУМ СЕГМЕНТУ «АЛЯСКА».
У МИНУЛОМУ БРЕНД- ШЕФ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ «ЧОРНОМОРКА»
  • Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України.
  • Учасник кулінарного телешоу «Майстер Шеф Професіонали 3″.
  • Ведучий кулінарного каналу на You Tube.
  • Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Євген Грибеник

Шеф-кухар ресторану «FABIUS»
  • Проходив навчання в Basque Culinary Center.
  • Переможець проекту «Мастер-шеф. Професіонали 2»

Іштван Андрела

Шеф-кухар ресторану PM Hall
  • Почесний член Асоціації шеф-кухарів України.
  • Викладач Кулінарної Академії.
  • Проходив стажування в Харлемі (Нідерланди) в ресторані Olivijn 1 * Michelin під керівництвом Menno Post.

Тарас Шевченко

Шеф-кухар ресторану Avalon, Досвід роботи: 15 років
  • Працював і навчався у таких шеф-кухарів, як: Крістоф Рур, Жан П’єр Жакоб, Міндія Болквадзе, Реус Марат, Вова Латушко, Дільмурод Бікмаєв, Стефано Антоніолі, Сергій Гутц, Василь Ватман.
  • Переможець конкурсу Ворлд фуд 2018.
  • Навчався в навчання в Італії в IFSE. «Приємно було почути від Шефа кави Iavazza, що він знає в Італії всього 10 шефів, які змогли так приготувати Беарнскій соус, і отримати атестат який дозволяє готувати страви з додаванням кави і офіційно це анонсувати».
  • Золотий шеф-кухар 2019.
  • Почесний член Асоціації шеф-кухарів України.

Анатолій Добровольский

шеф-кухар ресторанів Forest та Residence, Черкаси.
  • Шеф постійно розвивається, шукає нові смаки і комбінації.
  • Працює з багатьма продуктами.
  • У його арсеналі є навички роботи з європейською, японською, італійською кухнями.
  • Приготування м’яса на Josper шеф зводить у ранг мистецтва гастрономії.
  • Практикує молекулярну кухню.
1 день17.01.2022
10:00-14:00
Микола Люлько
Микола Люлько

ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ ПРЕМІУМ СЕГМЕНТУ «АЛЯСКА»

14:00-18:00
Шеф підтверджується
2 день18.01.2022
10:00-14:00
Євген Грибеник
Євген Грибеник

Шеф-кухар ресторану «FABIUS»

14:00-18:00
Іштван Андрела
Іштван Андрела

Шеф-кухар ресторану PM Hall

3 день19.01.2022
10:00-14:00
Тарас Шевченко
Тарас Шевченко

Шеф-кухар ресторану Avalon

14:00-18:00
Анатолій Добровольский
Анатолій Добровольский

шеф-кухар ресторанів Forest та Residence, Черкаси

Вартість:
  • 9 500 грн
  • Для членів Асоціації шеф-кухарів і випускників Кулінарної Академії з відвідуванням ресторану 9 000 грн ,
  • без відвідування ресторану 8 000 грн

Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62.

Курс надихне на створення нових страв і задасть новий напрямок для креативної роботи!

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе при скасуванні за 7 робочих днів.

Подробиці

Початок:
17 Січня
ЗАКІНЧЕННЯ:
20 Січня
вартість:
9500 грн
Событие рубрика:

Організатор

Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Асоціація Шеф-кухарів України
Гарматна, 55
Київ, Украина
+ Карта Google

поділитися в соц мережі