Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen

- Это мероприятие прошло.
Курс «Практика з шефами»
17.01.2022 - 20.01.2022
9500 грн
Кулінарна Академія представляє інтенсивний курс «Практика з шефами» для кухарів, рестораторів і тих, хто прагне осягнути особливості кулінарної майстерності, отримавши максимальний прибуток від меню ресторану.
«Практика з шефами» — 100% практика з відомими шеф-кухарями! За 3 дні: 6 шеф — кухарів, 6 страв.
Шеф-кухарі поділяться знаннями та досвідом, дадуть відповідь на питання та цінні поради.
На учасників чекає вечеря у 1-2 ресторанах з дегустацією 4-5 авторських страв
Викладачі курсу:

Микола Люлько
ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ ПРЕМІУМ СЕГМЕНТУ «АЛЯСКА».
У МИНУЛОМУ БРЕНД- ШЕФ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ «ЧОРНОМОРКА»
- Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України.
- Учасник кулінарного телешоу «Майстер Шеф Професіонали 3″.
- Ведучий кулінарного каналу на You Tube.
- Автор проекту «Герої нашого часу». Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Євген Грибеник
Шеф-кухар ресторану «FABIUS»
- Проходив навчання в Basque Culinary Center.
- Переможець проекту «Мастер-шеф. Професіонали 2»

Іштван Андрела
Шеф-кухар ресторану PM Hall
- Почесний член Асоціації шеф-кухарів України.
- Викладач Кулінарної Академії.
- Проходив стажування в Харлемі (Нідерланди) в ресторані Olivijn 1 * Michelin під керівництвом Menno Post.

Тарас Шевченко
Шеф-кухар ресторану Avalon, Досвід роботи: 15 років
- Працював і навчався у таких шеф-кухарів, як: Крістоф Рур, Жан П’єр Жакоб, Міндія Болквадзе, Реус Марат, Вова Латушко, Дільмурод Бікмаєв, Стефано Антоніолі, Сергій Гутц, Василь Ватман.
- Переможець конкурсу Ворлд фуд 2018.
- Навчався в навчання в Італії в IFSE. «Приємно було почути від Шефа кави Iavazza, що він знає в Італії всього 10 шефів, які змогли так приготувати Беарнскій соус, і отримати атестат який дозволяє готувати страви з додаванням кави і офіційно це анонсувати».
- Золотий шеф-кухар 2019.
- Почесний член Асоціації шеф-кухарів України.

Анатолій Добровольский
шеф-кухар ресторанів Forest та Residence, Черкаси.
- Шеф постійно розвивається, шукає нові смаки і комбінації.
- Працює з багатьма продуктами.
- У його арсеналі є навички роботи з європейською, японською, італійською кухнями.
- Приготування м’яса на Josper шеф зводить у ранг мистецтва гастрономії.
- Практикує молекулярну кухню.
1 день17.01.2022
10:00-14:00

Микола Люлько
ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ ПРЕМІУМ СЕГМЕНТУ «АЛЯСКА»
14:00-18:00
Шеф підтверджується
2 день18.01.2022
10:00-14:00

Євген Грибеник
Шеф-кухар ресторану «FABIUS»
14:00-18:00

Іштван Андрела
Шеф-кухар ресторану PM Hall
3 день19.01.2022
10:00-14:00

Тарас Шевченко
Шеф-кухар ресторану Avalon
14:00-18:00

Анатолій Добровольский
шеф-кухар ресторанів Forest та Residence, Черкаси
Вартість:
- 9 500 грн
- Для членів Асоціації шеф-кухарів і випускників Кулінарної Академії з відвідуванням ресторану 9 000 грн ,
- без відвідування ресторану 8 000 грн
Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62.
Курс надихне на створення нових страв і задасть новий напрямок для креативної роботи!
* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе при скасуванні за 7 робочих днів.