Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

UKRAINIAN REST DAY

25 мая

1200 грн

UKRAINIAN REST DAY – захід присвячений розвитку ресторанного бізнесу, його особливостям, проблемам та шляхам вирішення. Ми запрошуємо всіх, хто прагне попри все йти вперед.

Цей день присвячений ресторанному бізнесу, його варіаціям, тенденціям, трендам та прибутковості.

На гостей чекає 8 семінарів від провідних спікерів, майстер–класи та спілкування.

Спікери:

Віта Дубчак – тренер і бізнес-консультант (підвищення прибутковості компанії, маркетинг послуг, управлінський консалтинг)

Експерт в області систематизації бізнесу;

Засновник Студії бізнес-консалтингу;

Засновник Школи ресторанного менеджменту і сервісу «ForRestShool».

Тема «Стандартизація ресторану і прибуток від неї».

Тези:

що і як стандартизувати 

як від цього отримати вигоду

які стандарти існують

навіщо це потрібно ресторану і  що це дає.

Євген Комаров– юрист, Business developer ЮК «GLOBAL LAW», Глава юридичного комітету Української ресторанної асоціації

Олександр Григорчук -юрист, Партнер ЮК «GLOBAL LAW», член наглядової ради Української ресторанної асоціації

Тема виступу: юридичні новини для ресторанного бізнесу.

Ніна Полякова– сo-owner «Food. Сhef. Creative — корисна агенція для своих людей, LOCAL FOOD EXPERT, ресторанний оглядач, шеф-редактор Асоціації шеф-кухарів України.

Перший в Україні журналіст, нагороджений орденом за розвиток кулінарного мистецтва.

Одна із засновників концептуального напряму сучасної Української кухні «Ukrainian fashion food» 2009 році

Автор численних аналітичних і оглядових матеріалів, ведуча, інтерв’юер, сценарист.

Тема: «Локальна кухня. Перезавантаження»

Марина Голуб, засновниця комунікаційного агентства GOLUBi GROUP. Кандидат філософських наук. Викладач Міжнародного інституту менеджменту в Києві.

Професійна діяльність: прес-секретар Міністра економіки України, начальник управління PR і реклами в АКБ «Укрсоцбанк», прес-секретар Голови наглядової ради АКБ «Укрсоцбанк» Валерія Хорошковського, керуючий партнер «Агентства стратегічних рішень Голуб і Шинкаренко», засновниця комунікаційного агентства GOLUBi GROUP . Ключові компетенції: стратегічні і маркетингові комунікації, брендинг персональний бренд,

Більше 20-річний досвід управління комунікаціями в державному і корпоративному секторах на українському, європейському та американському ринках. Працювала із урядовим та корпоративним сегментом. Безпосередньо із Robert Bosch Ukraine, Укрсоцбанк, ICU, EBRD, “Українською федерацією плавців”, Dragon Asset Management, OTP Capital, «Агрофірмою Корнацьких», Ascet Shipping, Silver Food, Food Miles, СК «Раритет» та іншими.

Видала книгу американського бізнесмена Роберта Пергамента. Організовувала і проводила в Україні міжнародні інвестиційні форуми, де українські політики та бізнесмени мали можливість вперше побачити Нурієля Рубіні та Нассима Талеба. Займається розробкою та просуванням торговельних марок.

Автор багатьох публікацій, авторських тренінгів та воркшопів, спікер.

Сертифікований EBRD консультант.

Консультант ЄС в технічному проєкті для українського уряду.

Професійні досягнення:

• Увійшла до рейтингу ТОП-10 бізнес леді в галузі комунікацій.

• З 2004 року керує власною агенцію, яка увійшла у рейтинги ТОП-10 за білінгом та клієнтськими відгуками.


Тема : Персональний бренд — секретний інгредієнт вашого успіху

Ігор Брагін-президент Асоціації Шеф-кухарів України.

Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана. Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.

Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного іскусству. Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.

Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії. Послужний список включає 20 річну практику і більше 25 успішно відкритих їм працюючих ресторанів.

Євген Пластун– операційний консультант мережі ресторанів First Line Group. Тренер по сервісу і комунікації. У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах
Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.
– здорова комунікація між департаментами: ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
– як почути один одного
– конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення

Программа UKRAINIAN REST DAY

09:30-10:30 Реєстрація, кава-брейк
10:30-11:30 Семінар від Віти Дубчак
11:30-12:30 Семінар від Ігора Брагіна
12:30-13:30 Семінар від Євгена Комарова & Олександра Григорчука
13:30-14:30 Обід
14:30-15:30 Семінар від Марини Голуб
15:30-16:30 Семінар від Євгена Пластуна
16:30-17:30 Семінар від Ніни Полякової

Фіксована ціна : 20.05-25.05.2021 -1200,00 грн
Спеціальні пропозиції по вартості:
Встигни придбати за кращою ціною тільки до 20.05.2021 — 800,00 грн
Реєстрація за тел.: +38 (067) 282 63 62, +38 (073) 170 54 67
Місце проведення: Pochayna event hall

Подробности

Дата:
25 мая
стоимость:
1200 грн
Событие рубрика:

Организатор

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Телефон:
+38067 282 63 62, +380 (93) 758 23 27, +380(73)170 54 67
ЭЛЕКТРОННАЯ ПОЧТА:
chef.kiev.ua@gmail.com

Место проведения

Pochayna event hall
проспект Степана Бандери, 23
Київ, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети