Мероприятия

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

В Мукачево состоится 5 Региональный Гастрономический Форум

27 июля

1100 грн

Асоціація шеф-кухарів проводить 5 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Цього разу Форум відбудеться у Мукачево.

На заході   імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторної сфери  проведуть  3 семінари для управлінців та рестораторів .

Спiкери форуму:

Iгор Брагiн

президент Асоціації Шеф-кухарів України.
  • Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
  • Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.
  • Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.
  • Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
  • Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
  • Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
  • Послужний список включає 20- річну практику і більше 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.

Олексiй Повторейко

віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус НАЖИВО», « НАЖИВО Азія», « НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії.

За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача». Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.

Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.

Спеціацізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Микола Люлько

шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд- шеф мережі ресторанів «Чорноморка».

Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України. Учасник кулінарного теле шоу «Майстер Шеф Професіонали 3″. Ведучий кулінарного каналу на You Tube. Автор проекту «Герої нашого часу».

Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Євген Пластун

операційний консультант мережі ресторанів First Line Group. Тренер по сервісу і комунікації. У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах

Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.

  • здорова комунікація між департаментами:
  • ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
  • як почути один одного
  • конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення

Євген Комаров

юрист, Business developer ЮК «GLOBAL LAW», Глава юридичного комітету Української ресторанної асоціації

Тема виступу: юридичні новини для ресторанного бізнесу.

Правила форуму:

Відвідувачам забороняється:

  • Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;
  • Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;
  • Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;
  • Вхід на територію проведення заходу з тваринами;
  • Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;
  • Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;
  • Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;

Вiдповiдальнiсть:

Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:

  • При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;
  • При невиконанні цих правил і вимог представників організатора
  • При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю. У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.
  • Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу
  • При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Стоимость:
  • для однієї людини з ресторану — 1100 гривень
  • для двох — 1950 гривень
  • для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )

Запись по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Подробности

Дата:
27 июля
Стоимость:
1100 грн
Событие рубрика:

Организатор

Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
Электронная почта:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

поделись в соц сети