Мероприятия

Заходи

Events

Veranstaltungen

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Відкритий набір на двотижневий курс навчання кухарів (13.09-25.09.2021)

13.09.2021 - 26.09.2021

19400грн

Осінь – чудова пора року, що надихає кухарів та кондитерів на експерименти з сезонними продуктами та спонукає до дій .

Тож, Кулінарна Академія запрошує студентів на двотижневий курс навчання кухарів, щоб , при підтримці практикуючих шефів -викладачів, вони могли розкрити свій талант на повну силу.

Увага! Курси Кулінарної академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.

Після закінчення курсу та успішного складання випускних іспитів студенти отримують сертифікат

Асоціації шеф-кухарів і їм присвоюються категорії:

«Кухар категорії« А »- при здачі іспитів на« відмінно »
«Кухар категорії« В »- при здачі іспитів« добре »
«Кухар категорії« С »- при здачі іспитів« задовільно »
«Кухар категорії« D »- при здачі іспитів «погано»
Кухарям категорії «А» гарантовано працевлаштування в кращі ресторани України

Курс включає наступні розділи:

Організація управління.
Організація робочих місць і технологічних процесів.
Закупівля, зберігання продуктів і напівфабрикатів.
Складання меню і технологічних карт.
Обробка продуктів і приготування страв.
Посуд для подачі, естетичний вигляд страви.

МЕНЮ КУРСУ

Холодні закуски

Медова диня з в’яленою качкою та піною з козиного сиру

Ньоккі з рікотти з шавлевим маслом і баклажанами

Салати

Салат зі спинки лосося, кіноа, соусом кімчі

Салат з морепродуктами, маринованими спагетті з цуккіні, фенхелем та лаймом

Гарячі закуски

Обсмажені креветки з персиком та соусом з огірка та авокадо

Квіти цуккіні з соусом песто з петрушки

Супи

Суп-пюре з кропиви з овочевими чіпсами

Страви з птиці

Галантин курки з повітряною шинкою, соусом з аґрусу та цибулею конфі

Страви з м’яса

Телячий язик з пюре із пастернаку та маринованими грибами

Страви з риби

Судак зі смаженими лисичками, яйцем пашот, соусом з білого вина та маринованими родзинками

Дорадо з вершковим різотто, соусом з кріпу та ферментированим ананасом

Десерти

Хлібна корзина

ТРИВАЛІСТЬ:

2 тижні (80 годин), з пн – пт 10:00 до 18:00

Кількість студентів в групі обмежена до 12 осіб.

ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ:

На одного студента: 19400 грн

* Для членів асоціації шеф-кухарів: 17500 грн.

* Для нерезидентів України (представників інших країн) вартість – 850 $

Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27

* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.

З повагою адміністрація Кулінарної Академії!

Подробиці

Початок:
13.09.2021
ЗАКІНЧЕННЯ:
26.09.2021
вартість:
19400грн
Событие рубрика:

Організатор

Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України
Телефон:
+38(067) 75 79 575
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Асоціація Шеф-кухарів України
Гарматна, 55
Київ, Украина
+ Карта Google

поділитися в соц мережі