Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen
- Это мероприятие прошло.
Відкритий набір на двотижневий курс навчання кухарів (13.09-25.09.2021)
13.09.2021 - 26.09.2021
19400грнОсінь – чудова пора року, що надихає кухарів та кондитерів на експерименти з сезонними продуктами та спонукає до дій .
Тож, Кулінарна Академія запрошує студентів на двотижневий курс навчання кухарів, щоб , при підтримці практикуючих шефів -викладачів, вони могли розкрити свій талант на повну силу.
Увага! Курси Кулінарної академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.
Після закінчення курсу та успішного складання випускних іспитів студенти отримують сертифікат
Асоціації шеф-кухарів і їм присвоюються категорії:
«Кухар категорії« А »- при здачі іспитів на« відмінно »
«Кухар категорії« В »- при здачі іспитів« добре »
«Кухар категорії« С »- при здачі іспитів« задовільно »
«Кухар категорії« D »- при здачі іспитів «погано»
Кухарям категорії «А» гарантовано працевлаштування в кращі ресторани України
Курс включає наступні розділи:
Організація управління.
Організація робочих місць і технологічних процесів.
Закупівля, зберігання продуктів і напівфабрикатів.
Складання меню і технологічних карт.
Обробка продуктів і приготування страв.
Посуд для подачі, естетичний вигляд страви.
МЕНЮ КУРСУ
Холодні закуски
Медова диня з в’яленою качкою та піною з козиного сиру
Ньоккі з рікотти з шавлевим маслом і баклажанами
Салати
Салат зі спинки лосося, кіноа, соусом кімчі
Салат з морепродуктами, маринованими спагетті з цуккіні, фенхелем та лаймом
Гарячі закуски
Обсмажені креветки з персиком та соусом з огірка та авокадо
Квіти цуккіні з соусом песто з петрушки
Супи
Суп-пюре з кропиви з овочевими чіпсами
Страви з птиці
Галантин курки з повітряною шинкою, соусом з аґрусу та цибулею конфі
Страви з м’яса
Телячий язик з пюре із пастернаку та маринованими грибами
Страви з риби
Судак зі смаженими лисичками, яйцем пашот, соусом з білого вина та маринованими родзинками
Дорадо з вершковим різотто, соусом з кріпу та ферментированим ананасом
Десерти
Хлібна корзина
ТРИВАЛІСТЬ:
2 тижні (80 годин), з пн – пт 10:00 до 18:00
Кількість студентів в групі обмежена до 12 осіб.
ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ:
На одного студента: 19400 грн
* Для членів асоціації шеф-кухарів: 17500 грн.
* Для нерезидентів України (представників інших країн) вартість – 850 $
Запис за тел .: +38 (067) 282 63 62, +38 (093) 758 23 27
* Резерв місця: оплата в розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.
З повагою адміністрація Кулінарної Академії!