Мероприятия

Заходи

Events

Veranstaltungen

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

Zoom-конференция CHEF NEWS: Кулинарные тенденции 2021

18.01.2021 - 19.01.2021

Друзі, чекаємо вас на Zoom -конференції «CHEF NEWS»

Тема конференції: «Кулінарні тенденції 2021»
Початок: 12:00
Спікери:
Євген Грибеник- шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ.
Переможець Майстер шеф професіонали 2020.
Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років.
Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія.
Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики
Роман Тугашев — засновник Ulichnaya eda і фуд-холу Бухта Food Station. У 2012 році Роман відкрив власний гастробар Tomatoes, а в 2013 організував перший Фестиваль вуличної їжі. Саме успіх цього фестивалю став потужним поштовхом до ревіталізації Дарницького Шовкового Заводу в найбільшу івент-локацію країни — Платформа арт-завод.
З 2014 року по 2018 Роман Тугашев керівник проектів арт-заводу.
Іван Шишкін- шеф -кухар, автор проектів. У 2008 році системно зайнявся хлібопеченням і кулінарією, проводив обіди в складчину, працював в якості приватного шефа, навчався і грав в повара на професійній кухні.
У 2010 році Іван Шишкін став одним із засновників та ідеологом кухні московського ресторану Delicatessen.
У 2011 році партнери довірили Івану керівництво кухнею найстарішого московського іспанського ресторану «Тапа Де Коміда», який пізніше переріс у тимчасове молодіжне кафе «Юність», де протягом п’яти років нове покоління шефів, вихованих Шишкіним, готували сучасну зухвалу і доступну їжу.
По завершенню проекту багато членів команди отримали помітні посади в ресторанах міста або організували власні проекти.
Вуличні проекти «Дари природи» і «Бутербро», засідання російського відділення Organ Eaters Club Int. також зробили свою справу по перетворенню гастрономічного ландшафту міста Москви.
Сьогодні Іван — рушійна сила декількох ресторанних проектів в Україні. За шість років співпраці з львівською компанією! Fest він відкрив формати «реберного пiд Арсеналом», «П’яна вишня», «Дуже висока кухня» та ін.
Сьогодні Іван живе в Одесі, він став кулінарним директором Odesa Food Market.
Іван Шишкін — неодноразовий учасник фестивалю Omnivore World Tour, виступав на сценах в Довілі, Монреалі, Нью Йорку та на 10- му ювілейному фестивалі в Парижі.
У співавторстві з Вікторією Боярської випустив книгу «Їстівне неїстівне».
Навчаючи співробітників, створив курс лекцій про їжу, які можна знайти у книзі «Під фартухом. Безсистемне керівництво кухаря з рецептами і ескізами татуювань »
Майстер-клас від Сергія Супруна, шеф-кухаря ресторану GYMMAXX.
Член Асоціації шеф кухарів України.
Досвід роботи в ресторанній сфері 20 лет . У 2019 році представляв Україну на міжнародній виставці MESSE Берлін.
Заздалегідь зареєструйтеся для участі в веб-семінарі: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_OOEBaANKSPS6YJ6vjuWLoA
Після реєстрації ви отримаєте повідомлення електронної пошти з підтвердженням, що містить інформацію про вхід в веб-семінар.

Подробиці

Початок:
18.01.2021
ЗАКІНЧЕННЯ:
19.01.2021
Событие рубрика:

Організатор

Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України
Телефон:
+38(067) 75 79 575
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Zoom -конференция

поділитися в соц мережі