Мероприятия
Заходи
Events
Veranstaltungen
Сучасна кухня Сет меню 6 рук
Запрошуємо вас на захоплюючий кулінарний майстер-клас "Сучасна Кухня: Сет-Меню на 6 Рук", де ви зможете насолодитися неповторним досвідом трьох талановитих шеф-кухарів і поглибити свої знання про сучасні кулінарні техніки та тенденції. Під час цього майстер-класу ви отримаєте можливість: Поглибити знання про приготування різноманітних страв на базі сучасних кулінарних технік. Дізнатися про особливості вибору інгредієнтів, їхню […]
Двотижневий навчальний курс
Асоціація Шеф-кухарів України Гарматна, 55, КиївКожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі. Увага! Курси Кулінарної Академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя. Курс […]
КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ РЕСТОРАННИЙ ДЕСЕРТ. БАЛАНС, ТЕКСТУРА І КРАСА НА ТАРІЛЦІ
Асоціація Шеф-кухарів України Гарматна, 55, КиївЯк створити унікальний асортимент десертів, враховуючи запити ринку? Після курсу кожен зможе реалізувати індивідуальне десертне меню, що відображає історію та концепцію закладу. Висоцький Олександр шеф кондитер готелю Hvoya та готелю Tavel в Буковелі 7 років в ресторанній сфері Спеціалізація ресторанні десерти, вітринні десерти, випічка та десерти шведської лініїНА КУРСІ ВИ НАВЧИТЕСЬ: Основним принципам побудови десертів […]