Мероприятия

Мероприятия

Заходи

Семінар «Правильні технологічні карти — коректний переоблік» (02.11.2021)

Кулінарна Академія представляє семінар «Правильні технологічні карти — коректний переоблік». Програма семінару: Реалії сьогоднішнього дня: тенденції, інновації, завдання. Чому так важливо мати правильну технологічну карту Як спростити написання ТК, що для цього потрібно знати Ціноутворення — калькуляційна карта Собівартість та шляхи її зменшення Як правильні технологічні карти допомагають заробляти гроші в ресторані Оперативний контроль, точки […]

900грн

Майстер-клас “Декор страв” (07.11.2021)

Найперше, що бачить гість у ресторані — красу страви та ідею подачі кухаря. Кожен шефа має свій унікальний стиль, за яким його творчість впізнають — це почерк автора, його унікальність та індивідуальність. Кулінарна Академія представляє майстер-клас "Декор страв" На майстер-класі ви дізнаєтеся, як зробити подачу фішкою для шефа, познайомитеся з сучасними трендами і техніками у […]

800грн

6 Региональный Гастрономический Форум в Полтаве (09.11.2021)

Ассоциация шеф-поваров проводит 6 Региональный Гастрономический Форум, на котором будут рассмотрены актуальные темы ресторанной и кулинарной сферы. На этот раз Форум состоится в Полтаве. На мероприятии именитые шеф-повара продемонстрируют свое мастерство на 3 мастер-классах, а ведущие специалисты ресторанной сферы проведут 3 семинара для руководителей и рестораторов. Спикеры:  Вячеслав Попков Бренд-шеф ресторана и отеля "Riverside", Чернигов. […]

1100грн

Мастер-класс «Фуршетные закуски» (14.11.2021)

  Новые идеи, необычные решение, оригинальная подача - такими могут быть фуршетные закуски, если к ним подойти нестандартно. Мастер-класс «Фуршетные закуски» откроет новые вариации к разнообразию зимних праздников и новогодних корпоративов. А также вдохновит на новые идеи к созданию вкусного настроения гостям. Меню:  1. Конфета из фуагра с трюфелем 2. Свекольные Дим самы с тартаром […]

1500 грн

Майстер-клас: Азія/Україна. New!

Кулінарна Академія запрошує на новий формат майстер-класів, тепер їх учасники отримають ще більше знань та практики. Два шеф-кухаря: Дмитро Кривошап та Віталій Гуралевич продемонструють свою майстерність у приготуванні принципово різних на перший погляд продуктів, але у варіації майстрів, вони набудуть смакової синергії. Адже тема майстер-класу: Азія/Україна Віталій Гуралевич — організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід […]

1200грн

Кулинарная Академия приглашает на двухнедельный курс обучения поваров (29.11-11.12.2021)

Ассоциация Шеф-Поваров Украины Гарматная, 55, Киев

Каждый сезон диктует свои вкусовые увлечения — гости хотят необычных, и, одновременно, полезных блюд, поэтому поварам приходится держать руку на гастрономическом пульсе и Кулинарная Академия Ассоциации шеф-поваров Украины поможет им в этом не легком, но увлекательном деле.Кожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі.

19400грн

Кулинарная академия представляет авторский мастер-класс Алекса Якутова (05.12.2021)

Ассоциация Шеф-Поваров Украины Гарматная, 55, Киев

Кулинарная Академия предлагает вдохновиться креативом и мастерством Алекса Якутова и приглашает всех желающих на авторский мастер-класс известного шефа. Алекс Якутов - соучредитель и шеф-повар ресторана «Публицист» Адский шеф - «Адской кухни» на Новом канале. Алекс Якутов- абмасадор итальянской кулинарной школы IFSE (Italian Food Style Education) в Украине Так же Алекс закончил кулинарную школу Ragout. Шеф […]

1500грн