Максим Кононикін

Кононикін Максим

Бренд шеф «TWINS bar», Дніпро, Україна

Бренд-шеф Black Carrots (DP | open to spring)

Екс-шеф проектів SOHO roof bar, VARBURGER bar, MOSCHINO cafe.

Один з небагатьох шеф-кухарів, який відводить величезну роль в напрямку foodpairing в концепції меню ресторану.

Великий досвід отримав в пан-азіатської кухні, в цьому напрямку працював протягом 6 років, паралельно приділив змішання стилів французької, італійської та австрійської кухні. 7 років художньої школи та стажування у Еріха Бауера (2 зірки Мішлен | Австрія) – після чого сформував власний погляд на естетичне сприйняття кухні і авторський почерк у подачах страв в цілому. Захоплюється роботами і творчістю Девіда скабінамі і Девіда Чанга, тісно стежить за науковими дослідженнями Хестона Блюменталь.