Тарас Шевченко
Шеф-кухар ресторану «AVALON», Київ, Україна
Досвід роботи: 15 років
Працював і навчався у таких шеф-кухарів, як: Крістоф Рур, Жан П’єр Жакоб, Міндія Болквадзе, Реус Марат, Вова Латушко, Дільмурод Бікмаєв, Стефано Антоніолі, Сергій Гутц, Василь Ватман.
Переможець конкурсу Ворлд фуд 2018. Навчався в навчання в Італії в IFSE. «Приємно було почути від Шефа кави Iavazza, що він знає в Італії всього 10 шефів, які змогли так приготувати Беарнскій соус, і отримати атестат який дозволяє готувати страви з додаванням кави і офіційно це анонсувати».
Золотий шеф-кухар 2019
Почесний член Асоціації шеф-кухарів України.