Тарас Шевченко

Шеф-кухар ресторану «AVALON», Київ, Україна

Досвід роботи: 15 років

Працював і навчався у таких шеф-кухарів, як: Крістоф Рур, Жан П’єр Жакоб, Міндія Болквадзе, Реус Марат, Вова Латушко, Дільмурод Бікмаєв, Стефано Антоніолі, Сергій Гутц, Василь Ватман.

Переможець конкурсу Ворлд фуд 2018. Навчався в навчання в Італії в IFSE. «Приємно було почути від Шефа кави Iavazza, що він знає в Італії всього 10 шефів, які змогли так приготувати Беарнскій соус, і отримати атестат який дозволяє готувати страви з додаванням кави і офіційно це анонсувати».

Золотий шеф-кухар 2019

Почесний член Асоціації шеф-кухарів України.