Двотижневий курс навчання кухарів
ВІД КУЛІНАРНОЇ АКАДЕМІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
Відкритий запис на новий курс
КУЛІНАРНОЇ АКАДЕМІЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
-
ДАТИ НАВЧАННЯ
Початок29 листопада 2021
Кінець11 грудня 2021
-
ЧАС НАВЧАННЯ
Пн – Птз 10:00 до 18:00
Сб – Ндвихідні дні
Кожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі.
Увага!
Курси Кулінарної Академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.
Курс складається з
- 80% з практичної роботи на професійній кухні Академії
- 20% – важлива теоретична складова.
За курс наші студенти відпрацьовують більш 20 різноманітних та сучасних технік, деякі з них:
- Бланшування
- Емульгування
- Гратінування
- Поширування
- Абілірування
- Фламбування
- Дегідратація
- Сферифікація
- Піноутворення
- Приготування страв способом Sous-vide
13 страв авторького меню, що включають у себе: холодні та гарячі закуски, основні страви з м’яса та риби, салати, супи, хлібні корзини та десерти.
Наш курс – 80 годин практичної роботи з кращими спеціалістами країни!
Після проходження навчання, студенти складають екзамен, у результаті якого кухарям надаються відповідні категорії.

Після закінчення курсу та успішного складання випускних іспитів
студенти отримують сертифікат Асоціації шеф-кухарів і їм присвоюються категорії:
- «Кухар категорії «А» – при здачі іспитів на «відмінно»
- «Кухар категорії «В» – при здачі іспитів «добре»
- «Кухар категорії «С» – при здачі іспитів «задовільно»
- «Кухар категорії «D» – при здачі іспитів «погано»
Кухарям категорії «А» гарантоване працевлаштування в кращі ресторани України
Курс включає наступні розділи
- Чек-листи
- Методи аналізу меню
- Інвентаризація
- Організація управління
- Організація робочих місць та технологічних процесів
- Закупівля, зберігання продуктів та напівфабрикатів
- Розробка меню та технологічних карт
- Обробка продуктів та приготування страв
- Естетична подача страв
- Кулінарна хімія
- Базові композиційні форми, достатня кількість та порядок. Значення елементів та органів чуття при подачі
- Іноваційні техніки на простих продуктах
Кількість місць обмежена
Програма курсу
кулінарної академії

Ігор Брагін
Президент Асоціації шеф-кухарів України, засновник Кулінарної Академії
страви:
Філе судака з цукіні, томатами та кебабом з виноградного листя

Лілія Каракай
Викладач з кулінарної хімії
Заняття:
З кулінарної хімії

Надія Поліщук
технолог
тема:
Робота з технологічними картками

Євген Грибеник
шеф-кухар ресторану «FABIUS»
Страви:
Суп з коренеплодів з нутом та хрустким яйцем
Салат зі спинки лосося, кіноа з ванільним майонезом

Айк Вейшторт
шеф-кухар ресторанів «ZIA», «KAMA»
Страви:
Качка сухої витримки з кремом із селери та трюфелю
Лосось із еспумою з кацубіші
Вихідний
Вихідний
Вихідний

В’ячеслав Попков
БРЕНД-ШЕФ РЕСТОРАНУ ТА ГОТЕЛЮ «RIVER SIDE», ЧЕРНІГІВ
Страви:
Брюссельська капуста, смажені гливи та чіпсі з груші
Міні голубці з яловичим ребром, соусом деміґлас з капусти

Анна Семеновська
Шеф-кондитер кондитерської студії «Солодка Історія»
Страви:
В розробці

Тарас Шевченко
ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ «AVALON», КИЇВ
Страви:
Запечений гарбуз із в’яленою качкою та піною з козиного сиру
Гриль-броколі з вершковим кремом зі шпинатом та гірчицею

Анатолій Добровольський
Шеф-кухар ресторанів «Forest», «Residence»
Страви:
Смажений баклажан з томатами та водоростями
Яловича вирізка з картопляним мільфеєм та трюфельною олією
Заготовки
Підготовка страв до іспиту
Доповнення конспектів та технологічних карток
Іспит
Теоретичні завдання:
40 запитань ( 33 запитання від викладачів, 7 технологічних запитань)
Практичні завдання:
Приготування 2 страв та оцінювання страв викладачами Кулінарної Академії
Записатися на двотижневий курс
кулінарної академії
Відгуки
Випускників Кулінарної Академії
Ціни і умови
участі в двотижневому курсі кулінарної академії
-
ДАТИ НАВЧАННЯ
Початок навчання29 листопада 2021
Закінчення курсу11 грудня 2021 -
Кількість місць обмежена
Студентів в групі12 чоловік
Залишилося місць9 місць
-
ЧАС НАВЧАННЯ
Понеділок – п’ятниця з 10:00 до 18:00
Субота – неділя вихідні дні -
ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ
На одного студента19 400 грн
Для членів асоціації17 500 грн
(Асоціації Цеф-кухарів України)
Для нерезидентів України$ 850
(Представників інших країн)
Контакти
Кулінарної академії Шеф-Кухарів України
-
Адреса
вул. Гарматна 55
Україна, м. Київ, 02000 -
Телефони
-
E-mail