Про Асоціацію
Наша місія
АСОЦІАЦІЯ МАЄ 10-РІЧНУ ІСТОРІЮ
Асоціація заснована 2016 року з ціллю підтримки та популяризації ресторанного бізнесу, а також для створення єдиних професійних норм для закладів громадського харчування столиці.
На сьогоднішній день це найчисленніша професійна організація кулінарів. Асоціація шеф-кухарів України створена для того, щоб всі її члеи могли ділитися своїм досвідом та впливати на розвиток гастрономії, підвищуючи її рівень у нашій країні. Кожен член нашої організації має можливість вносити нові пропозиції по її розвитку, проходить навчання, приймає участь в загальних заходах.
Основна ціль Асоціації шеф-кухарів України – підвищення престижу професії кухаря, котрий підкріплюється кваліфікацією кулінарів, їх знаннями т досвідом.
Робота Асоціації шеф-кухарів України направлена на розвиток ресторанної сфери та популяризації професії шеф-кухаря та кондитерів.
Наша організація прагне до того, щоб всі її члени були захищені у правовому аспекті, а також мали гідну репутацію в кулінарних колах.

Основні цілі і завдання
ЯКІ СТАВИТЬ ПЕРЕД СОБОЮ КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ:
- Популяризація професії шеф-кухаря та шеф-кондитера
- Сприяння розвитку ресторанної індустрії Києва та України
- Організація роботи з регіонами(консультації та проведення майстер-класів)
- Участь в навчанні молодих спеціалістів: кухарів та кондитерів
- Створення бібліотеки професійної літератури
- Підбір команд для участі у професійних конкурсах та салонах
- Об’єднання шефів для захисту своїх професійних інтересів
- Сприяння у підборі кадрів для ресторанів
Асоціація
Шеф-кухарів
України
ЯВЛЯЄТЬСЯ МАСОВОЮ
ОРГАНІЗАЦІЄЮ
Вступити в наші ряди може кожний спеціаліст, котрий любить і поважає свою професію та хоче, щоби рівень ресторанного бізнесу зростав в нашій країні.
Якщо Вам цікава діяльність Асоціації і Ви пов’язані з ресторанним бізнесом, Ви можете подати заявку на вступ в Асоціацію.
Кращі обирають кращих!
Асоціація шеф-кухарів України створена для того, щоб всі її члени могли ділитися своїм досвідом та впливати на розвиток гастрономії, підвищуючи її рівень у нашій країні