Структура Асоціації

Ігор Брагін

ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
  • Єдиний володар звання “Золотий шеф-кухар України” та ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
  • Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів та шеф-кухарів Білорусі та Асоціації шеф-кухарів Казахстану.
  • Засновник Кулінарної Академії – вищої школи професійної підготовки кухарів.
  • Засновник та організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
  • Засновник та організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
  • Засновник та організатор Регіонального Гастрономічного Форуму.
  • Суддя ресторанної премії СІЛЬ.
  • Керівник консалтингової компанії.
  • Один із засновників концептуального направлення сучасної української кухні “Ukrainian fashion food” 2010 року.
  • Послужний список включає 20-річну практику та 25 успішно відкритих ним працюючих ресторанів.

Олексій Повторейко

ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
БРЕНД-ШЕФ та співвласник Restaurant Group «Наживо»

Один з небагатьох кухарів, який спеціалізується на шотландській кухні. Шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отриманні знання сво авторське бачення.

СТАЖУВАННЯ ТА НАВЧАННЯ:
  • Стажування в Англії на кухні ресторану
  • Підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Франція, Париж)
  • Підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)
  • Представляв Україну разом з командою шеф-експертів у Королівському Клубі Брюсселя (Бельгія)
  • Навчання на заводі Convotherm (Німеччина)
  • Відвідування міжнародних заходів, таких як Ikra, Chef Only, Gastreet

Контакти

АДРЕСА

Київ, вул. Гарматна 55

E-mail

info@chef.kiev.ua

ТЕЛЕФОНИ

+380 67 272 63 62 |
+380 93 758 23 27

ВАЛЕРІЯ ШМАТКО

Менеджер Асоціації шеф-кухарів України

НІНА ПОЛЯКОВА

Шеф-редактор Асоціації шеф-кухарів України

ЯНІНА ВЕСЕЛЬСЬКА

Управляюча Кулінарної Академії

ЮЛІЯ СВІНТИЦЬКА

Менеджер Кулінарної Академії