Структура Асоціації
Ігор Брагін
ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
- Єдиний володар звання “Золотий шеф-кухар України” та ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
- Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів та шеф-кухарів Білорусі та Асоціації шеф-кухарів Казахстану.
- Засновник Кулінарної Академії – вищої школи професійної підготовки кухарів.
- Засновник та організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
- Засновник та організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
- Засновник та організатор Регіонального Гастрономічного Форуму.
- Суддя ресторанної премії СІЛЬ.
- Керівник консалтингової компанії.
- Один із засновників концептуального направлення сучасної української кухні “Ukrainian fashion food” 2010 року.
- Послужний список включає 20-річну практику та 25 успішно відкритих ним працюючих ресторанів.
Олексій Повторейко
ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
БРЕНД-ШЕФ та співвласник Restaurant Group «Наживо»
Один з небагатьох кухарів, який спеціалізується на шотландській кухні. Шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отриманні знання сво авторське бачення.
СТАЖУВАННЯ ТА НАВЧАННЯ:
- Стажування в Англії на кухні ресторану
- Підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Франція, Париж)
- Підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)
- Представляв Україну разом з командою шеф-експертів у Королівському Клубі Брюсселя (Бельгія)
- Навчання на заводі Convotherm (Німеччина)
- Відвідування міжнародних заходів, таких як Ikra, Chef Only, Gastreet
Контакти
АДРЕСА
Київ, вул. Гарматна 55
info@chef.kiev.ua
ТЕЛЕФОНИ
+380 67 272 63 62 |
+380 93 758 23 27
ВАЛЕРІЯ ШМАТКО
Менеджер Асоціації шеф-кухарів України
НІНА ПОЛЯКОВА
Шеф-редактор Асоціації шеф-кухарів України
ЯНІНА ВЕСЕЛЬСЬКА
Управляюча Кулінарної Академії
ЮЛІЯ СВІНТИЦЬКА
Менеджер Кулінарної Академії