Навчання за кордоном
Навчання кулінарного мистецтва
В КРАЇНАХ З БАГАТИМИ кулінарними традиціями
Навчання кулінарного мистецтва в країнах з багатими кулінарними традиціями – Франції, Італії, Іспанії та інших – це прекрасна можливість для вдосконалення професійних знань і навичок для будь-якого кухаря. Асоціація шеф-кухарів України готова надати допомогу в пошуку відповідних навчальних курсів за кордоном.
ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО НАС, ВИ МОЖЕТЕ РОЗРАХОВУВАТИ НА:
- Допомога в підборі оптимальних навчальних програм і стажувань
- Сприяння в організації виїзду на навчання
- Надання знижок на навчання членам Асоціації шеф-кухарів України.
Школа
кулінарії
Le Cordon Bleu
пропонує пройти
навчання в області
- Кулінарії
- Кондитерської справи
- Випічки
- Виноробства
- Ресторанного бізнесу
Школа Le Cordon Bleu – це традиції французької кухні, висока якість навчання і перевірений спосіб почати успішну кар’єру в області кулінарії. У професійному світі ця школа заробила репутацію еталона з підготовки шеф-кухарів, кондитерів, рестораторів і винних фахівців міжнародного рівня.
За 120-ти річну історію кампуси Ле Кордон Блю були відкриті на 5-ти континентах в 23-х країнах світу: Франція, Англія, Австралія, США, Канада, Японія, Малайзія, Мексика. Скрізь діє єдина навчальна програма, що дозволяє студентам змінювати країну і місто після кожного семестру.
Навчання кулінарного мистецтва проходить виключно в режимі практики, а викладачі – досвідчені шеф-кухаря, удостоєні високих кулінарних нагород, включаючи зірки Мішлен. Програми Бакалаврату припускають практику, теоретичну підготовку і освоєння бізнес-складової ресторанної справи.
ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ LE CORDON BLEU
- Міжнародний Диплом, який цінується рестораторами усього світу
- Близько 20 000 студентів щорічно
- Викладачі – шеф-кухарі легендарних ресторанів світу
- Можливість пройти практику в мішленівських ресторанах
- Велика кількість різноманітних програм з кулінарного мистецтва, кондитерської майстерності, випічці, винному та ресторанному менеджменту, включаючи інтенсивні курси
- Випускники LCB – плеяда відомих кухарів: Джулія Чайлд, Наталі Дюпрі, Джеймс Пітерсон і ін
- Програми стартують кілька разів на рік, гнучкий графік занять
- Професіонали кулінарного мистецтва, початківці кухарі і любителі – кожен знайде програму для себе.