Ресторанний консалтинг

Ресторанний консалтинг

Комплекс послуг

Що надаються АСОЦІАЦІЄЮ ДЛЯ РЕСТОРАТОРІВ

Ми виконуємо повний комплекс з консалтингу ресторанних послуг від розробки концепції до запуску ресторану і його управління.

Розробка меню ресторану, кафе

Провідні шеф-кухарі асоціації складають меню для ресторану, кафе, кейтерингу відповідно до концепції закладу і Вашими побажаннями.

В ПОСЛУГУ З РОЗРОБКИ МЕНЮ ВХОДИТЬ:
  • Асортиментний перелік страв
  • Техніко-технологічні карти страв
  • Виїзд Шеф-кухаря до Вас для навчання технології приготування всіх страв по меню персоналу кухні Вашого закладу
  • Калькуляційні карти, необхідні для ведення обліку витрат закуповуваного сировини і продуктів діяльності закладу та формування ціни
  • Розробка алкогольного меню і визначення постачальників
  • Розробка меню десертів з подальшим навчанням персоналу (окрема послуга)

Підбір та навчання
персоналу

Асоціація володіє хорошою базою для навчання кухарів, адміністраторів закладів та офіціантів. Регулярно проводяться кулінарні майстер-класи, заняття з економіки ресторану, безпеки харчування.

Комплексне оснащення підприємства харчування

  • Пропонуємо вам оснащення будь-яких підприємств харчування у вигляді підбору, поставки, монтажу та технічного обслуговування технологічного обладнання.
  • Складаємо специфікації столового та кухонного посуду, меблів, інвентарю для запуску нового об’єкта в роботу.
  • Ми працюємо з провідними постачальниками і виробниками зі світовим ім’ям.
  • Ви можете зв’язатися з нами, і наші співробітники допоможуть вам підібрати все необхідне для успішної роботи.

Підбір постачальника продуктів

Ми володіємо значним досвідом у пошуку якісних, рідкісних або екзотичних продуктів, а також зв’язками з виробниками і постачальників в усьому світі. Завжди можемо порекомендувати надійного постачальника в Україні і за кордоном.

Програма «Таємний покупець»

  • Аналіз роботи персоналу підприємства харчування за програмою «Таємний покупець», результати якого показують реальну поведінку і ставлення до своїх обов’язків обслуговуючого персоналу в відсутності власника закладу.
  • Опис операційних процедур діяльності підприємства харчування
  • Перелік процедур вам буде надано у вигляді комерційної пропозиції по вашому запиту.

Наші консалтингові проєкти

РЕСТОРАННІ ПРОЄКТИ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
Кафе Мансарда
Київ
Ресторан Beerжа
Київ
Кафе Georgia
Київ
Ресторан Прянощі
Київ
Backer Brothers
Ірпінь
Diglass cafe
Київ
Ресторан Amour
Хмельницький
Sweet family
Хмельницький
Ресторан Фамілія
Хмельницький
Ресторан Puri Chveni
Харків
Ресторан Puri Chveni
Кривий Ріг
Ресторан Puri Chveni
Дніпро
Ресторан Forest
Черкаси
Nice to meet you
Черкаси
Ресторан Priroda
Кривий Ріг
Ресторан Love&Lviv
Львів
Varenyky International
Львів
Secret Kitchen Zone
Чернівці
Ресторан Місце Зустрічі
Маріуполь
Ресторан Веранда
Коблево
Ресторан при готелі Рута
Затока
Ресторан Cafe de vino
Луцьк
Persona Grata Grand Cafe
Сімферополь
Ресторан Na Nebi
Тернопіль
OPUS
Шимкент, Казахстан
Ресторан Gaumarjos
Ірпінь

Замовте послугу

Ми допоможемо вам зробити Ваш ресторан найуспішнішим!